107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

ben dün akşam yemek yiyemedim saat 4 civarı çialı yoğurt yedim birdahada canım istemedi bu sabah şimdi 2 tane haşlanmış yumurta yedim öğlen yemekte ne çıkarsa onu yicem 2 şer kaşık hepsinden yiyorum ancak çialı yoğurdumu yedikten sonra yemek yemek istemiyorum

Geçmiş olsun canım ... inşallah eksi 1 çıkarsın canım yarın bizim de tartı günümüz bakalım verebilmiş miyim

Tesekkur ederim cnm. Sen hangi gruptaydin. Ben 8.deyim

Ben chiayi arada kullaniyorum yemeklerime icindeki proteinlerden faydalanmak icin ama surekli almiyorum. Bir de chia sutte yogurtta vs bekleyince jole gibi oluyo ya tohumlar dislerinin arasinda kayiyor sevmedim o durumunu midem almadi. Ben atar atmaz tuketiyorum bekletmeden citir citir.

HasibeG kızların ateşi çıkmış geçmiş olsun canım.Chia tohumunu bende kullanıyorum arada sütün içine ekliyorum 2 tane hurma ekliyorum kan şekerimi dengeliyor.

Ramazana kadar 89 kg olmak istiyorum ilk hedefim bu ama çok yavaş gidiyor 99,3 te takılı kaldım 15 gündür, ama devam moralimi bozmuyorum yavaş ta olsa gidecek bu sefer ve bu benim yaşam tarzım olacak gelip geçici bir diyet değil bu.

HasibeG kızların ateşi çıkmış geçmiş olsun canım.Chia tohumunu bende kullanıyorum arada sütün içine ekliyorum 2 tane hurma ekliyorum kan şekerimi dengeliyor.

Sagol cnm
Vucudun direnc gisteriyor olabilir sakin yilma direncin kirilinca takir takir gidecek o kilolar

Sabah 8, de chia,süt ve hindistan cevizi karışımı 2 y.k. kadar,1 fincan kahve,10 30'da kahvaltı menemen,peynir ince 1 dilim,2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu su.12 :30 leslie 3mile, 14:30 baharatlı ve bol yeşillikli lahana çorbası ve 1 lt su.

Bugün düşük kalorili yiyecekler var menümde belki ödem atarım biraz. Pazartesi tartıda mutlu olalım
Ben de yrn tartida mutlu olmak icin hafif besleniyorum bugun yine.

Oglen satelenmis tavuk goguslu salata. Tavuk goguslerini dilimleyip 200 gr posetleyip dondurucuya attim. Cikarip direkt tavaya attim 5-7dk da pisti. Hatta kendime ilk pisirdigimi kizlara boldum yesinler diye kendime baska ppset cikarip pisirdim. Saat 13.30 gibiydi yedigimde

Afiyet olsun canım bol bol eksi görürüz inşallah tartıda

Ben 14. Takımdayım canım

Bence de verirsin canım önce insanın kendine güveni olması lazım sonra istikrar ve hırsla herşeyi başarabilirsin

Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim
Hepinize iyi geceler.

17.00de yerli muz yedim
19.30da 1kase tarhana corba 1 tabak karisik sebze( dun kiremite sigmayanlari az suda tencerede pisirmistim onu yedim) telefon cocuktaydi resim cekemedim

Canım çok geçmiş olsun iyice istirahat et sen ıhlamur, nane limon falan iç.Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…