- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.221
Ohhhhh bütün kızlar erkenci desene.... geçmiş olsun canım eşine de ,,, şimdiden afiyet olsun,,,,, bence de 300 grm çok iyi inşallah devamı gelir canım
Günaydın hayırlı sabahlar herkese benim kız yine hastaydı dün gezmedeydim biraz kaçamaklı geçti ama tartı kötü değil çok şükür eksilerdeyim karbonatlı su ya devam ediyorum ben faydasını gördüm pazartesi regl olmuştum yeni bitti bu dönemde hiç ödemim olmadı hep eksilerdeydim hafta boyunca
Evet cnm cok guzel olurdu.Inşallah canim sagolasin
Işte bu duygu süper bi şey ya
Çok sev8ndim adina canim insallah
Sevindim adına canim
Ben de o yarışmalara katılmayı düşünüyorum daha disiplinli çalışmaya ihtiyacım var
Evet canim. Teşekkür ederim
Haftada 2.1 kilo. Ne güzel olurdu
Geçmiş olsun canim.
Özel günde artıyı görmemek büyük bi basari
Afiyet olsun öncelikle, sofra mükemmel görünüyor ilkbahar gelmiş size.Boyle cislarla dolu haftasonu kahvaltisindan
Eki Görüntüle 2249428
Kendime aldigim saglikli tabagim (sosu yedigim icin yesillikleri yiyemedim. Sosu yazin konserve domates yaptim. Dondurucudan yesil biber cikardim. Sogan biber dometes yaptim)
Eki Görüntüle 2249427
Afiyet olsun canımBoyle cislarla dolu haftasonu kahvaltisindan
Eki Görüntüle 2249428
Kendime aldigim saglikli tabagim (sosu yedigim icin yesillikleri yiyemedim. Sosu yazin konserve domates yaptim. Dondurucudan yesil biber cikardim. Sogan biber dometes yaptim)
Eki Görüntüle 2249427
Tesekkur edrerin cnm. Bazen haftasonlari boyle hazirliyorum ailecek guzel guzel kahvalti yapalim diyeAfiyet olsun öncelikle, sofra mükemmel görünüyor ilkbahar gelmiş size.
Kendini iyi frenlemişsin maşallah diyorum ayrıca.
Tesekkur ederim cnm. Her zaman gelebilirsin beklerim. Buradaki kizlarin motivasyonuda guzel pazartesileri liste yapiyorum ugrar bakarsin istersenHasibecim ben bu başlığını görmemiştim:))
Takipteyim uğrarım bende,azmin daim olsun canım benim.
Tesekkur ederim cnmAfiyet olsun canım
5. Takım davet etti canim. Ona yazdım bakalım. Tebrik ederim canimEvet cnm cok guzel olurdu.
Takima girmek istersen bizim takima bir bak derim su an herkeste motivasyon tavan eee nede olsa birinci olduk8.takim
Hayırlı yolculuklar canimKızlar s.a yoldayım sureklı kendıme telkinde bulunuyorum dıyetı bozmak yok
Sabah corba içtik eşimle
Biraz önce de eti form yedim
Sımdılık asayıs belkamal
Bozmayacagım bozmamalıyım güzel bir eksıyle gelmelıyım pazartesi ınsaAllah
Gorusmek üzere
Hayırlı yolculuklar ,evet pazartesiye az kaldı yüzümüz gülsün ama değilmi.Kızlar s.a yoldayım sureklı kendıme telkinde bulunuyorum dıyetı bozmak yok
Sabah corba içtik eşimle
Biraz önce de eti form yedim
Sımdılık asayıs belkamal
Bozmayacagım bozmamalıyım güzel bir eksıyle gelmelıyım pazartesi ınsaAllah
Gorusmek üzere
Afiyet olsun canım, kaçamak olmuş artık, yarın daha az kalorili beslenirsin ve sporda yaparsın eriyip gider ,hemen yağa dönüşmüyormuş yediklerimiz.Mrb kızlar giremedim bugün annemler geldi ve ben biraz abartmış olabilirim sabah tartıda - 200 düm heralde yarın yine artı olur
Kahvaltı 5 dilim sucuk, 2 kaşık patates kızartması, 2 yumurta, 1 dilim ekmek
Öğlen karnıbahar yemeği, 2 kaşık makarna
1 kase çikolatalı puding
Akşam aç kalsam iyi olucak
Maşallah canım menüde sporda güzel olmuş.Menüyü yazayım
Sabah
Domates Yeşillik biber yaklaşık 2 dilim peynirden oluşan 2 yumurtalı omlet
3 zeytin
Ara 1 küçük muz
Öğle 4 köfte yeşillik 1 kase yoğurt
Ara 1 elma 7 fındık
Akşam 1 kase pırasa yemeği 1kase yoğurt
Ara 1 portakal ( henüz yemedim)
3 lt su bitmek üzere
3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim
Sağol canim. +300 u görünce dönüşüm muhteşem oldu mescburenMaşallah canım menüde sporda güzel olmuş.
Bende öyle canım artı görünce spor ve beslenme çok sıkı şu andaSağol canim. +300 u görünce dönüşüm muhteşem oldu mescburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?