- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 47
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Ne güzel sporunu yapmışsın menüde belli düzenli beslenme dedikleri bu olmalıSabah kahvaltı
25 gr bir ince dilim ekmek
40 gr peynir
7 zeytin
Bir haşlama yumurta ve çay
Sabah kızımı okula bıraktıktan sonra 25 dakika kadar hafif tempo yürüdüm
Amin inşallah diyelim
Ben kaçamak yapmamak için sabahtan günlük menümü belirliyorum deftere not ediyorum günlük ne yediğimi takip açısından iyi oluyor
Tebrik ederim canım kendim kilo vermişim gibi sevindim inan kiBu arada dunku acil eylem plani ise yaradi. Cocuklardan biraz gec tartilabildim 11de tartildim.
27 subat 2019 carsamba kilom 98.9
Eline saglik afiyetle ye insallahBende bugün karnabahar kısırı (tarifi yeni ögrendim) ve tavuk göğüs sote yapıyorum.
Spor olarak çok değil ama benim gibi sporla arası iyi olmayan biri için büyük başarıNe güzel sporunu yapmışsın menüde belli düzenli beslenme dedikleri bu olmalıbenimde bugün menüm belli gibi daha sonra yazarım.
Canım çok sevindim daha nice eksikere inşallahBu arada dunku acil eylem plani ise yaradi. Cocuklardan biraz gec tartilabildim 11de tartildim.
27 subat 2019 carsamba kilom 98.9
Karnabahar kısırını ben çok yapardım lezzetli ve diyet için güzel bir seçenekBende bugün karnabahar kısırı (tarifi yeni ögrendim) ve tavuk göğüs sote yapıyorum.
Karnabahar rondoda çekilir, tavaya 1 yemek k. Sıvıyağ bir büyük soğan doğranır 1'er yemek k. Domates ve biber salçası konur kavrulur karnabahar eklenir 5 dk. Kapağı kapalı pişirilir. içine limon suyu,maydanoz,yeşil soğan, pul biber eklenir yeşillikler ve baharat isteğe bağlı. Internette farklı tarifler de var.Kisir yaparken cigden mi atiyorsun karnibahari. Rondodan cekip salca yesillik vs diye tahmin ediyorum.
Eline sağlık canım afiyet olsun inşallahBen sarımsak koydum kavururken ve daha sonra nar ekşisi, yesillikleri soguyunca ekledim