107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bravo cnm sana
Emzirme büyük etken canım bol bol emzir
Bu ıkı gündür de baya arttırdı emme ısını ..3 bucuk lıtreye yakın su ıcıyorum Allah'ın ıznıyle sutum oluyor cok sukur..sıkıntı yaşamadım bir aydır.2 yasına kadar devam inşaAllah .korumada da faydası olur ınsaAllah .zaten kejdıme dedım emzırırken verdın verdın kalır bu kilo..dun gobegım 99 santım di bugün 97..tartıya takıntılı yım cok tartılıyorum..bakalım pazartesi ye neler olacak ..

Yaa. Maşallah bebiş ne kadarlık canım bol bol emzir evet dediğin gibi emzirme dönemimde giden gidiyor çünkü vücut kalori yakıyor..
Benim de 2 kızım var 12 yalında ve küçük 6 aylık ama bizim ki hiç düzgün emmiyor en fazla 3 dk devamı yok inşallah bırakmaz bak maşallah incelemeler oluyormjş tartıya çok takılma derim tabi motivasyon açısından tartı da çok önemli hem incelelim hem zayıflayalım dimi

Ko
InsaAllah canım 1 yasında kızım benim ki de 3 dakka emer ama sık sık emer yarım saat 40 dkkada kucagımda . Dedıgım gibi ıkı gündür sabaha kadar uyumuyoruz galıba diş çıkarıyor..kendıni emmeye odkla bırakır dusuncesını kafandan at ek gıdaya baslama nacızane tavsıyelerım...

İnşallah kolay atlatır canım diş evresini ek gıdaya başladık 10 gün oluyor ama ek gıdayla değil doğduğundan beri böyle hep benim zorlamamla. Emiyor bende gece saat başı kalkıyorum sırf emsin diye

İnşallah kolay atlatır canım diş evresini ek gıdaya başladık 10 gün oluyor ama ek gıdayla değil doğduğundan beri böyle hep benim zorlamamla. Emiyor bende gece saat başı kalkıyorum sırf emsin diye
8 den sonra bi dusuyorlar ama emmeye ..ınsaAllah seninde öyle olur .sıfa olsun yavrularımıza...annelik hakkı ödenmez cıdden

günaydın kızlar bugünkü diyet listemde yumurta vardı peynir ve yarım domates onları yedim ekmek yemedim 2 bardak ılık su içtim vücudum diyete alışıyor yavaş yavaş ilkindi için evden yoğurt ve badem getirdim onları yicem akşam bişey yiyemeyeceğim gene sanırım çünkü çok yoğunum ama bugün akşam kahve içmeyi düşünüyorum ders arasında 8 gibi bu arada tartı günü cumamı acaba

Kızlar sızınle bir derdımı paylaşmak ıstıyorum ben dıyete basladıgımd 72 kıloydum ..bir ay oluyor ve ben suan 65 kıloyum ..65 500 dıyeyım hadı daha o kılo oturmamıstır sabah gordüm..cok mu hızlı kılı veriyorum..mesela günde 4 5 dılım tam buğday ekmeği yıyorum köfte tavuk Karnıbahar brokoli nohut fasulye mercimek hepsinden yedim DHA sayamadığım bir suru sey. Hatta ilk 15 gün 5 6 kılı yogurt yardım..peynir yumurta hıc aksatmam..ama kafama takılıyor cok mu hızlı kılı verıyorım..yoksa kasdan mı gıdıyor..bunu nasıl ogrenebılırım..kılı verdıgım barız belli oluyor birde yuzum hiç çökmedii..
Yanı elımden geldıgıjce yorum .günde ıkı cevız yerim ..badem fındık kayısı hurma oncekı günler cok tukettım...ama kafama takılan sey cok mu hızlı gıdıyor kas dan mı veriyorum..
Mekik çekmeye çalışıyorum bırde gunluk plank hareketini yapıyorum sbh aksam ...merdıvenlerı kullanıyorum.uc cocugum var ...yuruyus yapmaya çalışıyorum fırsat bulursam ..yanı az yemiyorum. Günde ıkı yumurta yemeye calısırım..

Günaydın dün çok yoğun geçti yazamadım şimdi anca kahvaltı yaptım yazayım dedim
Kahvaltıda
Bir haşlama yumurta
30 gr peynir
5 zeytin
23 gr ekmek ve çay
Öncesinde sabah küçük bir armut yedim
30 dakikası tempolu bir saat yürüyüş yaptım

bence yumurta et ve yoğurt gibi şeyler diyette olunca vede spor yapınca kastan gitmez diye düşünüyorum

Kızlarr günaydın nasılsınız
Yoğurt kürünü yapan arkadaşlar ne alemdesiniz bakalım var mı bir etki
Beni tok tutuyor akşamları çok acıkmıyordum da.5 gün yaptım şimdi 2 gün ara verdim,işe yarıyor bence, bakalım 2. haftaya neler olacak.

Kahvaltı saat 7 de
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 k.k. peynir
1 bardak limonlu sıcak su
Bugün hastanedeydim eve yeni geldim ara öğün yapamadım.

ya bende 72 de kaldım acaba diyette durma noktası diye birşey varmış onumu yaşıyoruz

Vucut alistigi kiloyu korumak icin savunmaya geciyor cnm ama sen dikkatli bir bicimde beslenmene devam edersen bir sure sonra bu direnc kiriliyor ve kilo verme devam ediyor

Kahvaltı saat 7 de
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 k.k. peynir
1 bardak limonlu sıcak su
Bugün hastanedeydim eve yeni geldim ara öğün yapamadım.
Bugün hiç keyfim yok.Bu beslenme şekli ömür boyu olmalı devam ettiremezsem diye bir korku var bugün.

Gecmis olsun cnm. Hastane isin nasil gecti. Kotu dusunceleri at cnm kafandan nefsin oyun oynamasin senle. Allah'in izniyle nefsimizle olan bu savasimizi kazanip basariya ulasicaz insallah. Motivasyonunu bozmak yok.

Sağol canım hastaneye oğlum için gittim sivilce tedavisi görüyor,her ay kontrolü var. Evet bugün nefsim oynuyor benimle galiba ama direnicem.

Sağol canım hastaneye oğlum için gittim sivilce tedavisi görüyor,her ay kontrolü var. Evet bugün nefsim oynuyor benimle galiba ama direnicem.
Canım hıcbırımızın hayatımız boyunca bu sekılde devam ettıremeyız ben buna emınım ama istediğimiz kıloya geldikten sonra 3 ay bor kılonun oturmasını beklerız..sonra da 3 gun ye 5 gün dikkat et duzenı arada detokslrla kilonun ucunu slmıyacagız ben öyle düsünüyorum...yoksa mantılar plvlar makarnalar gozumde tutuyor ...elbet yemelıyız elbet yıyecegız ama cok beslendıgın ertesinde ıkı gün dısını sıkacan ..günlerde yıyorsn evdeyken yemıycen Boyle bir duzen düsünüyorum kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…