- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun
Tabağın pembiş çok güzelmiş
Yaaaa maşallah pes etmek YÖK biz kadınların başaramayacağı şey YÖK canım unutma hem sporda yapıyorsun çok güzel vericeksinBenim kahvaltım geç kaldı bu sabah.
Maydanoz kürü yaptım saat 09 'gibi
Leslie 4 mile yaptım ve şimdi kahvaltı yapacağım.Lor peyniri 4 kaşık, maydanoz,dereotu, domates ve yeşil çay.
Çok yavaş bu metabolizma benimle inatlaşıyor kesin.
Sağol canım bende şimdi kızımı uyutuyorum kahve içilen... sen ne kadar verdin bu arada kaçırdım mıTabaklarim
Eki Görüntüle 2243252
Mutfaga gelmisken kahve yapayim dedim ara ogun niyetine
Eki Görüntüle 2243253
Tebrik ederim cnm
Yaaaa maşallah pes etmek YÖK biz kadınların başaramayacağı şey YÖK canım unutma hem sporda yapıyorsun çok güzel vericeksin
Unutma başarmanın yarısı inanmaktır
Çok sağol canım dünkü destekler çok güzeldi bende söz dinledim yemedim valla.Yaaaa maşallah pes etmek YÖK biz kadınların başaramayacağı şey YÖK canım unutma hem sporda yapıyorsun çok güzel vericeksin
Unutma başarmanın yarısı inanmaktır
Hahahhhhh telefon otomatik yapıyor canın ya dikkat etmeyince öyle oluyorMesaji daha okumadan ilk goruste dedimki Allah Allah bu kiz yuksek ogrenim kurumuyla alakali ne yazdiki boyle
Mesaji okuyunca kendime daha cok guldum
Ben bu hafta 97.2ye kadar dustum ama 2 gundur dengeli beslenemedigim icin bugun 97.9 ciktim malesef. Gecen hafta cuma 98.5tum -600 gr bildirim yaptim.Sağol canım bende şimdi kızımı uyutuyorum kahve içilen... sen ne kadar verdin bu arada kaçırdım mı
Aynen destek motive gerçekten çok işe yarıyorrrr hele tartıdaki eksileri görünce insan daha da bi hesvesleniyorÇok sağol canım dünkü destekler çok güzeldi bende söz dinledim yemedim valla.
Ya çok şeker şeylermiş onlar ilkbahar gibi.Tabaklarim
Eki Görüntüle 2243252
Mutfaga gelmisken kahve yapayim dedim ara ogun niyetine
Eki Görüntüle 2243253
Tebrik ederim cnm
İşte bi gün bile düzensiz beslenmek insanın metabolizma sını etkiliyor...olsun -600 bile çok güzel bir rakam ama haftaya daha da iyi bir düşüş yapabilirsinBen bu hafta 97.2ye kadar dustum ama 2 gundur dengeli beslenemedigim icin bugun 97.9 ciktim malesef. Gecen hafta cuma 98.5tum -600 gr bildirim yaptim.
Onumuzdeki haftaya 96.0i hedefledim bu hafta hareketli gececek
Benimde cok hosuma gitmisti 2 takim almistim. Kahvaltilarda kullanirim diyeYa çok şeker şeylermiş onlar ilkbahar gibi.
Insallah cnm eger hedefimi tutturabilirsem -1.9 olacakİşte bi gün bile düzensiz beslenmek insanın metabolizma sını etkiliyor...olsun -600 bile çok güzel bir rakam ama haftaya daha da iyi bir düşüş yapabilirsin
Bir günde yağdan alınmıyor diye biliyorum 1 kilo almak için 7000 kalori gerekiyormuş ödemdir o fazlalık ve gidecek .Ben böyle artı görünce çok takıyordum ama gereksizmiş ben yeni öğrendim tabi.Ben bu hafta 97.2ye kadar dustum ama 2 gundur dengeli beslenemedigim icin bugun 97.9 ciktim malesef. Gecen hafta cuma 98.5tum -600 gr bildirim yaptim.
Onumuzdeki haftaya 96.0i hedefledim bu hafta hareketli gececek
Çok sevindim canım.Böyle başlarda dikkat etmek en doğrusu gitsin kilolarKızlar geçen hafta. 62.6
Bugün 61.9
Fark 700
Evet canım aslında hamilelikten önce de 60 kiloydum Doğuma 82.5 la girdim çıktığımda 69 olmuştum... ama yedim ve üzerine 5 kilo aldım 74 ile diyete başladım 1 hafta sonra 3 ay olacak nerdeyse 12 kilo gittiÇok sevindim canım.Böyle başlarda dikkat etmek en doğrusu gitsin kilolar