-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
iyi geceler bu karışımı her akşam mı kullanıyorsunuzKızlar sayfanızı takip ediyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz
Ben hergğn yatmadan önce 3 kaşık yoğurda zencefil,, zerdeçal,,, tarçın 1 er çaykaşığı katıp yiyorum çok fayda gördüm sizde deneyin isterseniz
3 çocuğun arasında kendimi kaybediyorum canim :)
Bugün temizlik günümdü bir de hasta ziyaretine gittim. Kızın ödevi vardı yarışmaya katılmış onunla uğraştım küçük sürekli kucak istiyor zaten ortanca benimle oyna der ben de napacagimi şaşırdım. :) onlar uyuyunca telefonu elime alabiliyorum yoksa mümkün değil.
5 gun yapip 2 hafta ara veriyormus cnm oyle yazmistiiyi geceler bu karışımı her akşam mı kullanıyorsunuz
Evet sonradan gördüm cevabı acele ettim soru için5 gun yapip 2 hafta ara veriyormus cnm oyle yazmisti
Allah kolaylık versin size 3 çocukla maşallah. Ne güzel bende 3 çocuk istemiştim ama nasip işte 2 oğlum var benimde büyük üniversite okuyor istanbul da küçük 12. Sınıf tabi benim boş vaktim daha fazla sizlere göre. Ama en güzel zamanları büyüyünce gidiyorlar mecburen insan özlüyor o günleri.Iyi geceler cnm. Fisat buldukca uyu zaten bebek gece de kalkiyordur.
Menun gayet guzel boyle devam edersen hem sutun azalmaz hem saglikli kilo verirsin insallah.
Seni cok iyi anliyorum benimde 3 cocuk var. Aksam bir an once yatsalarda bi kafa dinlesem diye bakiyorum.
Ortancan kac yasinda merak ettim.
Bu arada normalde aksam ara ogununde meyve yemmeye calisalim meyvedede seker oldugu icin ama sen emziriyorsun gecede emziriyorsundur ondan meyve yiyebilirsin gece
iyi uykular canımBu arada 3 litreye yakın su bitti.
Sabah erken kalkıyorum uyumam lazım iyi geceler cümleten :)
Allah kolaylık versin size 3 çocukla maşallah. Ne güzel bende 3 çocuk istemiştim ama nasip işte 2 oğlum var benimde büyük üniversite okuyor istanbul da küçük 12. Sınıf tabi benim boş vaktim daha fazla sizlere göre. Ama en güzel zamanları büyüyünce gidiyorlar mecburen insan özlüyor o günleri.
3 çocuğun arasında kendimi kaybediyorum canim :)
Bugün temizlik günümdü bir de hasta ziyaretine gittim. Kızın ödevi vardı yarışmaya katılmış onunla uğraştım küçük sürekli kucak istiyor zaten ortanca benimle oyna der ben de napacagimi şaşırdım. :) onlar uyuyunca telefonu elime alabiliyorum yoksa mümkün değil.
Iyi geceler cnm. Fisat buldukca uyu zaten bebek gece de kalkiyordur.
Menun gayet guzel boyle devam edersen hem sutun azalmaz hem saglikli kilo verirsin insallah.
Seni cok iyi anliyorum benimde 3 cocuk var. Aksam bir an once yatsalarda bi kafa dinlesem diye bakiyorum.
Ortancan kac yasinda merak ettim.
Bu arada normalde aksam ara ogununde meyve yemmeye calisalim meyvedede seker oldugu icin ama sen emziriyorsun gecede emziriyorsundur ondan meyve yiyebilirsin gece
Amin cümlemize. Valla bende size özeniyorum ne güzel hepsi büyümüş diye. Insan elinde olmayanı istiyor demekki :)Allah kolaylık versin size 3 çocukla maşallah. Ne güzel bende 3 çocuk istemiştim ama nasip işte 2 oğlum var benimde büyük üniversite okuyor istanbul da küçük 12. Sınıf tabi benim boş vaktim daha fazla sizlere göre. Ama en güzel zamanları büyüyünce gidiyorlar mecburen insan özlüyor o günleri.
Canım 5 gün yapıyorum sonra 1 hafta ara veriyorumiyi geceler bu karışımı her akşam mı kullanıyorsunuz
Çok teşekkür ederim bende başlayacağım bu akşam inşallah banada faydası olur şu polikistik over metabolizmayı çok yavaşlatıyor da.Canım 5 gün yapıyorum sonra 1 hafta ara veriyorum
Rica ederim inşallah ile yarar evet PKo çok yavaşlatıyorÇok teşekkür ederim bende başlayacağım bu akşam inşallah banada faydası olur şu polikistik over metabolizmayı çok yavaşlatıyor da.
Evet cnm yatmadan 2 saat önce yiyorum üzerine de yarım litre su içiyorumEline saglik cnm afiyet olsun
Hosgeldin cnm.
Ben genel anlamda 3 ana 3 ara ogunle beslenmeye calisiyorum ama bazen 2 ana 2 ara olabiliyir ev ahalisinin durumuna gore. Bir de musayit oldukca oruc tutuyorum. Buyuk ihtimal haftaya niyetlenmeye baslarim.
Gecmis olsun hastanede yatmissin umarim ciddi bir durum olmamistir. Yasi kac cnm bir de biyun kac ogrenebilir miyim. Not aliyorum pazartesi gunleri liste yapmayi dusunuyoruz hafta degerlendirmesi icin.
Senin beslenme duzenin nasil biraz anlatir misin. Menu paylasalim ki birbirimizi uyaralim.
Masallah bugun cok hareketli gordum seni
Cnm kilo verme dineminde bence kasar kullanmamaya calis cunku cok yagli durduk yere fazla kalori alma. Koruma evresinde olculu olarak yersin. Bende firind kasar cok severim. Bazen mantarsiz yapardim. Hatta kendi yagi yetmiyormus gibi bir de tereyag koyardim. Firindan cikinca cizir cizir yemesi guzel olurdu. Sonra boyle 100 kilo olduk iste(bu nasil kilo alinir tarifiydi lutfen dikkate almayaniz )
Denemekte fayda var sonucta icerigi zararli seyler degil. Aksam ara ogun olarak tuketilebilir ama yatmadan 2 saat once olursa iyi olur.
Geçmiş olsun canım ... inşallah eksi 1 çıkarsın canım yarın bizim de tartı günümüz bakalım verebilmiş miyimGunaydin kizlar
Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.
Sabah sabah kizlarla ugrasmaktan tartilmayi unuttum kahvalti yapmis bulundum. Yarin takimlarda kilo bildirimi var artik supriz olsun bana. Gecen haftaya gore -1 ciksam bari
Yanlışlık oldu kusura bakmayın
Inşallah canim yazın da bu kilolarla uğraşmak istemiyorum şöyle giyeyim elbiseleri görünüşüme takmadan rahat rahat gezeyim istiyorum.
Gürültüleri rahatsız etmiyor beni mesleki deformasyon olsa gerekama yorgunluk fena dinlenmezsem çabuk hastalanıyorum.
Ortanca 3.5 yaşında. Cisi tam 3 yaşını bitirince öğrendi. Allah kolaylık versin zor valla ama ise başlamadan öğrense de güzel olur diye düşünüyoruz işte.
Normalde akşam yemekten sonra yemem ama emzirince elim ayağım titriyor yapamıyorum.
Amin cümlemize. Valla bende size özeniyorum ne güzel hepsi büyümüş diye. Insan elinde olmayanı istiyor demekki :)