107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Sabah kahvaltı
25 gr bir ince dilim ekmek
40 gr peynir
7 zeytin
Bir haşlama yumurta ve çay
Sabah kızımı okula bıraktıktan sonra 25 dakika kadar hafif tempo yürüdüm
Ne güzel sporunu yapmışsın menüde belli düzenli beslenme dedikleri bu olmalı :KK68:benimde bugün menüm belli gibi daha sonra yazarım.

Slm kizlar
Kizlarin hepsi ayni anda kalkti. Once bebeyi yedir sonra kizlari yedir. Aralarda ortancayi wcye gotur. Kendime hazirladim kahvalti saat oldu 11. Dedim oturmadan ortancayi bi daha wcye gotureyim. Onu hallettim bu sefer meryemin uykusu geldi ona mama yaptim uyuttum saat oldu 12. Anca kahvalti yaptim 12 de artik 2 ogun yapcam bugun. Pazartesiye randevu aldim bakalim hayirlisi. Benimde adetimin 4. Gunuydu hissettigimde pazartesiye kadar takip etcem gecerse iptal ederim randevuyu.

Amin inşallah diyelim :KK66:
Ben kaçamak yapmamak için sabahtan günlük menümü belirliyorum deftere not ediyorum günlük ne yediğimi takip açısından iyi oluyor

Ben de gun sonu yaziyorum defterime.

Aksama corba ve firinda sebze yapmayi dusunuyorum. Biraz karnibahar brokoli var. Bu sefer havuc patates koymucam (esiminkine koyarim) su odemlerimden bir arinayim. Kirmizi biber sogan domates koyarim. Kiremite koyup firina atinca hem goruntusu şık oluyor hem de tadi. Yemeklerin goze de hitap etmesi lazim degil mi :KK66:

Benim 4-5 aydır uyku düzenim çok bozulmuştu geceleri uyuyamıyordum gündüz uyukluyordum çok geç kalkıyordum .geç yatınca acıkıp gece yiyordum. 15 gündür akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum. Uykum düzene giriyor. Daha çok işim var yani .neyse uzun oldu sizi sıkmak istemem.

Ben de gecenlerde karnibahar pilavi yapmistim. Yedim yenmicek gibi degildi ama bir daha yapmayi tercih etmem onun yerine tencere yamegini yaparim :KK48:

Uyku duzenide kilo verme surecinde onemli. Cok gec yatmamak lazim.

Bugün kahvaltım 2 dilim tam buğday ekmeği (kendim yaptım nohut mayalı)1 k.k. peynir ,5 zeytin ,1 haşlanmış yumurta, 1 bardak limonlu ve ballı şu.

Öğle yemeği karnabahar kısırı, 1 kâse yoğurt 1 saat sonra leslie 3 mile egzersiz ve bol su.

Kisir yaparken cigden mi atiyorsun karnibahari. Rondodan cekip salca yesillik vs diye tahmin ediyorum.

Kisir yaparken cigden mi atiyorsun karnibahari. Rondodan cekip salca yesillik vs diye tahmin ediyorum.
Karnabahar rondoda çekilir, tavaya 1 yemek k. Sıvıyağ bir büyük soğan doğranır 1'er yemek k. Domates ve biber salçası konur kavrulur karnabahar eklenir 5 dk. Kapağı kapalı pişirilir. içine limon suyu,maydanoz,yeşil soğan, pul biber eklenir yeşillikler ve baharat isteğe bağlı. Internette farklı tarifler de var.

X