- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Karbonhidrat grubu biraz fazlaca olmuş bugün sanki.Yarın biraz daha bol yeşillikli salata ile dengeleyebilirsin canım .Kızlar aksam 3 köfte yarım patates 4 tane zeytin yağlı dolma yedım kucuk kucuk
Hersey den o kadar az yedim kı acım cok acım ..açlıktan su bile ıcemıyorumKarbonhidrat grubu biraz fazlaca olmuş bugün sanki.Yarın biraz daha bol yeşillikli salata ile dengeleyebilirsin canım .
Kaç gün olmuştu senin diyete başlayalı,yeni başladıysan normaldirHersey o kadar az yedim kı acım cok acım ..açlıktan su bile ıcemıyorum
Ama haklısın sonun kadar katılıyorum .ama Boyle bir gunu bu sekılde atlttıgım ıcın yınede mutluyum cok zafıyat vermedim..ama yandan yandan benımkıker kulagıma fısıldıyor suan pısmnıye ye bir tane bırsey olmaz ..sundn ye ...algılarımı kapattım sabah olmasını bekliyorum.ç.Karbonhidrat grubu biraz fazlaca olmuş bugün sanki.Yarın biraz daha bol yeşillikli salata ile dengeleyebilirsin canım .
Bir ay oldu olacak ınsAllahKaç gün olmuştu senin diyete başlayalı,yeni başladıysan normaldir
Bugün dengesiz yedim o yüzden Boyle oldum misfirlikler mhfedıyor..normal de iki öğün beslenıuorum sıkıntı yok ama bugün Boyle olduTok tutacak tarifler var onları dene istersen ben internetten bakıyorum güzel tarifler var içinde sebze ,protein gerçekten tok tutuyor tatlı isteğim geçti ki ben tatlı yemeden duramam derdim şaşırıyorum kendime birkaç gündür.
Hepimizin oluyor arada önemli değil. Nasıl olsa burada birlikteyiz bütün zorlukları aşarız.Bugün dengesiz yedim o yüzden Boyle oldum misfirlikler mhfedıyor..normal de iki öğün beslenıuorum sıkıntı yok ama bugün Boyle oldu
Ben aclik ataklarimda genelde sert bir kahve yapar icerim bastirir acligimi. Kahve iyidir kahve candir kahve her seydirHersey den o kadar az yedim kı acım cok acım ..açlıktan su bile ıcemıyorum
G u naydınGunaydinnn
Geçmiş oldun cnmArkadaşlar bugün spor yapamadım gripten dolayı. sonraki günlerde telâfi edeceğim artık.
Kızlar dunku duzensız beslenmem beni sok etti _500 Super benim ıcın emzırmemınnde etkısı oldu galiba bu aralar kzıım huysuz yapısık yapıyoruz