107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar
Bi giremedim gitti telefonu alinca elime hep bi sey cikti biraktim.
Cok sukur kizlar yatti kahvemi ictim.
Kek yapmistim emine okula goturecekti aksam parcalamislar keki. Simdi kalkip cupcake yapcam ona okula gotursun diye.

Evet canım benim kızım da 6 aylık emzşriyorum

3 eylul dogumlu benimki seninki ne zaman dogdu

Hosgeldin cnm aramiza. Hepimiz burada saglikli bir sekilde kilo verebilmek icin toplandik. Insallah azmimiz daim olur ve birbirimize destek oluruz.

12 yıl önce alıyodum evlenmeden önce yani 6 yıl sonunda zorla kızım oldu şimdide 2.yi düşünüyoruz tedavi görüyorum o yüzden gerek yok yani.

Insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun cnm. Kizin kac yasinda.

Akşam yemek yapamadım hastalıktan tavuk dürüm yedim incecik yufkaydı ama kalorisi bayağı fazladır korkudan kalorisinede bakamadım

Bir seferlik oluversin oyle bosver

Korkarakta olsa baktım tavuk dürüm kalorisine 310 kalori

Bakma bakma baaakkmmmaaaa

Hoş geldin. Inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini de duyarız. Gonlundekini hayırlısıyla alnına yazsın Rabbim.

Maydanoz,limon kürü başladım bu sabah, karaciğer yağlanması ve karın düzleştirme için bu kür (mide rahatsızlığı ve hamileler için uygun değil)
10 dal maydanoz
1dilim elma
Yarım limon
1 çay bardağı yeşil çay hepsi blendırda çekilip kahvaltıdan 1saat önce içilecek.
15 gün yapılacak
15 gün ara verilecek

Son düzenleme:
Meryem hanim 7ye 10 kala uyandi yedirdim yatirdim. Yaytigi yerden soylenip diruyor.
Emineyi servise bindirdim. Meryem hanim uyumadi aldim salona gesldim. Erkenciyiz bu sabah ama benim uykum vaarrrr

Kolay gelsin sana canım 3 küçük prensesle
Sagol cnm
Meryem hanim kokmaya basladi onu bi halledeyim sonra yemegimi yapayim bari erkenden hazir olsun. Taze fasulye yapmayi dusunuyorum.
Gece 12de cupcake yaptim emineye okula gotursun diye. Gecen hafta ayva aldirmistim esime pazardan. Kekler piserken onlardan recel yaptim. Sutumde ilimisti onuda mayaladim. Gece gece hamaratligim tuttu. Saat 2 de yatincada simdi uykusuz uykusuz dolanırim etrafta.

O zaman yediğimiz yiyeceklerin kalorilerini de yazalımmı buraya faydası olur.
Tabiki canım yazarım bende
Günlük yaklaşık 1000 --1100 kalori civarı almaya çalışıyorum paket olan gıdaların üzerinde zaten yazıyor kalorileri diğerleri de netten bakıyorum yemek yaparken içine koyduklarımı genelde tartarak koyuyorum bu şekilde kalori hesabı yapıyorum

Maşallah sana enerjine hayran oldum herkese lazım böyle enerji.

İyi fikir, paylaştığın için teşekkür ediyorum canım .

Hepinizin kandili mübarek olsun üç aylarımızda hayırlı olsun ben bu gün oruçluyum 5.30 gibi kahvaltı yaptım
Iki haşlama yumurta (bir haşlama yumurta da ortalama 80 kalori bulunur )
Iki ince dilim 37 gr ekmek (kullandığım ekmek diabetik ekmek şeker hastaları inisülin direnci olanlar için ve diyet yapanlar için uygun 100 gramında 220 kalori var ve karbonhidrat değeri normal ekmeklere göre daha düşük )
40 gr peynir (benim kullandığım peynir 100 gr da yaklaşık 250 kalori var)
3 tane küçük hurma (hurma 100 gr da 277 kalori var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…