- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Gecmis olsun cnmSağol canım hastaneye oğlum için gittim sivilce tedavisi görüyor,her ay kontrolü var. Evet bugün nefsim oynuyor benimle galiba ama direnicem.
Evet canım doğru diyorsun.Hedefimize ulaşınca birde kilomuzu koruyalım başlığında devam ederiz burada inşallah.Canım hıcbırımızın hayatımız boyunca bu sekılde devam ettıremeyız ben buna emınım ama istediğimiz kıloya geldikten sonra 3 ay bor kılonun oturmasını beklerız..sonra da 3 gun ye 5 gün dikkat et duzenı arada detokslrla kilonun ucunu slmıyacagız ben öyle düsünüyorum...yoksa mantılar plvlar makarnalar gozumde tutuyor ...elbet yemelıyız elbet yıyecegız ama cok beslendıgın ertesinde ıkı gün dısını sıkacan ..günlerde yıyorsn evdeyken yemıycen Boyle bir duzen düsünüyorum kendıme
bende rakip diye takılmak için söyledim cnm. burda hepimiz birliğiz rakip değilizama yinede şunuda belirteyim ben de 3 çocukluyum unutma :)
Darısı başıma canim çok özendim sana umarım is dönüşü ben de aynı tepkileri alirimSlm kizlar
Arkadasa gittim cayimi ictim geldim
Bugunku menum
10:00 kapya biber, maydanoz, 2 yk lor ve 2 yumurta ile omlet, 4 cerry domates, 10 zeytin
15:00 4 yk musli, 1 sb sut
17.30 sade et doner (arkadas son anda yuruyerek gidelim hava guzel dedi. Evden erken cikacagimiz icin kizlari hazirlarken yedim ayak ustu yoksa yanina salata ve yogurt koyacaktim)
Aksam boyunca cay
Simdide sade nescafe iciyorum
Bu arada beni gormeyen arkadaslarim ilk goruste cok sasirdilar ... abla hasibe zayifladi demisti ama bu kadar tahmin etmemistik tebrik ederiz dediler. Cocuklarin pesine dolandikca onumden arkamdan surekli erimis resmen suna bak diyip durdular bir sure ve en onemlisi hic biri ye ye ye diye israr etmedi. Saygili arkadaslarim benimne geyik yaptik ama aksamin sonunda yanaklarimi hissetmiyordum gulmekten.
Ben aclik ataklarimda genelde sert bir kahve yapar icerim bastirir acligimi. Kahve iyidir kahve candir kahve her seydir
Tebrikler canim.Kızlar dunku duzensız beslenmem beni sok etti _500 Super benim ıcın emzırmemınnde etkısı oldu galiba bu aralar kzıım huysuz yapısık yapıyoruz
Yoğurt kurunu emzirenler yapabiliyor muKızlarr günaydın nasılsınız
Yoğurt kürünü yapan arkadaşlar ne alemdesiniz bakalım var mı bir etki
Vücudundaki yağ kas su oranını ölçen baskuller var canim eczane ve medikallerde. Aklıma takildiysa git bi olcturKızlar sızınle bir derdımı paylaşmak ıstıyorum ben dıyete basladıgımd 72 kıloydum ..bir ay oluyor ve ben suan 65 kıloyum ..65 500 dıyeyım hadı daha o kılo oturmamıstır sabah gordüm..cok mu hızlı kılı veriyorum..mesela günde 4 5 dılım tam buğday ekmeği yıyorum köfte tavuk Karnıbahar brokoli nohut fasulye mercimek hepsinden yedim DHA sayamadığım bir suru sey. Hatta ilk 15 gün 5 6 kılı yogurt yardım..peynir yumurta hıc aksatmam..ama kafama takılıyor cok mu hızlı kılı verıyorım..yoksa kasdan mı gıdıyor..bunu nasıl ogrenebılırım..kılı verdıgım barız belli oluyor birde yuzum hiç çökmedii..
Yanı elımden geldıgıjce yorum .günde ıkı cevız yerim ..badem fındık kayısı hurma oncekı günler cok tukettım...ama kafama takılan sey cok mu hızlı gıdıyor kas dan mı veriyorum..
Mekik çekmeye çalışıyorum bırde gunluk plank hareketini yapıyorum sbh aksam ...merdıvenlerı kullanıyorum.uc cocugum var ...yuruyus yapmaya çalışıyorum fırsat bulursam ..yanı az yemiyorum. Günde ıkı yumurta yemeye calısırım..
Omir boyu olmak zorunda canim yoksa yine alırız verdiğimiz kiloları.ha bi tik daha rahat oluruz belki. Zayif olmak istiyorsak yasam tarzımızı değiştirmek zorundayız bence.hem aynada fit görünce kendini yemek istemezsin merak etmeBugün hiç keyfim yok.Bu beslenme şekli ömür boyu olmalı devam ettiremezsem diye bir korku var bugün.
Geçmiş olsunSağol canım hastaneye oğlum için gittim sivilce tedavisi görüyor,her ay kontrolü var. Evet bugün nefsim oynuyor benimle galiba ama direnicem.
Geçmiş olsun canım sanada.Menünde çok sağlıklı görünüyor afiyet ,şifa olsun.Selam kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
6 zeytin 2-3 dilim peynir
Yeşillik
Tam ceviz
Ara 1 muz
Öğle
Bir tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Bir tane mercimek köftesi
Ara
1 elma
1 ceviz
Forumdan bana bulaştı hastalık sanırım sıra bende
Hiç halim yok yattikca yatasim geliyor
Ben bu saate kadar kahvaltı dışında birşey yiyemedim, hastaneden gelince yattım.Birkac gündür griptim şimdi boğazım da acıyor HasibeG canım şimdide ben senin gibi oldum, salgın var herhalde.
Selam kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
6 zeytin 2-3 dilim peynir
Yeşillik
Tam ceviz
Ara 1 muz
Öğle
Bir tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Bir tane mercimek köftesi
Ara
1 elma
1 ceviz
Forumdan bana bulaştı hastalık sanırım sıra bende
Hiç halim yok yattikca yatasim geliyor
Sürünerek de olsa 3 mill leslie yaptım 50 de mekik çektim
Bir yandan spor yaptım bir yandan da kendime kızdım sanki kıtlık var neden zamanında dikkat ermediysem çok kızıyorum kendime cookk
Kizarmis tavuk ha iyiymisHaşlama tavuk niyeti ile koyduğum tavuklarım dibi tutunca kızarmış tavuğa dönüştüaz önce 70 gr kadar yedim gerisini akşam yemeği olarak yicem akşam yanında ayran içerim
Evet canım benim kızım da 6 aylık emzşriyorumÜç çocukla hayat çok zormus yaa akşam uyumuyorum resmen yorgunluktan bayiliyorum
Darısı başıma canim çok özendim sana umarım is dönüşü ben de aynı tepkileri alirim
Tebrikler canim.
Yoğurt kurunu emzirenler yapabiliyor mu
Vücudundaki yağ kas su oranını ölçen baskuller var canim eczane ve medikallerde. Aklıma takildiysa git bi olctur
Omir boyu olmak zorunda canim yoksa yine alırız verdiğimiz kiloları.ha bi tik daha rahat oluruz belki. Zayif olmak istiyorsak yasam tarzımızı değiştirmek zorundayız bence.hem aynada fit görünce kendini yemek istemezsin merak etme
Geçmiş olsun
İnşallah sende verirsin kiloları.Hepimizin derdi bu kilolar.Merhaba 104 den 97 ye indim diyetisyen eşliğinde bugun seansım vardı 3 ana 1 araöğüne indik 5 öğünümdü buaralar gebelik için sıkıvam dişimi 4 öğünle ama bol kaçamakta yapsam hiç almadım hep verdim iş yagdan ve vakitsiz yemekten kilo alıyoduk Allahtan yagdan veriyorum süreklş..
Benim biraz sorunlu troit insülin direnci pcos var bunlara ragmen 1 kilo bile vermem benim için büyük birşeyİnşallah sende verirsin kiloları.Hepimizin derdi bu kilolar.
Tiroit hariç bende aynı dertlerden muzdaribim canım d.kontrol hapı kullanıyor musun?Ben 9 yıl kullandım d.kontrol hapını mecburen.Benim biraz sorunlu troit insülin direnci pcos var bunlara ragmen 1 kilo bile vermem benim için büyük birşey
12 yıl önce alıyodum evlenmeden önce yani 6 yıl sonunda zorla kızım oldu şimdide 2.yi düşünüyoruz tedavi görüyorum o yüzden gerek yok yani.Tiroit hariç bende aynı dertlerden muzdaribim canım d.kontrol hapı kullanıyor musun?Ben 9 yıl kullandım d.kontrol hapını mecburen.
İnşallah 2. bebeğinde olur canım kilo verince oluyor benimde 2. çocuğumkilo verince oldu tedavi görmedim ben çocuk için. Bu rahatsızlık kilo aldırıyor aldıkça kötüye gidiyor. Kilo vermek imkansız değil yavaş ta olsa veriliyor.12 yıl önce alıyodum evlenmeden önce yani 6 yıl sonunda zorla kızım oldu şimdide 2.yi düşünüyoruz tedavi görüyorum o yüzden gerek yok yani.