- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Seninde kandilin mübarek olsun canım, orucunu da Allah kabul etsin.Hepinizin kandili mübarek olsun üç aylarımızda hayırlı olsun ben bu gün oruçluyum 5.30 gibi kahvaltı yaptım
Iki haşlama yumurta (bir haşlama yumurta da ortalama 80 kalori bulunur )
Iki ince dilim 37 gr ekmek (kullandığım ekmek diabetik ekmek şeker hastaları inisülin direnci olanlar için ve diyet yapanlar için uygun 100 gramında 220 kalori var ve karbonhidrat değeri normal ekmeklere göre daha düşük )
40 gr peynir (benim kullandığım peynir 100 gr da yaklaşık 250 kalori var)
3 tane küçük hurma (hurma 100 gr da 277 kalori var)
Evet canım ek gıdaya başladınız mi
Merhaba güzeller
Sonuç gördüğünüz kür veya yiyecek önerileriniz varsa paylaşabilir misiniiiiz? :)
Maşallah sana enerjine hayran oldum herkese lazım böyle enerji.
Hepinizin kandili mübarek olsun üç aylarımızda hayırlı olsun ben bu gün oruçluyum 5.30 gibi kahvaltı yaptım
Iki haşlama yumurta (bir haşlama yumurta da ortalama 80 kalori bulunur )
Iki ince dilim 37 gr ekmek (kullandığım ekmek diabetik ekmek şeker hastaları inisülin direnci olanlar için ve diyet yapanlar için uygun 100 gramında 220 kalori var ve karbonhidrat değeri normal ekmeklere göre daha düşük )
40 gr peynir (benim kullandığım peynir 100 gr da yaklaşık 250 kalori var)
3 tane küçük hurma (hurma 100 gr da 277 kalori var)
Günaydın hanımlar nasılsınız nasıl gıdıyor
Günaydın herkese hayırlı kandiller.
Ben akşama kıymalı kabak yapıcam canım yanı a da yoğurtttSabah cnm bir sey istemedi 12 ye dogru musli+sut ve muz yedim 2 ara yapip aksam yemegi dusunuyorum
Evet çok güzel olmuş çiçeklerin canımSlm kizlar
Hepimizin kandili mubarek olsun
Basladim cnm ben gecen ay sadece mama yedigi icin. Artik ogun olarak vermeye baslamistim ama hastalanica o da kaldi. Yine baslicam ogunler yapmaya ama.
Benim simdilik yok ama kizlar yogurt kuru uygulamaya basladilar.
Benim yemek yalan oldu. Meryemin altini aldim zeynep uyandi onuda temizledim. Kalktik a101e gittik kendime orkide ve memekse aldim. Sonra hakmara ugradik oradanda kizlara maket ev ve market yazarkasa oyuncagi aldik. Eve geldik oyuncaklari kurduk kizlari yedirdim. Meryemi uyuttum. Emineyi servisten aldim. Simdi gircem mutfaga.
Nasil olmus ciceklerim
Eki Görüntüle 2242865
Hayirlikandiller cnm Allah kabul etsin orucunu
Coluk cocuk ugrasiyoruz iste sen neler yapiyorsun
Hayirli kandiller cmm
Tesekkur ederim cnmÇiçeklerin çok güzel sizin eve ilkbahar daha erken gelmiş.
Ben akşama kıymalı kabak yapıcam canım yanı a da yoğurttt
Evet çok güzel olmuş çiçeklerin canım
Aman dikkat et. Bol bol bitkicayi ic o zamanKızlar bugün bende çok fazla yeme isteği var direniyorum ama.
Canım tarçınlı süt de içebilirsinTamam hemen bitki çayı demliyorum kendime.
Evet bakayım mutakta karar vereyim o zamanCanım tarçınlı süt de içebilirsin
Dunde ben öyle oldum leblebi uzüm badem yada fındık at agzınaKızlar bugün bende çok fazla yeme isteği var direniyorum ama.
Dun bende öyle oldum hatta sabah kahvaltısında zor kalktım sofradan ..canım günler gectıkce yorucu oluyor ozledıgımız seylerın sayısı artıyor..beyın istiyor ve sürekli sinyal yolluyor Boyle düsünüyorum...o yüzden sıfır kacamak la en kısa surede maratonu bıtırıp onumuze bakmalıyız ..sonra yavasladıgı yavas az az ıstedıklerımızden yıyelım ...bugün sabret yarına bırsey kalmaz ben suan ıyıyım cok sukur o ıstah gectı işle bogusuyorum...Kaç gündür iştahım gayet normaldi bugün ne olduysa anlamadım.öneriler için teşekkür ediyorum.