- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.181
Menün mükemmel olmuş canım afiyet olsun.İyi akşamlar arkadaşlar menümü yazayım
Öğle 5 adet ızgara köfte ve salata yoğurt
Akşam kıymalı karnabahar yemeği yoğurt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menün mükemmel olmuş canım afiyet olsun.İyi akşamlar arkadaşlar menümü yazayım
Afiyet olsun canım sende çok güzel gidiyorsun pazartesi tartıda çok güzel sonuçlar görürsün inşallah.
Leslie nin 3k si da 45 dk suruyor. 5k da 3k da olmayan hareketler yaptiriyor mu yoksa ayni hareketleri daha hizlo tekrarlayarak mi ilerliyorBende akşam brokoli ve kabaktan sebze çorbası yaptım hiç yağ yok.
4 kaşık yoğurt
Akşama kadar 2 litre su içtim
45 dk leslie 5K yaptım
İyi akşamlar arkadaşlar menümü yazayım
Afiyet olsun ben resim paylaşamıyorum resim boyutu büyük diyor bende şuan yemekteyim
Afiyet olsun canım sende çok güzel gidiyorsun pazartesi tartıda çok güzel sonuçlar görürsün inşallah.
Bende akşam brokoli ve kabaktan sebze çorbası yaptım hiç yağ yok.
4 kaşık yoğurt
Akşama kadar 2 litre su içtim
45 dk leslie 5K yaptım
3k yapmadım hiç canım ama her 15 dk ' da bir hızlandırıyor koşturuyor biraz benim kilomda biri için bayağı iyi ter attırıyor.Leslie nin 3k si da 45 dk suruyor. 5k da 3k da olmayan hareketler yaptiriyor mu yoksa ayni hareketleri daha hizlo tekrarlayarak mi ilerliyor
Haklısın hiç aklıma gelmedi tereyağı katmak iyi söyledin daha 1 tencere çorba var geri kalanı öyle yapayımGuzel menu cnm
Evet resim boyutu buyuk diyor. Bu yuzden resim cektikten sonra resmin ekran resmini cekip onu paylasiyorum
Amin cnm insallah hep beraber
Afiyet olsun cnm. Guzel menu. Corbana 1tk kadar tereyag atabilirsin bence.
Corba miktatin coksa 1 yk da atabilirsinHaklısın hiç aklıma gelmedi tereyağı katmak iyi söyledin daha 1 tencere çorba var geri kalanı öyle yapayım![]()
Öylemi iyi ya tadını güzelleştirir biraz, zorla yedim tartıyı düşünerek ,brokoliyi buharda pişirip yoğurtlu seviyorum çorbasını sevmedim,ama bitireceğim o bir tencere çorbayı artık.Corba miktatin coksa 1 yk da atabilirsin
Öylemi iyi ya tadını güzelleştirir biraz, zorla yedim tartıyı düşünerek ,brokoliyi buharda pişirip yoğurtlu seviyorum çorbasını sevmedim,ama bitireceğim o bir tencere çorbayı artık.
Ben gibi 3 gun ayni seyi yersin artikÖylemi iyi ya tadını güzelleştirir biraz, zorla yedim tartıyı düşünerek ,brokoliyi buharda pişirip yoğurtlu seviyorum çorbasını sevmedim,ama bitireceğim o bir tencere çorbayı artık.
Bende kendime biberiye çayı yaptım şimdi oturabildim.Kizlari yatirip rezene cayi yapcam kendime.
Kizlari yatirinca bu aldigim aletlerle yapabilecegim spor hateketlerini arastircam. Usbye atip tvden izleyerek yapcam insallah. Artik sporumuda oturtmam lazim.
Tebrikler başarılarının devamını dilerim bol bol gitsin kilolarKizlar cuma yarisma gruplarinda bizim takim birinci oldu ve bireysel siralamada ben birinci oldum. Sevincimi sizinlede paylasmak istedim. Bana destek oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim.
Eki Görüntüle 2249289
Tebrikler başarılarının devamını dilerim bol bol gitsin kilolar
Iyi geceler cnm yrn beslenme acisindan temiz bir gune baslarsin insallahMerhaba kızlar. Misafirlerimi gönderdim ama 3 gündür ne diyet kaldı ne spor. Kaçamak olmasın dedim ya öğün atlamak zorunda kaldım ya dengesiz beslendim ya da saati çok şaşırdım. Özel günüm de yaklaştı. Yarın tekrar silkelenip kendime gelmem lazım. Şimdi bulaşıkları toparlayıp uyuyayım yarına enerji lazım bana. Herkese iyi geceler.