- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Moral bozmak yok canım malum dönemde vücut su topluyor ve şişkinlik oluyor ama sonrasında veriliyor kilolar. Yolumuza devam stres yokBugun gune erken basladim
Kalkinca tartildim arti ciktim baya. Dun kacamakta yapmadim ev icinde hep hareket halindeydim ama sanirim malum donemimin yogun gununde oldugum icin olabilir diye dusunuyorum. Moral bozmak yok yolumuza devam
26 sunat 2019 sali kilom 100.1
Canim bir sey yemek istemiyor bende musli yaptim
5 yk musli 1 sb sut
Eki Görüntüle 2239440
Aramıza hoşgeldin.Merhaba
Ben de seninle kilo vermek istiyorum kabul edersen. 1.60 boyum 73 de kilom. 60 a düşmek istiyorum ama damak zevkine aşırı düşkün eşim yuzunden motivasyonum sürekli bozuluyor. Senin gibi kararlı bir yol arkadaşına ihtiyacım var.
Merhaba
Ben de seninle kilo vermek istiyorum kabul edersen. 1.60 boyum 73 de kilom. 60 a düşmek istiyorum ama damak zevkine aşırı düşkün eşim yuzunden motivasyonum sürekli bozuluyor. Senin gibi kararlı bir yol arkadaşına ihtiyacım var.
Aynen cnm bu yuzden bugun hafif salatalarla beslenmeyi dusunuyorum.Moral bozmak yok canım malum dönemde vücut su topluyor ve şişkinlik oluyor ama sonrasında veriliyor kilolar. Yolumuza devam stres yok
Hosgeldin cnm. burada hepimizin amaci saglikli kilo verip birbirimize destek olmak. Ben 3 ana 3 ara ogun beslenmeye calisiyorum ama bazen 2 ana 2 ara olabiliyor. Elifimm de benim gibi ana ve ara ogunlu yapiyor. Umutdeniz IF beslenmesi yapiyordu yanlis hatirlamiyirsam. Herkes kendine uygun bir seyler yapiyor.
Senin beslenme duzenin nasil?
Aynen cnm bu yuzden bugun hafif salatalarla beslenmeyi dusunuyorum.
Su an ara ogun olarak filtre kahve yaptim. Buyrun beraber icelim.
Eki Görüntüle 2239494
Hoş buldum :)Hosgeldin cnm. burada hepimizin amaci saglikli kilo verip birbirimize destek olmak. Ben 3 ana 3 ara ogun beslenmeye calisiyorum ama bazen 2 ana 2 ara olabiliyor. Elifimm de benim gibi ana ve ara ogunlu yapiyor. Umutdeniz IF beslenmesi yapiyordu yanlis hatirlamiyirsam. Herkes kendine uygun bir seyler yapiyor.
Senin beslenme duzenin nasil?
Hoş buldum teşekkür ederim :)Aramıza hoşgeldin.
Çok güzel bende tam düzene oturtabilsem şu beslenme işini 15 gün oldu dikkat etmeye çalışıyorum spor olarakta leslie 20 dakikalık bir videosu var onu yapıyorum
Bende oturtmaya çalışıyorum spor olarak kızımı okula götürüyorum öğlen alıyorum evde tranbolin var onda zıplama yapmaya çalışıyorum ama daha dün başladım spor seven biri değilim evim sahile çok yakın havalar biraz düzelsin yürüyüş yaparım inşallahÇok güzel bende tam düzene oturtabilsem şu beslenme işini 15 gün oldu dikkat etmeye çalışıyorum spor olarakta leslie 20 dakikalık bir videosu var onu yapıyorum
Sen anlatırken ben yoruldumSlm kizlar
Ogleden sonra ortalik toparla yemek yap mutfak topla ugrastim. Esim gelincede sofra kur kizlari yedir vs. Yemekten sonrada sirayla kizlari yikadim. Sonra biraz oynadik kizlarla.
Trt cocukta 64 kare ulkesi diye bir cizgifilm var bu ara hoslarina gidiyor. Bizdede satranc-tavla takimi vardi. Cikardim onu baya dikkatlerini cekti. Banyo faslindan sonra hep beraber 1 el tavla 1 el satranc oynadik.
Kizlari yatirimca dun wc temizleyememistim orayi hallettim camasir serdim, beyazlari attim makineye su an calisiyor hala.
Simdi yesil cayimi salladim oturdum cok sukur.
Ayyy yazarken yoruldum
Moralini bozma canım vicut su tutmuş olabilir her gün tartılma bence bir kaç günde bir tartılBugun gune erken basladim
Kalkinca tartildim arti ciktim baya. Dun kacamakta yapmadim ev icinde hep hareket halindeydim ama sanirim malum donemimin yogun gununde oldugum icin olabilir diye dusunuyorum. Moral bozmak yok yolumuza devam
26 sunat 2019 sali kilom 100.1
Canim bir sey yemek istemiyor bende musli yaptim
5 yk musli 1 sb sut
Eki Görüntüle 2239440
Canım salı günü pazarım var sabah kızı okula bırakıyorum eve gelince eşim öğretmen evde oluyor kahvaltı felan sonra tekrar çıkıp pazar yapıp kızı alıp geliyorum onu besleyip uyuttum anca bakabildimelifimm39 nerelerdesin
Kolay gelsin sana canım.Fırsat buldukça yaz sende burada birbirimize destek olalım. Ben spor konusunda zorlanıyorum biraz zamanla düzene girer inanıyorum vede buradaki arkadaşlarımın desteği ile.Canım salı günü pazarım var sabah kızı okula bırakıyorum eve gelince eşim öğretmen evde oluyor kahvaltı felan sonra tekrar çıkıp pazar yapıp kızı alıp geliyorum onu besleyip uyuttum anca bakabildim
Aramıza hoş geldin bebeğinde pek minikmiş ne tatlıdır şimdi o Allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip olsun. .. sende verirsin inşallah kilolarınıHoş buldum :)
3 aylik bebeğim var o yüzden henüz bi beslenme düzeni olusturamadim kendime. Sezaryen doğum olunca spora da yeni yeni başlıyorum. Su an izindeyim haziranda işe baslayacagim o yüzden bu halimle kimsenin karşısına çıkmak istemiyorum. Yediklerimin fotoğrafını çekip gönderirim fırsat buldukça spor olarak da 3 mill leslie yapmayı düşünüyorum. Inşallah başarırım sizinle
Afiyet olsun canım. Bu sayfayı açtığın için çok teşekkür ediyorum çok iyi geldi bana. Çünkü hepimizin derdi aynı kilolar ve birbirimizi anlıyoruz en önemlisi
Canım hayırlı olsun topiğin
İnşallah istediğin kiloya inersin
Bende zayıflama grubundayım 2.5 aydır dikkat ediyorum yediklerime 11 kilo verdim
Hoş buldum :)
3 aylik bebeğim var o yüzden henüz bi beslenme düzeni olusturamadim kendime. Sezaryen doğum olunca spora da yeni yeni başlıyorum. Su an izindeyim haziranda işe baslayacagim o yüzden bu halimle kimsenin karşısına çıkmak istemiyorum. Yediklerimin fotoğrafını çekip gönderirim fırsat buldukça spor olarak da 3 mill leslie yapmayı düşünüyorum. Inşallah başarırım sizinle
Bende oturtmaya çalışıyorum spor olarak kızımı okula götürüyorum öğlen alıyorum evde tranbolin var onda zıplama yapmaya çalışıyorum ama daha dün başladım spor seven biri değilim evim sahile çok yakın havalar biraz düzelsin yürüyüş yaparım inşallah
Sen anlatırken ben yoruldumüç küçük çocukla her şeye nasıl yetişiyorsun maşallah sana ben bir taneyle yetişemiyorum. .