107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ara: 3 dlm portakal yarim yesil elma. Forumdan bir arkadas portakali kakaolu yiyormus o geldi aklima bende bir deneyeyim dedim. Icinde elmalardi vardi ama neyse dedim kakaoladim. Muzlu kadar guzel olmadi ama yenedebilir

Hayırlı günler diliyorum
Bende sabahları limonlu su içiyorum
Kahvaltıda bir küçük dilim ekmek
İki kaşık kadar domates biber kavurma
Üç zeytin iki lokma kadar peynir ve bir bardak çay içtim
Diyete başladığından düne kadar protein ağırlıklı besleniyordum kahvaltıda yumurta peynir felan yiyordum iki gündür çok kaşıntım var diyet önceside aslında yumurta felan çok tüketirdim amane dokundu bilmiyorum

Belki baska bir sey dokunmustur. Yedigin, ictigin, giydigin, surdugun, degistirdiyse deterjanin?

Hasibecimmm güzel arkadaşım hayırlı olsun kuzum

Bu sefer çok farklı başladın ve sonucunu alıyosun keyifle izliyorum seni
Tesekkur ederim cnm
Desteginle hep yanimda hissediyorum seni. Insallah bu sefer beraber basarcaz.
Elaleme rezil olmayayim gazlamasiyla sayfayi acmam lazimdi. Elalem ne der gazi buyuk olur bilirsin

Aaaa daha yeni gördüm canım hayırlı olsun, inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın,bu azmini hiç kaybetme bu arada 2017 Ağustos annesi olduğunu bilmiyordum bende 2017 Ağustos annesiyim seni hiç o topicte görmemiştim

Tesekkur ederim cnm insallah bu sefer olacak
2013 agustos annesiyim ben ondan gormemissindir

Sen yazinca dondum baktim simdi yanlis yazmisim

Oglende 1 sb sutle 5 yk musli yedim. Islerim vardi hizlica onu yiyim dedim. Maksat ogun atlamamak.

Hayırlı akşamlar pazar günü olunca ancak şimdi yazabildim arada okuyorum yazılanları...
Sabah kahvaltı 11 zeytin iki ince dilim ekmek bir kaç lokma peynir ve bir bardak çay
Arada komşuya gittim
Yarım küçük kase Yoğurtlu karnabahar salatası çok minik bir dilim kek ve çay
Akşam 90 gr hamsi tava bir ince dilim ekmek

Yarın başlayalı iki hafta olucak sabah tartılıcam inşallah.. eskiden her gün tartılırdım ama şimdi haftada iki kez tartılmaya karar verdim sabah sonucu yazarım

Yarın başlayalı iki hafta olucak sabah tartılıcam inşallah.. eskiden her gün tartılırdım ama şimdi haftada iki kez tartılmaya karar verdim sabah sonucu yazarım
Yaz cnm merak ettim sonucun ne olacak
Baslangic kilonu da yazarsin farki goruruz
Bu arada 90 gr hamsi yetti mi sana bana yetmezde

Yaz cnm merak ettim sonucun ne olacak
Baslangic kilonu da yazarsin farki goruruz
Bu arada 90 gr hamsi yetti mi sana bana yetmezde
En son cuma günü sabah 100.2 çıktım başlangıç kilomda 103 üzeri hedefim eğer bir engel olmassa ramazan ayı başlıyana kadar 85 kilo olmak inşallah. ..
Hamsilere gelince tavada kızarmış pişmiş hali 90 gramdı o kadar vardı gerçi Kızartma olduğu için olsada fazla yemezdim fırında balık ta severim ama büyük balıkları. .
Bu arada mutfakta tartım var her yediğimi tartarak yiyorum günlük daha çok kalori hesabı yaparak besleniyorum

Benimde tattim var ama tariflerde kullaniyorum
Hamsi tava yaparken cok az yag koyuyorum 1 yk. O zaman izgara gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…