107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kızlar kuafordoydum aksama kadar sade bir kahve içtim sadece ..kam yemeğim biraz gecıktı aslında yemiycektım ama metobolızmamı bozmak ıstemedım cok ac ac olmak istemedim..
Cok gece kldıgım ıcın yemek de yapamadım döner yogurt ve domates menüm...7 bucuk d yedim 6 da yesem dha ıyı olurdu

Geçmiş olsun canım.

Gunaydin kizlar.

Bugun ogleden sonra eminenin arkadasina gitcez annesi dun aradi cagirdi. Gecenlerde emine arkadasinin dogumgununden bahsediyordu, dogim gunu icin sunu almislar bunu almislar diye. Acaba dogum gunumu var diye dusundum. Cakepops yaptim elim bos gitmeyeyim diye. Oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyorum. Orada sadece cay icerim.

kolay gelsin ve afiyet olsun uzaktan takipçi olarak yazayım bi yorum dedim

Tesekkur ederim cnm. Uzaktan takip etme yakindan et. Tanisalim kaynasalim

Insallah hallederler elektrik isini. Her şerde bir hayir vardir bak bu vesileyle merdiven inip cikip spor yapmssin. (Birde alisveris posetleri ne kadar yormustur kiyamam sana )

Gecmis olsun cnm. Bizim eylul annelerinde 4 aylik asisindan sonraki muhabbetlerde cogu kisi asidan sonra cocugunun huyunun degistigini soylemisti. Sinirli aksi olmuslar, meme reddedenler olmus. Bende cok birsey farketmemisti. Atesi yok demissin. Yemesinde kakasinda gazinda bir problem yoksa sikinti yoktur ama yinede icin rahat etmicekse gotur dra.

Olsun cnm her gun bir degil bir seferlikte gec yersin bir sey olmaz

Şimdi kahvaltı yaptım biberiye çayı içiyorum bende.Bugün evde olurum herhalde şimdilik bir planım yok benim.

bende 10. takım cuma yarışmasında ve emin adımlarla zayıflıyoruz postunda yazısıyorum sizede yazarım arada. 11 şubattan beri diyetteyim bende 4.600 gr verdim su an. çabalıyorum bakalım zayıflamak için

Bugünkü kahvaltım
Kabak çığırtma (tarifi diğer zayıflama grubunda bir arkadaş verdi)
Biberiye çayı

bende 10. takım cuma yarışmasında ve emin adımlarla zayıflıyoruz postunda yazısıyorum sizede yazarım arada. 11 şubattan beri diyetteyim bende 4.600 gr verdim su an. çabalıyorum bakalım zayıflamak için
Masallah cnm. Azmin daim olsun. Insallah hedef kilona ulasip koruyabilirsin.

Bugünkü kahvaltım
Kabak çığırtma (tarifi diğer zayıflama grubunda bir arkadaş verdi)
Biberiye çayı

Sen de bize ver o zaman tarifi. Soz gidip soylemeyiz sizin tarifi bize satti diye

Tarifi vereyim.
Kabaklar küçük küçük doğranacak ,tavaya yağ ve sarımsak koyup kavrulur sonra kabaklar eklenir biraz pişince peynir koyulur .
Ben yumurtalısını yaptım, 2 kaşık yeşil mercimek var ekmek yerine.

Peynir ne peyniri lor, kasar, cecil ?

İmkanın varsa Super olur ama cok pahalı dıyetısyenler bıraz arastırma yaptım da
Ben hastanenin endokrin bölümüne gidince diyetisyene yönlendiriyor insülin direnci ve karaciğer Yağlanması oldugu için.
Bayağı oldu gitmedim kontrollere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…