107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Hepinizin kandili mübarek olsun üç aylarımızda hayırlı olsun ben bu gün oruçluyum 5.30 gibi kahvaltı yaptım
Iki haşlama yumurta (bir haşlama yumurta da ortalama 80 kalori bulunur )
Iki ince dilim 37 gr ekmek (kullandığım ekmek diabetik ekmek şeker hastaları inisülin direnci olanlar için ve diyet yapanlar için uygun 100 gramında 220 kalori var ve karbonhidrat değeri normal ekmeklere göre daha düşük )
40 gr peynir (benim kullandığım peynir 100 gr da yaklaşık 250 kalori var)
3 tane küçük hurma (hurma 100 gr da 277 kalori var)
Seninde kandilin mübarek olsun canım, orucunu da Allah kabul etsin.

Slm kizlar
🌹 Hepimizin kandili mubarek olsun 🌹

Evet canım ek gıdaya başladınız mi

Basladim cnm ben gecen ay sadece mama yedigi icin. Artik ogun olarak vermeye baslamistim ama hastalanica o da kaldi. Yine baslicam ogunler yapmaya ama.

Merhaba güzeller :KK200:
Sonuç gördüğünüz kür veya yiyecek önerileriniz varsa paylaşabilir misiniiiiz? :)

Benim simdilik yok ama kizlar yogurt kuru uygulamaya basladilar.

Maşallah sana enerjine hayran oldum herkese lazım böyle enerji.

Benim yemek yalan oldu. Meryemin altini aldim zeynep uyandi onuda temizledim. Kalktik a101e gittik kendime orkide ve memekse aldim. Sonra hakmara ugradik oradanda kizlara maket ev ve market yazarkasa oyuncagi aldik. Eve geldik oyuncaklari kurduk kizlari yedirdim. Meryemi uyuttum. Emineyi servisten aldim. Simdi gircem mutfaga.

Nasil olmus ciceklerim

2242865

Hepinizin kandili mübarek olsun üç aylarımızda hayırlı olsun ben bu gün oruçluyum 5.30 gibi kahvaltı yaptım
Iki haşlama yumurta (bir haşlama yumurta da ortalama 80 kalori bulunur )
Iki ince dilim 37 gr ekmek (kullandığım ekmek diabetik ekmek şeker hastaları inisülin direnci olanlar için ve diyet yapanlar için uygun 100 gramında 220 kalori var ve karbonhidrat değeri normal ekmeklere göre daha düşük )
40 gr peynir (benim kullandığım peynir 100 gr da yaklaşık 250 kalori var)
3 tane küçük hurma (hurma 100 gr da 277 kalori var)

Hayirlikandiller cnm Allah kabul etsin orucunu

Günaydın hanımlar nasılsınız nasıl gıdıyor

Coluk cocuk ugrasiyoruz iste sen neler yapiyorsun

Günaydın herkese hayırlı kandiller.

Hayirli kandiller cmm

Slm kizlar
🌹 Hepimizin kandili mubarek olsun 🌹

Basladim cnm ben gecen ay sadece mama yedigi icin. Artik ogun olarak vermeye baslamistim ama hastalanica o da kaldi. Yine baslicam ogunler yapmaya ama.

Benim simdilik yok ama kizlar yogurt kuru uygulamaya basladilar.

Benim yemek yalan oldu. Meryemin altini aldim zeynep uyandi onuda temizledim. Kalktik a101e gittik kendime orkide ve memekse aldim. Sonra hakmara ugradik oradanda kizlara maket ev ve market yazarkasa oyuncagi aldik. Eve geldik oyuncaklari kurduk kizlari yedirdim. Meryemi uyuttum. Emineyi servisten aldim. Simdi gircem mutfaga.

Nasil olmus ciceklerim

Eki Görüntüle 2242865

Hayirlikandiller cnm Allah kabul etsin orucunu

Coluk cocuk ugrasiyoruz iste sen neler yapiyorsun

Hayirli kandiller cmm
Evet çok güzel olmuş çiçeklerin canım

Kızlar bugün bende çok fazla yeme isteği var direniyorum ama.

Çiçeklerin çok güzel sizin eve ilkbahar daha erken gelmiş.
Tesekkur ederim cnm
Evet oyle guzel oldu bahar gibi

Ben akşama kıymalı kabak yapıcam canım yanı a da yoğurttt

Afiyet olsun cnm

Evet çok güzel olmuş çiçeklerin canım

Tesekkur ederim cnm

Kızlar bugün bende çok fazla yeme isteği var direniyorum ama.
Aman dikkat et. Bol bol bitkicayi ic o zaman

Kaç gündür iştahım gayet normaldi bugün ne olduysa anlamadım.öneriler için teşekkür ediyorum.

Kaç gündür iştahım gayet normaldi bugün ne olduysa anlamadım.öneriler için teşekkür ediyorum.
Dun bende öyle oldum hatta sabah kahvaltısında zor kalktım sofradan ..canım günler gectıkce yorucu oluyor ozledıgımız seylerın sayısı artıyor..beyın istiyor ve sürekli sinyal yolluyor Boyle düsünüyorum...o yüzden sıfır kacamak la en kısa surede maratonu bıtırıp onumuze bakmalıyız ..sonra yavasladıgı yavas az az ıstedıklerımızden yıyelım ...bugün sabret yarına bırsey kalmaz ben suan ıyıyım cok sukur o ıstah gectı işle bogusuyorum...

X