107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Birde ekmek ,patates yedikçe acıktırıyor.

Karbonhidrat grubu biraz fazlaca olmuş bugün sanki.Yarın biraz daha bol yeşillikli salata ile dengeleyebilirsin canım .
Ama haklısın sonun kadar katılıyorum .ama Boyle bir gunu bu sekılde atlttıgım ıcın yınede mutluyum cok zafıyat vermedim..ama yandan yandan benımkıker kulagıma fısıldıyor suan pısmnıye ye bir tane bırsey olmaz ..sundn ye ...algılarımı kapattım sabah olmasını bekliyorum.ç.

Tok tutacak tarifler var onları dene istersen ben internetten bakıyorum güzel tarifler var içinde sebze ,protein gerçekten tok tutuyor tatlı isteğim geçti ki ben tatlı yemeden duramam derdim şaşırıyorum kendime birkaç gündür.

Bugün dengesiz yedim o yüzden Boyle oldum misfirlikler mhfedıyor..normal de iki öğün beslenıuorum sıkıntı yok ama bugün Boyle oldu

Bende akşam menümü yazayım kızlar
Büyük bir tabak beyaz lahana salatası, içinde 2 kaşık bulgur, 2 kaşık yeşil mercimekli.
1 kâse yoğurt
Akşama kadar 2 litreden fazla su ve bitki çayı içtim.

Slm kizlar

Arkadasa gittim cayimi ictim geldim

Bugunku menum

10:00 kapya biber, maydanoz, 2 yk lor ve 2 yumurta ile omlet, 4 cerry domates, 10 zeytin
15:00 4 yk musli, 1 sb sut
17.30 sade et doner (arkadas son anda yuruyerek gidelim hava guzel dedi. Evden erken cikacagimiz icin kizlari hazirlarken yedim ayak ustu yoksa yanina salata ve yogurt koyacaktim)
Aksam boyunca cay
Simdide sade nescafe iciyorum

Bu arada beni gormeyen arkadaslarim ilk goruste cok sasirdilar ... abla hasibe zayifladi demisti ama bu kadar tahmin etmemistik tebrik ederiz dediler. Cocuklarin pesine dolandikca onumden arkamdan surekli erimis resmen suna bak diyip durdular bir sure ve en onemlisi hic biri ye ye ye diye israr etmedi. Saygili arkadaslarim benim ne geyik yaptik ama aksamin sonunda yanaklarimi hissetmiyordum gulmekten.

Hersey den o kadar az yedim kı acım cok acım ..açlıktan su bile ıcemıyorum
Ben aclik ataklarimda genelde sert bir kahve yapar icerim bastirir acligimi. Kahve iyidir kahve candir kahve her seydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…