- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Sanada afiyet olsun canım iyi gidiyorsun inşallah tartıda bol eksiler.Öğlen 100 gr tavuk köfte
100 gr yoğurttan yaptığım bir bardak ayran
civcivli tavuk lafını tuttum çok güzelmişYeni geldim eve simdi cocuklari yedirdim once sonra meryemi yedirip uyuttum. Kayinvalidemin dedigi gibi civ civli tavuk ac kalirmisanca sira bana geldi. Gidip kendime bir seyler hazirlayayim simdi. Hatta cay da demleyeyim.
Aramıza hoşgeldin hepbirlikte verelim kilolarıben de 76 5 başladım 11 gündür rejimdeyim istersen yol arkadaşın olabilirim hedef 65 benim ben çia tohumu kullanıyorum 11 günüm 73 üm ypatığın paylaşımları takip edicem çok azimli gördüm seni helal olsun bence motiveni hiç kırma ben diyeti yani sağlıklı beslenmeyi hayatıma tam anlamıyla sokmak istiyorum daha önce 100 kilodan 76 ya düştüm ama hastanede yatarak çünkü kortizondan dolayı kilo almıştım diyetinde ki püf noktaları paylaşırsan sevinirim
Hoş Geldiniz inşallah hep beraber zayıflarızben de 76 5 başladım 11 gündür rejimdeyim istersen yol arkadaşın olabilirim hedef 65 benim ben çia tohumu kullanıyorum 11 günüm 73 üm ypatığın paylaşımları takip edicem çok azimli gördüm seni helal olsun bence motiveni hiç kırma ben diyeti yani sağlıklı beslenmeyi hayatıma tam anlamıyla sokmak istiyorum daha önce 100 kilodan 76 ya düştüm ama hastanede yatarak çünkü kortizondan dolayı kilo almıştım diyetinde ki püf noktaları paylaşırsan sevinirim
Ben üç akşamdır yapıyorum bakalım faydası olucakmı. .Bu kürü devamlımı yapıyorsun yoksa ara veriliyormuKızlar sayfanızı takip ediyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz
Ben hergğn yatmadan önce 3 kaşık yoğurda zencefil,, zerdeçal,,, tarçın 1 er çaykaşığı katıp yiyorum çok fayda gördüm sizde deneyin isterseniz
Menü güzel ama 3mile leslie süper olmuşAkşam yemeğim yarım tavuk göğüs sote, 1domates,1 ince dilim tam buğday ekmeği ,bugün toplam 42 dk leslie 3 mile, su 2 litreyi geçti.
Ben genelde 5 gün yapıyorum sonra 2 hafta filan ara veriyorum sonra tekrardan yapıyorum canım ben kilo veriyorum bu kürü yaptığımda umarım sizde de işe yararAkşam yemeği
Fırında Kaşarlı mantar 150 gr kadar mantardan yaptım
250 gr yoğurt
Arada 10 gr kadar çikolata yedim
Sodalı yeşil çay kürüde yaptım onunla beraber içtiğim su 2.5 litreyi geçti
Ben üç akşamdır yapıyorum bakalım faydası olucakmı. .Bu kürü devamlımı yapıyorsun yoksa ara veriliyormu
Ben sarımsak koydum kavururken ve daha sonra nar ekşisi, yesillikleri soguyunca ekledim
ben de 76 5 başladım 11 gündür rejimdeyim istersen yol arkadaşın olabilirim hedef 65 benim ben çia tohumu kullanıyorum 11 günüm 73 üm ypatığın paylaşımları takip edicem çok azimli gördüm seni helal olsun bence motiveni hiç kırma ben diyeti yani sağlıklı beslenmeyi hayatıma tam anlamıyla sokmak istiyorum daha önce 100 kilodan 76 ya düştüm ama hastanede yatarak çünkü kortizondan dolayı kilo almıştım diyetinde ki püf noktaları paylaşırsan sevinirim
2 litre su içtim bugün ,ev süpürdüm ve 20 dk. egzersiz yapacağım coştum bugün
Akşam yemeği
Fırında Kaşarlı mantar 150 gr kadar mantardan yaptım
250 gr yoğurt
Arada 10 gr kadar çikolata yedim
Sodalı yeşil çay kürüde yaptım onunla beraber içtiğim su 2.5 litreyi geçti
Ben genelde 5 gün yapıyorum sonra 2 hafta filan ara veriyorum sonra tekrardan yapıyorum canım ben kilo veriyorum bu kürü yaptığımda umarım sizde de işe yarar
3 çocuğun arasında kendimi kaybediyorum canim :)