- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Bu ıkı gündür de baya arttırdı emme ısını ..3 bucuk lıtreye yakın su ıcıyorum Allah'ın ıznıyle sutum oluyor cok sukur..sıkıntı yaşamadım bir aydır.2 yasına kadar devam inşaAllah .korumada da faydası olur ınsaAllah .zaten kejdıme dedım emzırırken verdın verdın kalır bu kilo..dun gobegım 99 santım di bugün 97..tartıya takıntılı yım cok tartılıyorum..Bravo cnm sana
Emzirme büyük etken canım bol bol emzir
Yaa. Maşallah bebiş ne kadarlık canım bol bol emzir evet dediğin gibi emzirme dönemimde giden gidiyor çünkü vücut kalori yakıyor..Bu ıkı gündür de baya arttırdı emme ısını ..3 bucuk lıtreye yakın su ıcıyorum Allah'ın ıznıyle sutum oluyor cok sukur..sıkıntı yaşamadım bir aydır.2 yasına kadar devam inşaAllah .korumada da faydası olur ınsaAllah .zaten kejdıme dedım emzırırken verdın verdın kalır bu kilo..dun gobegım 99 santım di bugün 97..tartıya takıntılı yım cok tartılıyorum..bakalım pazartesi ye neler olacak ..
InsaAllah canım 1 yasında kızım benim ki de 3 dakka emer ama sık sık emer yarım saat 40 dkkada kucagımda . Dedıgım gibi ıkı gündür sabaha kadar uyumuyoruz galıba diş çıkarıyor..kendıni emmeye odkla bırakır dusuncesını kafandan at ek gıdaya baslama nacızane tavsıyelerım...Yaa. Maşallah bebiş ne kadarlık canım bol bol emzir evet dediğin gibi nemdirler dönemimde giden gidiyor çünkü vücut kalori yakıyor..
Benim de 2 kızım var 12 yalında ve küçük 6 aylık ama bizim ki hiç düzgün emmiyor en fazla 3 dk devamı yok inşallah bırakmaz
İnşallah kolay atlatır canım diş evresini ek gıdaya başladık 10 gün oluyor ama ek gıdayla değil doğduğundan beri böyle hep benim zorlamamla. Emiyor bende gece saat başı kalkıyorum sırf emsin diyeKo
InsaAllah canım 1 yasında kızım benim ki de 3 dakka emer ama sık sık emer yarım saat 40 dkkada kucagımda . Dedıgım gibi ıkı gündür sabaha kadar uyumuyoruz galıba diş çıkarıyor..kendıni emmeye odkla bırakır dusuncesını kafandan at ek gıdaya baslama nacızane tavsıyelerım...
Vücudu şaşırırmışsın demekki canım kutlarım haydi darısı başımızaKızlar dunku duzensız beslenmem beni sok etti _500 Super benim ıcın emzırmemınnde etkısı oldu galiba bu aralar kzıım huysuz yapısık yapıyoruz
8 den sonra bi dusuyorlar ama emmeye ..ınsaAllah seninde öyle olur .sıfa olsun yavrularımıza...annelik hakkı ödenmez cıddenİnşallah kolay atlatır canım diş evresini ek gıdaya başladık 10 gün oluyor ama ek gıdayla değil doğduğundan beri böyle hep benim zorlamamla. Emiyor bende gece saat başı kalkıyorum sırf emsin diye
Neden huysuzlandi acaba insallah gecer kisa zamandaKızlar dunku duzensız beslenmem beni sok etti _500 Super benim ıcın emzırmemınnde etkısı oldu galiba bu aralar kzıım huysuz yapısık yapıyoruz
bence yumurta et ve yoğurt gibi şeyler diyette olunca vede spor yapınca kastan gitmez diye düşünüyorumKızlar sızınle bir derdımı paylaşmak ıstıyorum ben dıyete basladıgımd 72 kıloydum ..bir ay oluyor ve ben suan 65 kıloyum ..65 500 dıyeyım hadı daha o kılo oturmamıstır sabah gordüm..cok mu hızlı kılı veriyorum..mesela günde 4 5 dılım tam buğday ekmeği yıyorum köfte tavuk Karnıbahar brokoli nohut fasulye mercimek hepsinden yedim DHA sayamadığım bir suru sey. Hatta ilk 15 gün 5 6 kılı yogurt yardım..peynir yumurta hıc aksatmam..ama kafama takılıyor cok mu hızlı kılı verıyorım..yoksa kasdan mı gıdıyor..bunu nasıl ogrenebılırım..kılı verdıgım barız belli oluyor birde yuzum hiç çökmedii..
Yanı elımden geldıgıjce yorum .günde ıkı cevız yerim ..badem fındık kayısı hurma oncekı günler cok tukettım...ama kafama takılan sey cok mu hızlı gıdıyor kas dan mı veriyorum..
Mekik çekmeye çalışıyorum bırde gunluk plank hareketini yapıyorum sbh aksam ...merdıvenlerı kullanıyorum.uc cocugum var ...yuruyus yapmaya çalışıyorum fırsat bulursam ..yanı az yemiyorum. Günde ıkı yumurta yemeye calısırım..
ya bende 72 de kaldım acaba diyette durma noktası diye birşey varmış onumu yaşıyoruz06.03.2019 carsamba kilom: 97.3
Birkac gundur 97.4 97.3 takildim bakalim ne zaman dusecek
Kahvaltim:
Eki Görüntüle 2242320
Beni tok tutuyor akşamları çok acıkmıyordum da.5 gün yaptım şimdi 2 gün ara verdim,işe yarıyor bence, bakalım 2. haftaya neler olacak.Kızlarr günaydın nasılsınız
Yoğurt kürünü yapan arkadaşlar ne alemdesiniz bakalım var mı bir etki
ya bende 72 de kaldım acaba diyette durma noktası diye birşey varmış onumu yaşıyoruz
Kahvaltı saat 7 de
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 k.k. peynir
1 bardak limonlu sıcak su
Bugün hastanedeydim eve yeni geldim ara öğün yapamadım.
Bugün hiç keyfim yok.Bu beslenme şekli ömür boyu olmalı devam ettiremezsem diye bir korku var bugün.
Canım hıcbırımızın hayatımız boyunca bu sekılde devam ettıremeyız ben buna emınım ama istediğimiz kıloya geldikten sonra 3 ay bor kılonun oturmasını beklerız..sonra da 3 gun ye 5 gün dikkat et duzenı arada detokslrla kilonun ucunu slmıyacagız ben öyle düsünüyorum...yoksa mantılar plvlar makarnalar gozumde tutuyor ...elbet yemelıyız elbet yıyecegız ama cok beslendıgın ertesinde ıkı gün dısını sıkacan ..günlerde yıyorsn evdeyken yemıycen Boyle bir duzen düsünüyorum kendımeSağol canım hastaneye oğlum için gittim sivilce tedavisi görüyor,her ay kontrolü var. Evet bugün nefsim oynuyor benimle galiba ama direnicem.