- 24 Nisan 2010
- 4.150
- 5.728
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Bu yaz rahat olacaksın ınsAllah zayıflycagız yaza kadar ınsaAllahBenim ailemde hiç kilolu kimse yok,annem zayıf, kızkardeşim yiyipte kilo almayanlardan sinir oluyorumtek kilolu benim.Eşim 5 erkek kardeş en kilolu gelinde ben yani bunalıma giriyorum yazın samsuna gidince.
Ne güzel demişsin şimdi kendimi hayal ettim zayıf ve istediğim kıyafeti giymişim düşünmesi bile keyifli.Bu yaz rahat olacaksın ınsAllah zayıflycagız yaza kadar ınsaAllah
Menü güzel canım ananas yağ yakma özelliği çok fazlaymış bana diyetisyen özellikle verirdi.Aksam yemegım
Yogurt corbası
Kuru fasulye
İkı kasık bulgur
Bugün ve dun cok zorlandım aklıma kotu kotu seyler geldi
Bir tane elma ıki dilim ananas yedim belkı uc dilimdir cunku cok kucuk dılımlerdir bırde kucuk havuc
Kendimi bunlarla toparladım anca
Onlari gordukce halimize sukrediyorum. Hepimizde bu ara yeme istegi var galiba.TLC ' deki ağır yaşamlar programını izliyorum da çok kilolu insanlar var Allah yardımcıları olsun.Herhalde bu yeme işine dur demezsem benimde sonum öyle olabilir.Izleyip kendimi frenliyorum.
Biz hala meryemle oturuyoruzIyi akşamlar kizlar
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
2-3 dilim peynir
Yeşillik
Ara 1 muz
Öğle
dünden kalan ıspanak vardı yaklaşık bi tabak ondan yedim
Bir kase de yoğurt
Ara 1 elma
Akşama hiç halim yoktu menemen yaptım ondan yedim 1 kase yoğurt falan kahvaltı gibi oldu
Ara 1 kupa sütlü nescafe
Çocukları uyutunca 3 mill leslie yapıp 50 de mekik çekeceğim
Açlık krizi gelince alışveriş sitelerine bakıyorum özellikle trendyolakendi kendime bak eskiden girebiliyordun bunların içine rahatlıkla şimdi bu pis boğazın yüzünden sadece bakıyorsun diyorum. Bu arada da 5-6 tane elbise kestirdim gozume hedefime yaklaşınca hepsini alacağım. O kadar uğraşıyorum ödüllendirme de cazip olsun de mi
Ben de hala beşik sallıyorum.banyo da yaptırdım uyusun diye bana mısın demiyor Ben de bi sıkıntı yok ikisi de aktif herkeste ayni olmuyor demek ki düzeltemediler bi kaç gundurBiz hala meryemle oturuyoruz
Bu arada bende msj yazarken emoji koydugumuz bolum pasif durumda yine bir guncelleme mi yapiyorlarki
Afiyet olsunSlm kizlar
2 gundur cnm birsey istemiyor diye musliye yuklendim ve dunku kandil simidi beni mahvetti bu sabah 97.9 ciktim..
Hemen toparlaniyorum aklimdan kotu dusunceleri kovuyorum ve bugune pozitif enerjiyle basliyorum.
Hayirli cumalar diliyorum hepinize.
Kahvalti yapoyorum simdi her zamanki gibi omlet yaptim
Eki Görüntüle 2243174
İnşallah gitmiştir kilolar canım bizede yaz kilonuKızlar günaydınnnnn
Benim bugün tartı günüm inşallah vermişimdir
Kızı uyutuyorum birazdan tartılacam
Tabağın pembiş çok güzelmişSlm kizlar
2 gundur cnm birsey istemiyor diye musliye yuklendim ve dunku kandil simidi beni mahvetti bu sabah 97.9 ciktim..
Hemen toparlaniyorum aklimdan kotu dusunceleri kovuyorum ve bugune pozitif enerjiyle basliyorum.
Hayirli cumalar diliyorum hepinize.
Kahvalti yapoyorum simdi her zamanki gibi omlet yaptim
Eki Görüntüle 2243174