107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

ben de 76 5 başladım 11 gündür rejimdeyim istersen yol arkadaşın olabilirim hedef 65 benim ben çia tohumu kullanıyorum 11 günüm 73 üm ypatığın paylaşımları takip edicem çok azimli gördüm seni helal olsun bence motiveni hiç kırma ben diyeti yani sağlıklı beslenmeyi hayatıma tam anlamıyla sokmak istiyorum daha önce 100 kilodan 76 ya düştüm ama hastanede yatarak çünkü kortizondan dolayı kilo almıştım diyetinde ki püf noktaları paylaşırsan sevinirim

ben de 76 5 başladım 11 gündür rejimdeyim istersen yol arkadaşın olabilirim hedef 65 benim ben çia tohumu kullanıyorum 11 günüm 73 üm ypatığın paylaşımları takip edicem çok azimli gördüm seni helal olsun bence motiveni hiç kırma ben diyeti yani sağlıklı beslenmeyi hayatıma tam anlamıyla sokmak istiyorum daha önce 100 kilodan 76 ya düştüm ama hastanede yatarak çünkü kortizondan dolayı kilo almıştım diyetinde ki püf noktaları paylaşırsan sevinirim
Aramıza hoşgeldin hepbirlikte verelim kiloları

20190227_181431.jpg

Hoş Geldiniz inşallah hep beraber zayıflarız

Akşam yemeğim yarım tavuk göğüs sote, 1domates,1 ince dilim tam buğday ekmeği ,bugün toplam 42 dk leslie 3 mile, su 2 litreyi geçti.

Kızlar sayfanızı takip ediyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz

Ben hergğn yatmadan önce 3 kaşık yoğurda zencefil,, zerdeçal,,, tarçın 1 er çaykaşığı katıp yiyorum çok fayda gördüm sizde deneyin isterseniz:KK76:

Akşam yemeği
Fırında Kaşarlı mantar 150 gr kadar mantardan yaptım
250 gr yoğurt
Arada 10 gr kadar çikolata yedim
Sodalı yeşil çay kürüde yaptım onunla beraber içtiğim su 2.5 litreyi geçti
Kızlar sayfanızı takip ediyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz

Ben hergğn yatmadan önce 3 kaşık yoğurda zencefil,, zerdeçal,,, tarçın 1 er çaykaşığı katıp yiyorum çok fayda gördüm sizde deneyin isterseniz:KK76:
Ben üç akşamdır yapıyorum bakalım faydası olucakmı. .Bu kürü devamlımı yapıyorsun yoksa ara veriliyormu

Akşam yemeği
250 gr yoğurt

Ben üç akşamdır yapıyorum bakalım faydası olucakmı. .Bu kürü devamlımı yapıyorsun yoksa ara veriliyormu
Ben genelde 5 gün yapıyorum sonra 2 hafta filan ara veriyorum sonra tekrardan yapıyorum canım ben kilo veriyorum bu kürü yaptığımda umarım sizde de işe yarar

Slm kizlar
Kizlari yatirdim ama daha uyumadilar ara ara gidip bakiyorum. Mutfak duruyor oyle toplayamadim. Ortanca cok yoruyor beni. Wcye goturunce yapiyor ama kendisi geldigini anlayamiyor biraz gecikirsem wcye goturemeden altina yapiyor hemen. Daha hazir degil mi acaba :KK43: oturcam valla biraz. Hatta simdide bi kahve yaparim sonra kalkip toplarim.

Ben sarımsak koydum kavururken ve daha sonra nar ekşisi, yesillikleri soguyunca ekledim

Eline saglik cnm afiyet olsun

Hosgeldin cnm.
Ben genel anlamda 3 ana 3 ara ogunle beslenmeye calisiyorum ama bazen 2 ana 2 ara olabiliyir ev ahalisinin durumuna gore. Bir de musayit oldukca oruc tutuyorum. Buyuk ihtimal haftaya niyetlenmeye baslarim.
Gecmis olsun hastanede yatmissin umarim ciddi bir durum olmamistir. Yasi kac cnm bir de biyun kac ogrenebilir miyim. Not aliyorum pazartesi gunleri liste yapmayi dusunuyoruz hafta degerlendirmesi icin.
Senin beslenme duzenin nasil biraz anlatir misin. Menu paylasalim ki birbirimizi uyaralim.

2 litre su içtim bugün ,ev süpürdüm ve 20 dk. egzersiz yapacağım coştum bugün

Masallah bugun cok hareketli gordum seni :KK6::KK9:

Akşam yemeği
250 gr yoğurt

Cnm kilo verme dineminde bence kasar kullanmamaya calis cunku cok yagli durduk yere fazla kalori alma. Koruma evresinde olculu olarak yersin. Bende firind kasar cok severim. Bazen mantarsiz yapardim. Hatta kendi yagi yetmiyormus gibi bir de tereyag koyardim. Firindan cikinca cizir cizir yemesi guzel olurdu. Sonra boyle 100 kilo olduk iste :KK48: (bu nasil kilo alinir tarifiydi lutfen dikkate almayaniz :KK70:)

Ben genelde 5 gün yapıyorum sonra 2 hafta filan ara veriyorum sonra tekrardan yapıyorum canım ben kilo veriyorum bu kürü yaptığımda umarım sizde de işe yarar

Denemekte fayda var sonucta icerigi zararli seyler degil. Aksam ara ogun olarak tuketilebilir ama yatmadan 2 saat once olursa iyi olur.

Bugunku menum

12.00 omlet (yesil sogan, kapya biber, maydanoz, dereotu, lor, 2 yumurta) 10 cerry domates, 10 siyah zeytin

17.00 1 yerli muz

19.30 1 kase yogurtlu bugaday corbasi, kucuk 1 kase yogurt, firinda sebze (karnibahar, brokoli, arpacik sogan, domates, kapya biber, kabak)

Menumu yazdigima gire gidip bi sade kahve yapayim kendime belki bas agrimi alir biraz.:kahve:

Screenshot_2019-02-27-22-11-20.png Screenshot_2019-02-27-22-11-13.png

Iyi akşamlar kızlar. Ben yazana kadar baya ilerlemiş sayfa. Alıntı yapmayı denedim beceremedim. Ama hepsini okudum mesajlarin :) aklımda kalanları cevaplayım :) sağlık ihmale gelmez hasibeG canim inşallah bir şey çıkmaz.

Karnabahar kısırı - afiyet olsun-benim de hoşuma gitmedi ama ben kısırı çok severim o yüzden kabullenemedim belki:)

Planla is yapamıyorum ben kesin bi aksilik çıkar ben plan yapınca o yüzden yemek de bile aksama şunu yapayım diyemiyorum ama yazma fikri hoşuma gitti

Leslie benim favori sporlarımdan alet edevat hicbir şey istemiyor her tartıda çalıştırıyor geçmişte çok faydasını gördüm

Gelelim bana gayet güzeldi bugün diyete uydum 3 mill 43 dk da spor yaptim
SABAH normal kahvaltı
Ara orta şekerli türk kahvesi normalde kahveyi şekerli içmem ama hasta ziyaretinde öyle oldu
Öğlen karnabahar salatası
Ara bir elma
Akşam patlıcan yemeği
Mercimek çorbasi salata
Yarim ksde yoğurt
Ara bir elma

Ekmeği sevmediğimden ekmek yiyemiyorum. Diyetle alakası yok sevemedim bi türlü 20190227_165531.jpg 20190227_125616.jpg 20190227_164916.jpg 20190227_092436.jpg

N nmgy nerelerdesin cnm yazmiyorsun ne zamandir. Bebekten firsat mi olmuyor :emir_bebek:
3 çocuğun arasında kendimi kaybediyorum canim :)
Bugün temizlik günümdü bir de hasta ziyaretine gittim. Kızın ödevi vardı yarışmaya katılmış onunla uğraştım küçük sürekli kucak istiyor zaten ortanca benimle oyna der ben de napacagimi şaşırdım. :) onlar uyuyunca telefonu elime alabiliyorum yoksa mümkün değil.

X