107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Cok gecmis olsun cnm insallah ciddi bir seyi yoktur. Sinav senesi herhalde stres mi yapti acaba

Bu arada benim boyumda 1.68
Ikinizde benim ablamsiniz ben 30 yasindayim ama ben burada genelde nicklerle hitap ediyorum. Sikinti olur mu sizin icin. Ablalarima saygim sonsuz

Bugun ucumuzunde kilolari esit sayilir. Pazartesiden pazartesiye liste yapip farklarimizi gorelim mi. Sonra uzerine tartisalim. Bu hafta neden az verdim, nasil cok verdim, neden arti geldim, neden sabitim vs vs diye durum degerlendirmesi yapariz.
Ne dersiniz buna

Çok geçmiş olsun umarım sonuçları güzel çıkar

Sen boydan şanslısın
Bende pazartesi günü tartı günüm pazartesi günleri kilo bilgilerimizi yazar durum değerlendirmesi yaparız inşallah

Hiç sıkıntı yok canım nasıl istersen öyle hitap edebilirsin .evet evet durum değerlendirmesi çok iyi olur bildiklerimizi de paylaşırız sağlıklı beslenme konusunda .

Hergün yediklerimide yazarım yanlışlarım olursa düzeltirsiniz arkadaşlar

Cok sevindim cnm bir sey cikmamasina
Benim universite sonda oyle olmustu. Hem kpss hem intornluk hem sunumlar hem tez vs vs derken carpintilarim oluyordu. Uykudan uyaniyordum sanki kalbim gogsumden cikacak saniyordum. Kardiyolojiye vs gorunmustum bizim ailede kalp hastalari var diye. O donem ilac kullandim. Sonra duzelince biraktim.

Teşekkür ederim .Allah sağlık versin ,kiloları verince daha rahat olacağıź inşallah.

Arkadaşlar nerelerdesiniz işleriniz çok galiba.Benim akşam yemeğim bir tabak haşlanmış taze bakla üzerine sarımsaklı yoğurt, dereotu ve yarim armut.Bugün su içemedim hergün 2 litre içmeye çalışıyorum.

Hayırlı akşamlar bu gün ara olarak fıstık ve yeşil çay içtim
Akşam yemeği
100gr etli pırasa yemeği
130 gr haşlanmış tavuk
300 gr yoğurt yedim
2.5 litreden fazla su içmişimdir

Akşam yemeği
100gr etli pırasa yemeği
130 gr haşlanmış tavuk
300 gr yoğurt yedim

Akşam yemeği
100gr etli pırasa yemeği
130 gr haşlanmış tavuk
300 gr yoğurt yedim
Çok güzel bende tam düzene oturtabilsem şu beslenme işini 15 gün oldu dikkat etmeye çalışıyorum spor olarakta leslie 20 dakikalık bir videosu var onu yapıyorum

Slm kizlar
Ogleden sonra ortalik toparla yemek yap mutfak topla ugrastim. Esim gelincede sofra kur kizlari yedir vs. Yemekten sonrada sirayla kizlari yikadim. Sonra biraz oynadik kizlarla.
Trt cocukta 64 kare ulkesi diye bir cizgifilm var bu ara hoslarina gidiyor. Bizdede satranc-tavla takimi vardi. Cikardim onu baya dikkatlerini cekti. Banyo faslindan sonra hep beraber 1 el tavla 1 el satranc oynadik.
Kizlari yatirimca dun wc temizleyememistim orayi hallettim camasir serdim, beyazlari attim makineye su an calisiyor hala.
Simdi yesil cayimi salladim oturdum cok sukur.
Ayyy yazarken yoruldum

Menumu vereyim

12.00 yesil soganli ve tahmini 1tk kadar labneli 2 yumurta (kizlara kahvaltiya labne koydum kutu bitti ama koselerde biraz penir kalmis. Bende yumurtayi peynir kutusuna koyup cirpip soganlarin uzerine doktum), 5 cerry domates, 1 ince dlm beyaz peynir, 7 siyah zeytin ve cay

17.00 kakaolu ve hindistan cevizli muz, 5 cig badem

19.30 1 kase az sehriyeli corba, 1 kase yogurt, 1 kase pirasa, 1/2 kase ispanak

00.20 yesil cay

Bugun gune erken basladim

Kalkinca tartildim arti ciktim baya. Dun kacamakta yapmadim ev icinde hep hareket halindeydim ama sanirim malum donemimin yogun gununde oldugum icin olabilir diye dusunuyorum. Moral bozmak yok yolumuza devam

26 sunat 2019 sali kilom 100.1

Canim bir sey yemek istemiyor bende musli yaptim
5 yk musli 1 sb sut

Merhaba
Ben de seninle kilo vermek istiyorum kabul edersen. 1.60 boyum 73 de kilom. 60 a düşmek istiyorum ama damak zevkine aşırı düşkün eşim yuzunden motivasyonum sürekli bozuluyor. Senin gibi kararlı bir yol arkadaşına ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…