- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 47
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Canım bende kalori hesabı beslenme ye çalışıyorumKorkarakta olsa baktım tavuk dürüm kalorisine 310 kalori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende kalori hesabı beslenme ye çalışıyorumKorkarakta olsa baktım tavuk dürüm kalorisine 310 kalori
O zaman yediğimiz yiyeceklerin kalorilerini de yazalımmı buraya faydası olur.Canım bende kalori hesabı beslenme ye çalışıyorum
Evet canım benim kızım da 6 aylık emzşriyorum
Merhaba 104 den 97 ye indim diyetisyen eşliğinde bugun seansım vardı 3 ana 1 araöğüne indik 5 öğünümdü buaralar gebelik için sıkıvam dişimi 4 öğünle ama bol kaçamakta yapsam hiç almadım hep verdim iş yagdan ve vakitsiz yemekten kilo alıyoduk Allahtan yagdan veriyorum süreklş..
12 yıl önce alıyodum evlenmeden önce yani 6 yıl sonunda zorla kızım oldu şimdide 2.yi düşünüyoruz tedavi görüyorum o yüzden gerek yok yani.
Akşam yemek yapamadım hastalıktan tavuk dürüm yedim incecik yufkaydı ama kalorisi bayağı fazladır korkudan kalorisinede bakamadım
Korkarakta olsa baktım tavuk dürüm kalorisine 310 kalori
Hoş geldin. Inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini de duyarız. Gonlundekini hayırlısıyla alnına yazsın Rabbim.Merhaba 104 den 97 ye indim diyetisyen eşliğinde bugun seansım vardı 3 ana 1 araöğüne indik 5 öğünümdü buaralar gebelik için sıkıvam dişimi 4 öğünle ama bol kaçamakta yapsam hiç almadım hep verdim iş yagdan ve vakitsiz yemekten kilo alıyoduk Allahtan yagdan veriyorum süreklş..
Sağol canim. Sana da geçmiş olsun :)Geçmiş olsun canım sanada.Menünde çok sağlıklı görünüyor afiyet ,şifa olsun.
2 gun buyukmussunuz bizdenBulamiyorum 1 Eylül doğumluyuz canım
Kolay gelsin sana canım 3 küçük prensesleMeryem hanim 7ye 10 kala uyandi yedirdim yatirdim. Yaytigi yerden soylenip diruyor.
Emineyi servise bindirdim. Meryem hanim uyumadi aldim salona gesldim. Erkenciyiz bu sabah ama benim uykum vaarrrr
Sagol cnmKolay gelsin sana canım 3 küçük prensesle
Evet canım ek gıdaya başladınız mi2 gun buyukmussunuz bizden
Tabiki canım yazarım bendeO zaman yediğimiz yiyeceklerin kalorilerini de yazalımmı buraya faydası olur.
Maşallah sana enerjine hayran oldum herkese lazım böyle enerji.Sagol cnm
Meryem hanim kokmaya basladi onu bi halledeyim sonra yemegimi yapayim bari erkenden hazir olsun. Taze fasulye yapmayi dusunuyorum.
Gece 12de cupcake yaptim emineye okula gotursun diye. Gecen hafta ayva aldirmistim esime pazardan. Kekler piserken onlardan recel yaptim. Sutumde ilimisti onuda mayaladim. Gece gece hamaratligim tuttu. Saat 2 de yatincada simdi uykusuz uykusuz dolanırim etrafta.
İyi fikir, paylaştığın için teşekkür ediyorum canım .Tabiki canım yazarım bende
Günlük yaklaşık 1000 --1100 kalori civarı almaya çalışıyorum paket olan gıdaların üzerinde zaten yazıyor kalorileri diğerleri de netten bakıyorum yemek yaparken içine koyduklarımı genelde tartarak koyuyorum bu şekilde kalori hesabı yapıyorum