107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kızlar kendime verdıgim sözü bozmadım kacamak yapmadım kendime tesekkuredıuorım

Tebrik ederim cnm seni

Ilı gun olmıyacagım sehır dısına cıkacagız pazartesi gorusuruz inşaAllah

Iyi yolculuklar cnm sag saglim gidin gelin insallah

Canım çokkkkk sevindim yaaa inşallah devamı gelir Bulamiyorum
Tesekkur ederim cnm. Darisi seninde basina insallah

Tebrik ederim cnm seni

Iyi yolculuklar cnm sag saglim gidin gelin insallah

Tesekkur ederim cnm. Darisi seninde basina insallah
BEn mezun oldum canım bu sıralar biraz yoğunum bi de diyet modunda değilim birkaç hafta böyle takılıp sonra tekrar geri başlicam

BEn mezun oldum canım bu sıralar biraz yoğunum bi de diyet modunda değilim birkaç hafta böyle takılıp sonra tekrar geri başlicam

Aaa kacirmisim ben senin mezun oldugunu. Tebrik ederim cnm insallah bir daha hic o kilolari girmezsin hep fit hep zayif kalirsin amin amin amin

Kızzzzzz eksiyle mi başladın güne maşallah sana

300 grcik

Tebrik ederim canım çok sevindim

Tesekkur ederim cnm

İnsan hergün aynı düzende olamıyor dengelersin canım,sana bol enerjiler o zaman

Sabah sabah cnm bir sey yemek istemiyor
Kizlar uyandi meryeme mama yedirdim
Kizlara kahvalti hazirlicam
Kendime musli mi yesem tabak ki hazirlasam kararsizim
Esim hasta yatiyor
Neyse en iyisi guzel bir kahvalti sofrasi kurayimda adama sesleneyim adam akilli yemek yesin

İnşallah canım.... kız 300 grm ı beğenmiyor musun
Begenmez olur muyum kiz her gun 300 gitse haftada 2.1 yapar

Ohhhhh bütün kızlar erkenci desene.... geçmiş olsun canım eşine de ,,, şimdiden afiyet olsun,,,,, bence de 300 grm çok iyi inşallah devamı gelir canım

Bende kahvaltı yapmadım daha, güzel bir kahvaltı hazırlayayım kendime en sağlıklısından.
Bende kahvaltı yapmadım büyük kız kursa gitti küçük cadıyı uyutuyorum şimdi beyaz çayımı içiyorum hiç kahvaltı yapasım da YÖK biraz
Daha bekleyeyim en iyisi

Günaydın hayırlı sabahlar herkese benim kız yine hastaydı dün gezmedeydim biraz kaçamaklı geçti ama tartı kötü değil çok şükür eksilerdeyim karbonatlı su ya devam ediyorum ben faydasını gördüm pazartesi regl olmuştum yeni bitti bu dönemde hiç ödemim olmadı hep eksilerdeydim hafta boyunca

Limonlu suyumu içtim daha kahvaltı yapmadım ne yesem bilmiyorum bu gün annemler gelicek onlara börek yapıcam akşama da etli mantar güveç düşünüyorum ben ondan yerim

Hayırlı sabahlar, maşallah regl döneminde eksi olması çok güzel ,bol eksiler görürsün inşallah.

Bende kahvaltı yapmadım büyük kız kursa gitti küçük cadıyı uyutuyorum şimdi beyaz çayımı içiyorum hiç kahvaltı yapasım da YÖK biraz
Daha bekleyeyim en iyisi
Ben güzel bir karatay kahvaltısı yaptım.
Diğer öğünleride protein ve sebze yaparım bugünde.

Iyi geceler cnm yrn beslenme acisindan temiz bir gune baslarsin insallah
Inşallah canim sagolasin
Kızlar kendime verdıgim sözü bozmadım kacamak yapmadım kendime tesekkuredıuorım
Işte bu duygu süper bi şey ya
Gunaydin
Gune eksiyle baslamak ne guzel bir duyguinsallah her sabah yasariz
Çok sev8ndim adina canim insallah

Sevindim adına canim
Ben de o yarışmalara katılmayı düşünüyorum daha disiplinli çalışmaya ihtiyacım var
İnsan hergün aynı düzende olamıyor dengelersin canım,sana bol enerjiler o zaman
Evet canim. Teşekkür ederim
Hergün 300 gr gitse ne güzel olur.
Haftada 2.1 kilo. Ne güzel olurdu
Geçmiş olsun canim.
Özel günde artıyı görmemek büyük bi basari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…