107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Dun bende öyle oldum hatta sabah kahvaltısında zor kalktım sofradan ..canım günler gectıkce yorucu oluyor ozledıgımız seylerın sayısı artıyor..beyın istiyor ve sürekli sinyal yolluyor Boyle düsünüyorum...o yüzden sıfır kacamak la en kısa surede maratonu bıtırıp onumuze bakmalıyız ..sonra yavasladıgı yavas az az ıstedıklerımızden yıyelım ...bugün sabret yarına bırsey kalmaz ben suan ıyıyım cok sukur o ıstah gectı işle bogusuyorum...
İnşallah bende iyi olurum yarına kadar.

TLC ' deki ağır yaşamlar programını izliyorum da çok kilolu insanlar var Allah yardımcıları olsun.Herhalde bu yeme işine dur demezsem benimde sonum öyle olabilir.Izleyip kendimi frenliyorum.

TLC ' deki ağır yaşamlar programını izliyorum da çok kilolu insanlar var Allah yardımcıları olsun.Herhalde bu yeme işine dur demezsem benimde sonum öyle olabilir.Izleyip kendimi frenliyorum.
O kadar olmayız ınsaAllah ya ama ıpın ucu kacınca dengeler dağılıyor işte ne yazıkkı...ıpin ucunu hıc bırakmamak gerekiyoir. Mehter marşı hayatımızın yeme seklıne uyarlanmış halı olmalı ..ıkı ılerı bir geri..Boyle Boyle dengeleri kuracağız...

Kız sen zayıfsın daha ne ugrasıyorsun cok da kasma kendını sadece olculu ye canının ıstedıklerınden atıver agzına..cokmbır kılon yok ayda yarım kılo versen yeter
Canım benim sorunum yediğim zaman çok aşırı yiyorum o yüzden kısmam lazım... 1 tabak makarnayla 1 ekmek yiyorum düşün yani

Baştan beri bende frenleseydim kendimi şimdi böyle olmayacaktı.
Kacırdım ben kc kılosın hatanın neresinden dönersek krdır..birde soyle bor durum var benn70 kıloyken annem diyette diyet dıye basımın etını yıyordu esımde bir taraftan zayıflamak sısman görmeye alışık degılım dıyordu..ama ben ıstemıyordum sorun ordydı .73 kılo olunca aynada kendime baktım tamam bu benim ıstedıgım ben degıl degısmeliyim...kendim karar verince hersey beynım de bıttı..

Ben 107 kiloydum 2 yıl önce diyet ve sporla 20 kilo verdim tekrar aldım 99 ,6 olmuştu kilom. Şimdi tekrar başladım 20 gün oldu 98.1 su anda.

Benim ailemde hiç kilolu kimse yok,annem zayıf, kızkardeşim yiyipte kilo almayanlardan sinir oluyorum :KK51:tek kilolu benim.Eşim 5 erkek kardeş en kilolu gelinde ben yani bunalıma giriyorum yazın samsuna gidince.

X