- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Cok gecmis olsun cnm insallah ciddi bir seyi yoktur. Sinav senesi herhalde stres mi yapti acabaHastanedeyim ve internet iyi çekmiyor o yüzden biraz karışık oldu cevaplar. 12. Sınıfa giden oğlum bugün baygınlık geçirmiş okulda ambulansla hasteneye getirmişler kalpten şüphelenmişler çünkü bende apar topar hasteneye geldim çok şükür şimdi iyi sonucları bekliyoruz. Allah sağlık versin hepimize böyle zamanlarda daha iyi anlıyoruz değerini sağlığımızın.
Çok geçmiş olsun umarım sonuçları güzel çıkarHastanedeyim ve internet iyi çekmiyor o yüzden biraz karışık oldu cevaplar. 12. Sınıfa giden oğlum bugün baygınlık geçirmiş okulda ambulansla hasteneye getirmişler kalpten şüphelenmişler çünkü bende apar topar hasteneye geldim çok şükür şimdi iyi sonucları bekliyoruz. Allah sağlık versin hepimize böyle zamanlarda daha iyi anlıyoruz değerini sağlığımızın.
Cok gecmis olsun cnm insallah ciddi bir seyi yoktur. Sinav senesi herhalde stres yaptı teşekkür ederim sonuçlar normal çıktı stresten olabilir dedi doktor da ve benim beslenme düzensiz oldu bugün ama zararlı yiyecekler yemedim çok şükür
Sen boydan şanslısınBu arada benim boyumda 1.68
Ikinizde benim ablamsiniz ben 30 yasindayim ama ben burada genelde nicklerle hitap ediyorum. Sikinti olur mu sizin icin. Ablalarima saygim sonsuz
Bugun ucumuzunde kilolari esit sayilir. Pazartesiden pazartesiye liste yapip farklarimizi gorelim mi. Sonra uzerine tartisalim. Bu hafta neden az verdim, nasil cok verdim, neden arti geldim, neden sabitim vs vs diye durum degerlendirmesi yapariz.
Ne dersiniz buna
Hiç sıkıntı yok canım nasıl istersen öyle hitap edebilirsin .evet evet durum değerlendirmesi çok iyi olur bildiklerimizi de paylaşırız sağlıklı beslenme konusunda .Bu arada benim boyumda 1.68
Ikinizde benim ablamsiniz ben 30 yasindayim ama ben burada genelde nicklerle hitap ediyorum. Sikinti olur mu sizin icin. Ablalarima saygim sonsuz
Bugun ucumuzunde kilolari esit sayilir. Pazartesiden pazartesiye liste yapip farklarimizi gorelim mi. Sonra uzerine tartisalim. Bu hafta neden az verdim, nasil cok verdim, neden arti geldim, neden sabitim vs vs diye durum degerlendirmesi yapariz.
Ne dersiniz buna
Çok teşekkür ederim canım sonuçlar normal çıktı gençler işte oluyor bazen .Çok geçmiş olsun umarım sonuçları güzel çıkar
Teşekkür ederim .Allah sağlık versin ,kiloları verince daha rahat olacağıź inşallah.Cok sevindim cnm bir sey cikmamasina
Benim universite sonda oyle olmustu. Hem kpss hem intornluk hem sunumlar hem tez vs vs derken carpintilarim oluyordu. Uykudan uyaniyordum sanki kalbim gogsumden cikacak saniyordum. Kardiyolojiye vs gorunmustum bizim ailede kalp hastalari var diye. O donem ilac kullandim. Sonra duzelince biraktim.
Insallah cnmTeşekkür ederim .Allah sağlık versin ,kiloları verince daha rahat olacağıź inşallah.
Çok güzel bende tam düzene oturtabilsem şu beslenme işini 15 gün oldu dikkat etmeye çalışıyorum spor olarakta leslie 20 dakikalık bir videosu var onu yapıyorumHayırlı akşamlar bu gün ara olarak fıstık ve yeşil çay içtim
Akşam yemeği
100gr etli pırasa yemeği
130 gr haşlanmış tavuk
300 gr yoğurt yedim
2.5 litreden fazla su içmişimdir