107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Evet canım doğru diyorsun.Hedefimize ulaşınca birde kilomuzu koruyalım başlığında devam ederiz burada inşallah.

bende rakip diye takılmak için söyledim cnm. burda hepimiz birliğiz rakip değiliz ama yinede şunuda belirteyim ben de 3 çocukluyum unutma :)

Üç çocukla hayat çok zormus yaa akşam uyumuyorum resmen yorgunluktan bayiliyorum
Darısı başıma canim çok özendim sana umarım is dönüşü ben de aynı tepkileri alirim
Kızlar dunku duzensız beslenmem beni sok etti _500 Super benim ıcın emzırmemınnde etkısı oldu galiba bu aralar kzıım huysuz yapısık yapıyoruz
Tebrikler canim.
Kızlarr günaydın nasılsınız
Yoğurt kürünü yapan arkadaşlar ne alemdesiniz bakalım var mı bir etki
Yoğurt kurunu emzirenler yapabiliyor mu
Vücudundaki yağ kas su oranını ölçen baskuller var canim eczane ve medikallerde. Aklıma takildiysa git bi olctur
Bugün hiç keyfim yok.Bu beslenme şekli ömür boyu olmalı devam ettiremezsem diye bir korku var bugün.
Omir boyu olmak zorunda canim yoksa yine alırız verdiğimiz kiloları.ha bi tik daha rahat oluruz belki. Zayif olmak istiyorsak yasam tarzımızı değiştirmek zorundayız bence.hem aynada fit görünce kendini yemek istemezsin merak etme
Sağol canım hastaneye oğlum için gittim sivilce tedavisi görüyor,her ay kontrolü var. Evet bugün nefsim oynuyor benimle galiba ama direnicem.
Geçmiş olsun

Ben bu saate kadar kahvaltı dışında birşey yiyemedim, hastaneden gelince yattım.Birkac gündür griptim şimdi boğazım da acıyor HasibeG canım şimdide ben senin gibi oldum, salgın var herhalde.

Selam kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
6 zeytin 2-3 dilim peynir
Yeşillik
Tam ceviz

Ara 1 muz

Öğle
Bir tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Bir tane mercimek köftesi

Ara
1 elma
1 ceviz

Forumdan bana bulaştı hastalık sanırım sıra bende
Hiç halim yok yattikca yatasim geliyor
Sürünerek de olsa 3 mill leslie yaptım 50 de mekik çektim
Bir yandan spor yaptım bir yandan da kendime kızdım sanki kıtlık var neden zamanında dikkat ermediysem çok kızıyorum kendime cookk

Geçmiş olsun canım sanada.Menünde çok sağlıklı görünüyor afiyet ,şifa olsun.

Ben bu saate kadar kahvaltı dışında birşey yiyemedim, hastaneden gelince yattım.Birkac gündür griptim şimdi boğazım da acıyor HasibeG canım şimdide ben senin gibi oldum, salgın var herhalde.

Gecmis olsun kizlar aman dikkat edin kendinize. Ihlamurlari kaynatin icine bal limon icin bol bol

Evet canım benim kızım da 6 aylık emzşriyorum

Merhaba 104 den 97 ye indim diyetisyen eşliğinde bugun seansım vardı 3 ana 1 araöğüne indik 5 öğünümdü buaralar gebelik için sıkıvam dişimi 4 öğünle ama bol kaçamakta yapsam hiç almadım hep verdim iş yagdan ve vakitsiz yemekten kilo alıyoduk Allahtan yagdan veriyorum süreklş..

İnşallah sende verirsin kiloları.Hepimizin derdi bu kilolar.

Benim biraz sorunlu troit insülin direnci pcos var bunlara ragmen 1 kilo bile vermem benim için büyük birşey
Tiroit hariç bende aynı dertlerden muzdaribim canım d.kontrol hapı kullanıyor musun?Ben 9 yıl kullandım d.kontrol hapını mecburen.

Pcos çok zor bir rahatsızlık kilo almazsan çok rahat bir hayat yaşarsın, ama kilo alırsan vücudun tüm dengesini bozuyor.örnek olarak ben.

Tiroit hariç bende aynı dertlerden muzdaribim canım d.kontrol hapı kullanıyor musun?Ben 9 yıl kullandım d.kontrol hapını mecburen.
12 yıl önce alıyodum evlenmeden önce yani 6 yıl sonunda zorla kızım oldu şimdide 2.yi düşünüyoruz tedavi görüyorum o yüzden gerek yok yani.

12 yıl önce alıyodum evlenmeden önce yani 6 yıl sonunda zorla kızım oldu şimdide 2.yi düşünüyoruz tedavi görüyorum o yüzden gerek yok yani.
İnşallah 2. bebeğinde olur canım kilo verince oluyor benimde 2. çocuğumkilo verince oldu tedavi görmedim ben çocuk için. Bu rahatsızlık kilo aldırıyor aldıkça kötüye gidiyor. Kilo vermek imkansız değil yavaş ta olsa veriliyor.

Akşam yemek yapamadım hastalıktan tavuk dürüm yedim incecik yufkaydı ama kalorisi bayağı fazladır korkudan kalorisinede bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…