107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Benim kahvaltım geç kaldı bu sabah.
Maydanoz kürü yaptım saat 09 'gibi
Leslie 4 mile yaptım ve şimdi kahvaltı yapacağım.Lor peyniri 4 kaşık, maydanoz,dereotu, domates ve yeşil çay.
Çok yavaş bu metabolizma benimle inatlaşıyor kesin.
Yaaaa maşallah pes etmek YÖK biz kadınların başaramayacağı şey YÖK canım unutma hem sporda yapıyorsun çok güzel vericeksin
Unutma başarmanın yarısı inanmaktır :KK60:

Tabaklarim
2243252

Mutfaga gelmisken kahve yapayim dedim ara ogun niyetine :KK48:

2243253

Kızlar geçen hafta. 62.6
Bugün 61.9
Fark 700

Tebrik ederim cnm 😙

Yaaaa maşallah pes etmek YÖK biz kadınların başaramayacağı şey YÖK canım unutma hem sporda yapıyorsun çok güzel vericeksin

Mesaji daha okumadan ilk goruste dedimki Allah Allah bu kiz yuksek ogrenim kurumuyla alakali ne yazdiki boyle :KK70::KK70:
Mesaji okuyunca kendime daha cok guldum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok sağol canım dünkü destekler çok güzeldi bende söz dinledim yemedim valla.

Sağol canım bende şimdi kızımı uyutuyorum kahve içilen... sen ne kadar verdin bu arada kaçırdım mı
Ben bu hafta 97.2ye kadar dustum ama 2 gundur dengeli beslenemedigim icin bugun 97.9 ciktim malesef. Gecen hafta cuma 98.5tum -600 gr bildirim yaptim.
Onumuzdeki haftaya 96.0i hedefledim bu hafta hareketli gececek :rapci::rapci::rapci:

Ben bu hafta 97.2ye kadar dustum ama 2 gundur dengeli beslenemedigim icin bugun 97.9 ciktim malesef. Gecen hafta cuma 98.5tum -600 gr bildirim yaptim.
Onumuzdeki haftaya 96.0i hedefledim bu hafta hareketli gececek :rapci::rapci::rapci:
İşte bi gün bile düzensiz beslenmek insanın metabolizma sını etkiliyor...olsun -600 bile çok güzel bir rakam ama haftaya daha da iyi bir düşüş yapabilirsin:rapci:

Bir günde yağdan alınmıyor diye biliyorum 1 kilo almak için 7000 kalori gerekiyormuş ödemdir o fazlalık ve gidecek .Ben böyle artı görünce çok takıyordum ama gereksizmiş ben yeni öğrendim tabi.

Sağolun kızlar iyiki varsınız sabah moralim pek iyi değildi sizler yazınca çok mutlu oldum.Allah gönlünüze göre versin hep mutlu olun inşallah.Tamda cuma saatine denk geldi. :KK200:

Çok sevindim canım.Böyle başlarda dikkat etmek en doğrusu gitsin kilolar :KK71:
Evet canım aslında hamilelikten önce de 60 kiloydum Doğuma 82.5 la girdim çıktığımda 69 olmuştum... ama yedim ve üzerine 5 kilo aldım 74 ile diyete başladım 1 hafta sonra 3 ay olacak nerdeyse 12 kilo gitti

X