107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

liste görüşleriniz için teşekkür ederim kızlar. sonuç bölümünde çok fazla ve şaşalı emoji kullanmadım az olsun öz olsun bizim olsun diye ama farklı görüşlerede uyarım. çoğunluk nasıl isterse öyle yapabiliriz. kilo alan olsaydı ona da bunları koymayı düşünüyordum.

bu hafta 2 verdiysem haftaya 1.5 ya olur ya olmaz. genelde bir hafta çok verdiysem diğer hafta daha az verdim. bence zirveye rahaaaattttt rahaaaatttt oynarsın. haftaya fazla dişli rakip olmam

Estgfırullah burda uzatmak ıcın varız dertleşmek paylaşmak motıve olmak ıcın..yemek yemeyi cok sevıyorımm o yüzden diyet gunluklerının hepsını takıp ediyorum ..sonra kendime diyorum bak insanlar ne güzel kılı veriyor sende ypabılırsın ..ösende bsrbılırsın.bak oda senın gıbı cabalıyor..yorumlarınız dusuncelerınız beni zınde tutuyor .hıcbırımız dıyetısyen degılız yaptığımız yanlışlar muhakkak vardır bırbırımızı uyarmak ıcın yol göstermek ocak n varıZ..yolumuzu kısaltmak guzellestırmek için bırlıktwyız degılmmı..Herseyı yazabılır yeri geldıgınde elestırebılırsın..

kızlar 3 saatlik uykuyla duruyorum. dün gece 2 de yattım meryem uyandı burnu tıkalıymış 4 te uyutabilmiştim. bugünde burnu çeşme gibi akıyor öksürüyor hapşuruyor. grip oldu yani o da. yrn onuda bi dr götürcem sabahtan. aşısı vardı büyük ihtimalle yaptırma der. 11 de eminenin okulda bilim fuarı var. her hafta öğrendikleri konularla ilgili deney yapıyorlar ve ay sonunda bunları sergileyip sunuyorlar. öğleden önce giremem büyük ihtimalle. şimdi çok uykum var yatıyorum. bugünkü menüyü yrn yazarım inşallah.
iyi geceler

Sağol canım anlayışın için.Bende her zaman eleştirilere açığım ,spor ve diyet konusunda hatalarım olduğunda düzeltebilirim.

Küçük hanıma geçmiş olsun, bu ara salgın var galiba benimde bugün arttı rahatsızlığım kulaklarım tıkalı ve heryerim ağrıyor.
Bugün senin için hareketli olacak şimdiden kolay gelsin diyorum.

Bugün gün var nasıl bir artı yada eksıyle ayrılacağım bılmıyorum merak ediyorum..
O zaman büyük bir sınav bekliyor seni ,salata ,kısır ölçülü yenilebilir ,tatlılardan aman uzak dur yerken çok iyi de sonrası sıkıntı canım sanada bol iradeli birgün dileyelim.

bugün sabah karışık unla yapılan bir poğaça yaptım sıfır yağla adı fit poğaça sabah 1 tane ondan yedim ilk başta sunta yiyomuş hissi verdi ama 3 ısırıktan sonra alıştım ondan yedim bir tane küçük bir parçada peynir yedim 2 bardak çay içtim öğlene yine ne çıkarsa 2 şer kaşık onlardan yicem ilkindi için elma ve yoğurt getirdim akşam yemeği yiyemiyeceğim çünkü bu hata hizmetiçim var akşam 10 a kadar o saatten sonrada birşey yemem ama artık kilo vermem yavaşladı gibi hissediyorum 4 gündür ibre 72 de çünki rejime başlayalı yaklaşık 20 gün oldu bu haftada 1 kilo vermek istiyorum ama bakalım

benim bu hafta bir durağanlık dönemi yaşıyorum 20 gün oldu sanırım başlayalı 77 ile başladım en başta hızlı gitti bu hafta hiç gram oynamıyor sanki bilemedim benim hedefimde 67 civarı olduğu için ağırdan ağırdan vereyim diyorum ama tabi birde hafta sonu misafirim vardı biraz kaçırmış olabilirim

Rakip değil canim öylesine söyledim en çok verenin sen olduğunu görünce yoksa üç çocukla yarış kim ben kim
Geçmiş olsun canim
Bugün gün var nasıl bir artı yada eksıyle ayrılacağım bılmıyorum merak ediyorum..
Biraz dikkat yeterli bence çok kasınca sinirlerim bozulur benim
Ben uzun süre ac kalamıyorum o arada mutlaka bir şey yemem gerekiyorbyoksa kan sekerim düşüyor. Kisa sürede çok iyi vermişsin sana özenip daha disiplinli bir şekilde kilo vereyim istedim cuma yarışmalarına bi göz attım çok karışık geldi kuralları anlamadım bir sey

konunuzu hep uzktan takip ediyorum. bugün yazayım dedim..

bebeğinize geçmiş olsun. benimde oğlum hasta 4 yaşında oda. 1 haftadır burun akıntısı arada tıknma yaşıyoduk bu gece çok değişik bir öksürüğü ve nefes alma zorluğu vardı 3 te kalktık bizde.. doktora götürdük larenjit olmuş ve salgın varmış.. kreş ortamında yaygınmış.. çok geçmiş olsun sizede.

ayrıca bende diyetteyim uzun zaman oldu 3 hafta kadar 2kg 300 gr verdim ve durdu sizi dikkatle takipteyim.. azimle de diyetteyim başarılar herkese..

Sabah 07
1 k.k. peynir
3 ceviz
1 tane haşlanmış yumurta

Ara 11
2 dilim greyfurt
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Şimdi su içmeye çalışıyorum .Ama ben su içmeyi sevmiyorum

slm kızlar
sabahtan bu saate kadar hastane, okul, sağlık ocağı, market işlerini hallettim. anca gelebildim.

öncelikle dünkü menümü vereyim
sabah: yok (dr gideceğim için yemedim)
öğle: sade et döner, cerry domates, yoğurt
ara: sade nescafe
akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: kiraz saplı form çayı

kendimi ödüllendirmek için dün marketten kiraz saplı form çayı alıp hediye ettim kendime . hep yeşil çay ve kayısılı form çayı içiyordum değişik olsun dedim.

bugün benimde günüm var akşam 18:30da gitcem. gitmeden önce yemeğimi yicem ve orada sadece cay içicem. daha önce bunu yapmıştım yine yapabilirim. salata yapılmış olsa bile içinde mayonez, hazır soslar, fazla yağ vs olabilir. bu yüzden tercih etmiyorum.

bende rakip diye takılmak için söyledim cnm. burda hepimiz birliğiz rakip değiliz ama yinede şunuda belirteyim ben de 3 çocukluyum unutma :)

Hasibe hanımm nasıl gidiyo? Güncel kilo nedir? Maşallah güzel gidiyorsunuz

teşekkür ederim. güncel kilom 97.4
ilk sayfada güncellemeden dolayı düzeltemedim. az önce baktım düzenle butonu aktifleşmiş. orayıda düzenledim.

geçmiş olsun cnm. bizimle beraber devam etmek istersen her zaman bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…