Slm kizlar ben geldim
Dun giremedim firsatim olmadi
Sabah kahvaltiya gittik serpme kahvalti aldik
Ben peynir, domates, salatalik, marul, 1dlm ekmek, menemen yedim cay ictim esim ve kizlar diger butun cislardan yediler. Ordan cikinca merkeze avmye gittik cocuklar oyuncaklarda oynadilar. Biraz alisveris yaptik. Tekrar yemek yedik. Izgara kofte ve ayran aldim. Saat 4e dogru yedik ondan aksam yemek yemedim kahve ictim.
Sabah kahvaltidan sonra esim depodan kondisyon bisikletini cikardi kurdu. Aksam bi yarim saat surerim insallah. Simdi kahve iciyoruz birazdan temizlik yapcaz.
Aksam gelebilir miyim bilmiyorum camasirlar var 2 gundur 5 makine camasir kuruttum carsaflaru vs de yikadim iptede 1 makine camasir var. Aksam onlari kaliplar utulerim.
Eger giremezsem simdiden menu vereyim.
Sabah: 2 yk lor, 2 haslama yumurta, 4cerry domates, 11 zeytin, dereotu, cay
Ogle:2 kivi, 1 kase tarhana corbasi
Su an: sade nescafe
Aksam: et haslama, salata, yogurt (etleri hasladim yemekten once biraz firina vercem)
Ara: yesil cay icerim buyuk ihtimalle
Ben henüz kahvaltı yapmadım .Eşim ve oğlum için börek hazırlamıştım akşamdan sabah pişirdim onlar yedi bende izledim.
İzlemek kilo aldırır mı aceba?
Keske spor yapanlari izleyincede spor yapmis olsak
Selam kızlar. Dün öğlenden beri geçirdim zannettigim hastalık tekrar nüksetti. Diyete dikkat edemedim daha doğrusu yemek yapabilen olmadigi icin evde ne bulduysam onu yemek zorunda kaldım. Inşallah artı görmem tartıda.
Gecmis olsun cnm
İlk burada başlamıştım canım iki gruptada yeniyim.
Cuma takim yarislarina mi katildin. Kacinci gruptasin. Hayirli olsun