107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ohhhhh bütün kızlar erkenci desene.... geçmiş olsun canım eşine de ,,, şimdiden afiyet olsun,,,,, bence de 300 grm çok iyi inşallah devamı gelir canım

Evet cnm hepsi erkenci meryem 7 de zeynep 7.30da emine 7.45te kalkti. Biri bu cocuklara hafta sonunu ogretmeli

Gecmis olsun cnm. Masallah hep ekside ol insallah

Evet cnm cok guzel olurdu.
Takima girmek istersen bizim takima bir bak derim su an herkeste motivasyon tavan eee nede olsa birinci olduk 8.takim

Afiyet olsun öncelikle, sofra mükemmel görünüyor ilkbahar gelmiş size.
Kendini iyi frenlemişsin maşallah diyorum ayrıca.
Tesekkur edrerin cnm. Bazen haftasonlari boyle hazirliyorum ailecek guzel guzel kahvalti yapalim diye

Hasibecim ben bu başlığını görmemiştim:))
Takipteyim uğrarım bende,azmin daim olsun canım benim.
Tesekkur ederim cnm. Her zaman gelebilirsin beklerim. Buradaki kizlarin motivasyonuda guzel pazartesileri liste yapiyorum ugrar bakarsin istersen

Afiyet olsun canım
Tesekkur ederim cnm

Simdi mutfagi toplayayimda aksama yemek yapayim. Biraz tane fasulye vardi. Esim et hasla dedi dondurucudan cikartayimda koyayim anca haslanir. Dun gec kahvalti yapip 1 ara yapip aksam yemistim. Bugun kahvaltiyi biraz daha erken yaptigim icin 2 ara yapip aksam yemegi dusunuyorum. Bu arada zencefilli taze naneli suyum da hazir 2lt. Simdi onuda icmeye basliyorum. Tarcinliyi ictim ama cok severek degil. Zencefilli daha guzel bence daha fresh.
Aksam girerim artik bir daha biraz evi toparlayayim esim evdeyken.

Hayırlı yolculuklar ,evet pazartesiye az kaldı yüzümüz gülsün ama değilmi.

Mrb kızlar giremedim bugün annemler geldi ve ben biraz abartmış olabilirim sabah tartıda - 200 düm heralde yarın yine artı olur
Kahvaltı 5 dilim sucuk, 2 kaşık patates kızartması, 2 yumurta, 1 dilim ekmek
Öğlen karnıbahar yemeği, 2 kaşık makarna
1 kase çikolatalı puding
Akşam aç kalsam iyi olucak

Menüyü yazayım
Sabah
Domates Yeşillik biber yaklaşık 2 dilim peynirden oluşan 2 yumurtalı omlet
3 zeytin
Ara 1 küçük muz
Öğle 4 köfte yeşillik 1 kase yoğurt
Ara 1 elma 7 fındık
Akşam 1 kase pırasa yemeği 1kase yoğurt
Ara 1 portakal ( henüz yemedim)
3 lt su bitmek üzere

3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim

Afiyet olsun canım, kaçamak olmuş artık, yarın daha az kalorili beslenirsin ve sporda yaparsın eriyip gider ,hemen yağa dönüşmüyormuş yediklerimiz.

Maşallah canım menüde sporda güzel olmuş.

Bugünkü menüm
07 : 30
Çörek otu yağı
1 bardak su

Kahvaltı 09: 30
2 yumurta
2 ceviz
1 k.k. beyaz peynir
3 yaprak kıvırcık

Öğlen 13: 00
Dünden kalan brokoli çorbası
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 15: 00
1 küçük elma
1 çay b. Süt

17 :00 2. Ara
2 tatlı kaşığı lor peyniri
4 5 yaprak taze nane

Akşam 18: 00
Brokoli çorbası
5 kaşık yoğurt
2 dilim t.buğday ekmeği

2.5 litre su

Leslie 5 mile 68 dk.
30 dk. Tempolu yürüyüş

Selam kizlar iki gundur kacamaklarim oldu birazda cok stresliydim ondami bilmem ama regl bitince istah patlamasi oldu yemek yiyorum yememis gibi aciktim surekli bugun seker hapima başladım biraz durdu gibi bide bugun evde olmam iyi oldu dun kacamaklarim oldu iki saat yürüyüş yaptim,uc defa ust bas degistim cok ter attim,ama bugun durumu toparladım evde kimse yok aksam 7 de temizlik yaptim yine ter su icinde kaldim kilo verdikce ter atma azalıyor..iki gun gelemedim cok yogundum dun kuran dersine git gel yuruyerek gidip gelmem iki saat surdu,sonra aksama misafirler gekecekti annemgile yardima gittim misafirleri ağırla derken gece cok zor uyudum ayak tabanlarim zonkladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…