- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Hayırlı sabahlar canım bu sabah tartıldım 99.7 çıktım üç günde 500gr vermiştim 3.5 -4 kilo arası gitti iki hafta içinde iki defa kaçamaklı günüm oldu yani baya yediğim günbuna rağmen sonuç fena değil sanırım birde iki gündür tuvaletede çıkmadım
Kahvaltıda
24gr lık ince bir dilim ekmek
20 gr peynir
20 gr zeytin
Bir haşlama yumurta
Çay. ...çayı şekerli içtim
Günaydın kabul ederseniz bende size katılmak isterim.
Aramıza hoş geldin. ..Günaydın kabul ederseniz bende size katılmak isterim.
Hayırlısıyla güzel kilolar verelim inşallah. .Masallah cnm tebrik ederim. Acelemiz yok yavas olsun bizim olsun
Afiyet olsun. Sekeri ne zaman azaltip birakmayi dusunursun
Gunaydin hosgeldin.
Biraz kendinden bahseder misin. Kac yasindasin, boyun kac, kilon kac, daha once hic kilo verdin mi, kac kez denemelerin oldu vs vs vs
Maşallah canım sende iyi gidiyorsun inşallah 8li rakkamlarıda görürüz tartıdaGunaydin kizlarr
25 subat 2019 pazartesi kilom: 99.4
Masallah cnm tebrik ederim. Acelemiz yok yavas olsun bizim olsun
Afiyet olsun. Sekeri ne zaman azaltip birakmayi dusunursun
Gunaydin hosgeldin.
Biraz kendinden bahseder misin. Kac yasindasin, boyun kac, kilon kac, daha once hic kilo verdin mi, kac kez denemelerin oldu vs vs vs
Hepimiz aynıyız canım bende çok defa kilo verip aldım inşallah beraber başarırız kilolarımızda hepimizin aynı sayılır böyle denk gelmeside güzel oldu43 yaşındayım ben boyum 1,62 kilo 99 ,3 daha önce denemelerim oldu verdim geri aldım en fazla 20 kg vermiştim 2 yıl önce. Şimdi sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum. Motivasyon şart bu uzun yolculukta.
Hayırlısıyla güzel kilolar verelim inşallah. .
Canım bir şey yerken şekersiz çay içemiyorum o yüzden sadece bir bardak çay içiyorum ama onun dışında tek çay içersem şekersiz içmeye başladım bitki Çaylarını ve yeşil çayı şekerli içmiyorum
Maşallah canım sende iyi gidiyorsun inşallah 8li rakkamlarıda görürüz tartıda
Hoşbulduk ben polikistik over hastasıyım insülin direnci ve karaciğer Yağlanması var .107 kiloydum 2 yıl önce 20 kilo verdim diyetisyen kontrolünde 1800 kalorilik bir diyet yaptım 3 ay falan daha sonra karatay diyeti ile devam ettim. Bırakınca geri aldım bugün tartıldım 99,3 kg maalesef ,15 gündür sağlıklı beslenmeye başladım inşallah sizlerle birlikte bu kez başarırım. Bayağı araştırdım diyet gruplarını bu gruba rastlayınca öyle sevindim ki inşallah birlikte basarıcaz .
43 yaşındayım ben boyum 1,62 kilo 99 ,3 daha önce denemelerim oldu verdim geri aldım en fazla 20 kg vermiştim 2 yıl önce. Şimdi sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum. Motivasyon şart bu uzun yolculukta.
Hepimiz aynıyız canım bende çok defa kilo verip aldım inşallah beraber başarırız kilolarımızda hepimizin aynı sayılır böyle denk gelmeside güzel oldukaraciğer için dikkat ettiğin
Evet gerçekten isteyince oluyor kaçamak yaptığımda hemen bırakıyordum ama artık öyle değil telâfi ediyorum yola devam.Insallah onuda birakirsin cnm. Bak digerlerini birakmissin demekki onu da birakabilirsin
Insallah hep beraber cnm
Insallah cnm. Daha once yapmissin yine yapabilirsin. Basardiktan sonrada hep beraber koruyalim.
Kilolarimiz ayni
Ben 99.4
Sen 99.3
Elifimm 99.7
Beraber kilo verememek icin bir sebep goremiyorum