107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kızlar elektrik süpürgesi almak istiyorum bu konuda önerisi olan varmı
Bende istiyorum ama anca 1 sene sonra alabilirim. Philips marathon ultimate istiyorum ama bazilari iyi bazilari kotu yorum yapmislar. Acaba ihlastan temizlik robotumu alsam diyorum genel olarak memnunlar ondan ama onunda suyuyla ugrasmak istemiyorum.

Benimde kızım hasta üç gündür evde tabi bende üç gündür evdeyim hiç yürüyüş yapamadım regl gününde yaklaştı Karnım şiş ama diyete devam :KK16:sadece evde çok sıkıldım
Geçmiş olsun canım.
Regl döneminde metabolizma daha hızlıymış ama tartıya sonra yansıyor.

Bende istiyorum ama anca 1 sene sonra alabilirim. Philips marathon ultimate istiyorum ama bazilari iyi bazilari kotu yorum yapmislar. Acaba ihlastan temizlik robotumu alsam diyorum genel olarak memnunlar ondan ama onunda suyuyla ugrasmak istemiyorum.
Benimde temizlik robotu var çok memnunum.
Suyuyla uğraşmak zor gelmiyor alıştım galiba.

Yakın bir zamanda İhlas temizlik robotu tanıtım için gelmişlerdi müthiş bir şey bir önceki gün süpürdüğüm halımın bir metre yerinden 10 saniyede çıkardığı kire inanamadım havada uçuşan tozları temizleme harikaydı ama çok pahalı parası bir yana uzun seneler aynı performans ta kullanabileceğimi bilsem yine alırdım araştırma yaptım servis olarak yorumlar kötü o yüzden vazgeçtim plips marathon alcam sanırım arkadaşım kullanıyor çok memnun genel anlamda yorumları iyi

Benimde temizlik robotu var çok memnunum.
Suyuyla uğraşmak zor gelmiyor alıştım galiba.
Sürekli her temizlik te suyu Dök temizle bana biraz zahmetli geliyor sen üç çocukla maşallah iyi uğraşıyorsun birde üç kız annesi olmak çok isterdim ama ben anca bir tane doğurabildim:KK45:Rabbim hayırlı ömürler versin yavrularımıza

Merhaba kızlar. Yazamıyorum eskisi gibi. Benim ufaklığın 4 aylik aşısını yaptırdım 2 gün önce. Cocuk o günden beri çok huzursuz yarında böyle olursa doktora götüreceğim artık. diğerleri böyle olmus muydu hatırlamıyorum. Ateşi de yok başka bi sıkıntısı mi var acaba.
Canım geçmiş olsun aşılar beneklerde huzursuzluk yapıyor benim kızım da da 1 hafta devam etmişti gerçi benim kızım hep huysuzzzz

Marathonun yorumlarinda sapi kirildi kumandasi calismiyor bazilari iyi cekmiyor vs diye yorum okumustum

Sabah 3 yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle mantar corbasi
Ara cay ve sade turk kahvesi
Aksam mantar corbasi ispanak ve yogurt (dunle ayni)
Arada yesil cay icerim

Adet oldum sonra hasta oldum derken epeydir oruc tutamadim. Cok sukur bugun iyiyim geniz akintim gecti. 2 gundur sabah aksan 1 cay kasigi taze zencefilli limonlu bal yedim o iyi geldi sanirim. Yarindan itibaren oruca baslamayi dusunuyorum tekrar. Allah nasip ederse bir sonraki adetime kadar 9 gun tutabilirim

Sabah 3 yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle mantar corbasi
Ara cay ve sade turk kahvesi
Aksam mantar corbasi ispanak ve yogurt (dunle ayni)
Arada yesil cay icerim

Adet oldum sonra hasta oldum derken epeydir oruc tutamadim. Cok sukur bugun iyiyim geniz akintim gecti. 2 gundur sabah aksan 1 cay kasigi taze zencefilli limonlu bal yedim o iyi geldi sanirim. Yarindan itibaren oruca baslamayi dusunuyorum tekrar. Allah nasip ederse bir sonraki adetime kadar 9 gun tutabilirim
Afiyet olsun canım.
Bende birazdan paylaşıcam menümü bu akşam yemek geç kaldı .

Kahvaltı
09: 30
Kabak çığırtma
Biberiye çayı

Öğlen yemeği
14 : 00
3 parça tavuk ciğer sote
1 dilim t.buğday ekmeği

15: 30 ara
2 hurma,1 ceviz
( hurma kan şekerimi dengeliyor diyet listemde vardı)

07: 30 Akşam yemeği
2 tavuk but
1 bardak ayran

Kızlar ıyi geceler bugün misfirlikteydim kvgılde ordan d arkadasıma gectim kızlar varya bor elbise gıydım korseyle bir güzel oldum br güzel oldum göbegımı sakladı cunku
Görenler tığ gibi olmuşsun dedi cok mutlu oldum...inanın aynada ben kendıme ınanamadım ..bu benı cok mutlu etti ...yarın yrnı bır gün Allah omür verırse yola devam
İnsanın aynada kendini mutlu hıssetmesi müthiş güzel birşey bunun için ac kalmaya deger gerçekten deger .....

Kızlar ıyi geceler bugün misfirlikteydim kvgılde ordan d arkadasıma gectim kızlar varya bor elbise gıydım korseyle bir güzel oldum br güzel oldum göbegımı sakladı cunku
Görenler tığ gibi olmuşsun dedi cok mutlu oldum...inanın aynada ben kendıme ınanamadım ..bu benı cok mutlu etti ...yarın yrnı bır gün Allah omür verırse yola devam
İnsanın aynada kendini mutlu hıssetmesi müthiş güzel birşey bunun için ac kalmaya deger gerçekten deger .....
Masallah cnm ne guzel duygular yasamissin. Sayende biz de yasamis gibi olduk. Tebrik ederim seni. Azmin daim olsun ve hedefine ulasirsin insallah.

Bende eminenin arkadasina gitmistim. Oraya gelen baska bir arkadasinin anneside meryemi gorunce sasirdi. Ben sizi hamile zannediyordum dedi. Bende yok okul acilmadan hemen once dogum yaptim. Okul acildiginda 1 haftalik lohusaydim dedim. Aaaa o zaman ben dogum sisliginizi karistirdim ama gitmis simdi dedi. Kadin ne bilsin benim hamileyken kilo almadigimi. Dogum sonrasi eski kiloma dondugumu sonra dikkat edip yaklasik 10 kg verdigimi. Bende he he oyle dedim gectim dikkat ediyom demedim :KK48:

Masallah cnm ne guzel duygular yasamissin. Sayende biz de yasamis gibi olduk. Tebrik ederim seni. Azmin daim olsun ve hedefine ulasirsin insallah.

Bende eminenin arkadasina gitmistim. Oraya gelen baska bir arkadasinin anneside meryemi gorunce sasirdi. Ben sizi hamile zannediyordum dedi. Bende yok okul acilmadan hemen once dogum yaptim. Okul acildiginda 1 haftalik lohusaydim dedim. Aaaa o zaman ben dogum sisliginizi karistirdim ama gitmis simdi dedi. Kadin ne bilsin benim hamileyken kilo almadigimi. Dogum sonrasi eski kiloma dondugumu sonra dikkat edip yaklasik 10 kg verdigimi. Bende he he oyle dedim gectim dikkat ediyom demedim :KK48:
Daha da güzel günler yakındır ınsaAllah bu yola bas koymak bitirmenın yarısı degıl mı zaten ..herkesi sok edecegız herkes sakın halde bıze bakacak ...yuklerımızı atıp hafifliucez
Bu arada tebrik ederim pro uyelıgını

X