- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.541
Gece ogunun olmasaydi menun gayet guzeldi cnm. Gece yediklerinde sagliksiz degil aslinda ama saatten dolayi sikinti var. Buyuk ihtimalle annenin israr ettigini dusunuyorum.İyi akşamlar. Yaklaşık 2 günlük öğrenci evi toparlama işlerinden sonra an itibari ile annemlerin evine gelmiş bulunmaktayım. :)
22.01.2020
10:30 yarım dilim ekmek, çırpılmış 1 yumurtanın yarısı, peynir, şekersiz çay
11:30 şekersiz türk kahvesi
15:00 bir kase tarhana çorbası, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 küçük muz ve bir iki dilim mango
Akşam 10 a doğru annemlere geldim. Çok az çorba içip yanında 2 çorba kaşığı et sote yedim.
1,5 litre su içtim. Spor bugün de yapılmadı.
Ben 30 agustosta grupla basladim cnm. Karaciger temizligim ozel gunume denk geldigi icin 6. Seviyeyi 2 hafta uzattim. Seviye 7nin birinci haftasini bitiriyorum haftaya cuma insallah karaciger temizligimi yapicam. Takvimi hic bozmadim aynen uyguladim. Seviyelerde geriye donus yapmadim.Merhaba sayfanızı epey okudum :) nereye gitsem ne yapsam karşıma hep aynı şey çıktı sizin de yaptınız Ahmet apa bende epey uzun zamandır okuyorum ama niyet edip başlayamadım bi türlü ama bugün 1. Günüm başladım. Bir şey soracağım size 5. Seviyeye kadar gelip sonra 1 seviyeden mi devam ettiniz? 7. Seviyeye kadar tamamladınız mı sonra başa dönülebilir mi. Siz aslında 4 ay da sanırım 74 düşmüşsünüz ilk anlardan sonlara kadar okudum ara ara atlayarak :)
Gece ogunun olmasaydi menun gayet guzeldi cnm. Gece yediklerinde sagliksiz degil aslinda ama saatten dolayi sikinti var. Buyuk ihtimalle annenin israr ettigini dusunuyorum.
Sali gunu denetlememiz var bu yuzden bu hafta isleri sıkı tutuyorum. Normal servis isleyisleride var. 3 gunluk acliklarimda olunca cok yoruluyorum eve gelince uyuyup kaliyorum. Bu yuzden fazla giremedim kusura bakmayim
Gece ogunun olmasaydi menun gayet guzeldi cnm. Gece yediklerinde sagliksiz degil aslinda ama saatten dolayi sikinti var. Buyuk ihtimalle annenin israr ettigini dusunuyorum.
Ben 30 agustosta grupla basladim cnm. Karaciger temizligim ozel gunume denk geldigi icin 6. Seviyeyi 2 hafta uzattim. Seviye 7nin birinci haftasini bitiriyorum haftaya cuma insallah karaciger temizligimi yapicam. Takvimi hic bozmadim aynen uyguladim. Seviyelerde geriye donus yapmadim.
Senin baslangicinda hayirli olsun. Baslamadan once kendine bir takvim hazirlasaydin cunku ramazana az kaldi. Ramazan programini inceledin mi grupta seviye 2yi ramazan programi seklinde duzenlemisler yani seviye 2 ye ramazanda baslayacakmis gibi ayarla kendini obur turlu
Ramazanda sıkınti olur
Tamam cnm sen kendine gore ayarlarsin. Dedigin gibi en azindan kilo almadan donmeye calis23.01.2020 menüm,
13:00 1 dilim ekmek, 3 tane ceviz, 8 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı ev yapımı domates sosu, peynir, şekersiz çay
15:00 şekersiz türk kahvesi
19:00 çok ufak bir parça kıymalı yumurta.
Akşam yemeğinden sonra 3-4 fincan şekersiz çay içtim.
2 litre su.
Malesef otobüsten inip annemlere gidene kadar saat akşam 10 oldu. Annem yemek konusunda kesinlikle beni veya kardeşimi zorlamaz, çünkü kendisi de dikkat eder bu konulara. En son 3 de otobüse binmeden önce yemiştim bir şeyler, aşırı derecede karnım aç olduğu için kendi irademle bir şeyler yedim. Uyuduğumda saat 4 e geliyordu. Evet gece öğünü kötü oldu ama en azından yemekten kısa süre sonra uyumamış oldum. Bu hafta benim ve ailemin planladığı gibi geçmedi. Ailecek öğünler, yemek planı, açıkçası her şey şaştı bazı durumlardan dolayı. Bugün yavaş yavaş düzene girmeye başladı en azından. Yine de elimden geldiğince bazı şeylere dikkat etmeye çalışıyorum. Ailemin yanında kilo veremesem bile kilo almadan eve dönmek istiyorum.
Mercimek yasak degil. Seviye 6 da kan grubuna gire yasaksa yenmiyor. 1-2-3-4-5 te serbest. Yeni bir grup yok artik herkes bireysel yapiyor. Ramazan listesi onceki seneden kalma 27 martta baslayan gruptan.Dikkat etmedim Canım ona bakarım uzatırım seviyeyi olmadı hem grupla da ilerlemiş olurum. Mercimek yediğini gördüm ama mercimek yasak diye okudum yanlış mı okudum acaba. Bir de karaciğer temizliğini izinli gününe getirerek yapıyorsun sanırım
Tamam cnm sen kendine gore ayarlarsin. Dedigin gibi en azindan kilo almadan donmeye calis
Mercimek yasak degil. Seviye 6 da kan grubuna gire yasaksa yenmiyor. 1-2-3-4-5 te serbest. Yeni bir grup yok artik herkes bireysel yapiyor. Ramazan listesi onceki seneden kalma 27 martta baslayan gruptan.
Ben karaciger temizligini cuna gunu yapicam. Is yerinde elmali suyumu icip eve gelince magnezyum sulfat icicem. Aksam zeytin yag limon karisimi. Cumartesi sabah lavman ve kapanis. Cumartesi pazar pazartesi hafif beslenip sali 8. Seviyeye baslicam insallah. Haftasonuna denk getirdimki evde dinlenebileyim
Valla kac kisi yapmis bir sey olmamis ben de yapabilirim herhaldeLavman konusu beni korkutuyor :))
Hakkinda hayirlisi olsun cnm sen nasil istersenHanımlar kusura bakmayın fırsat bulamadim girmeye ilginiz için teşekkür ederim diğer topikte yada yanlız devam edicem umarım başlar ve başarırım. Sevgiler❤
Afiyet olsun cnm guzel menuİyi akşamlar. Bugün tartılma günümdü. Annemlerin tartısı dijital değil. İbre 60 ın üzerinde durdu ama küsüratı var mı yok mu bilemiyorum. Bugün ve haftaya cuma buradaki tartıdaki değerleri paylaşacağım. 1 şubatta eve döneceğim, eve gidince bildirir, güncelleme yaparım. :)
Bugünkü menüm ise ;
11:00 1 er tatlı kaşığı közlenmiş patlıcan ve ev yapımı domates sosu, peynir, 2 çorba kaşığı kadar menemen, yarım dilim ekmek ve şekersiz çay.
16:00 şekersiz türk kahvesi
18:00 tarhana çorbası, karnabahar mantısı (yoğurt eşliğinde)
1,5 litre su. 2 litre suyu yatana kadar tamamlarım. 15 dakika yürüyüş yapabildim.
Gecen hafta 74.3
Bubhafta 71.1
Fark -3.2
Gecen hafta verememistim ondan bi hafta bu sekilde oldu cnm. Uyguladigim sisteminde katkisi var tabi.Haftalık kilo farklarınız çok güzel, maşallah. :) Çok da hızlı kilo veriyorsunuz, ne güzel.
İŞte sorun orada aslında bi şey olması değil de yapamam biliyorum :) Doğum sonrası bi sorun yaşamıştım yap demişti dr yapamamıştım :))Valla kac kisi yapmis bir sey olmamis ben de yapabilirim herhaldehastalara yaparken kolay is kendine yapabilmekte
Hakkinda hayirlisi olsun cnm sen nasil istersen
Gecen hafta verememistim ondan bi hafta bu sekilde oldu cnm. Uyguladigim sisteminde katkisi var tabi.
Okudugum raporlarda kc temizligi sonrasi 4-8 kilo geri alanlar olmus. Yemeye baslayinca bagirsaklarda doluyor tabi. Insallah dengeyi koruyup cok fazla geri almam.
Program bitince nasıl besleneceksin bi düşüncen, planın var mı?
Slm kizlar
Dun hastanede nobete kalmam gerekti ondan giremedim. Bugunde eve gelince biraz islenip yatip uyudum. Anca telefonu alabildim elime. Umarim iyisinizdir gorusmeyeli.
Seviye 9 var cnm omur boyu saglikli yasam programi Allah nasip ederse o sekilde devam ederim insallah
Gecen hafta verememistim ondan bi hafta bu sekilde oldu cnm. Uyguladigim sisteminde katkisi var tabi.
Okudugum raporlarda kc temizligi sonrasi 4-8 kilo geri alanlar olmus. Yemeye baslayinca bagirsaklarda doluyor tabi. Insallah dengeyi koruyup cok fazla geri almam.
Evet cnm aynen o sekilde oluyor. Ahmet bey sesliAnladığım kadarıyla hep 2 öğün ve her ay 3 günlük oruç var doğru mu anlamışım :) o aşamaya gelince zaten seni takip ederim. Bir de bi sorun daha olacak Canım seviyeleri bitirdin diyelim ideal kilona da var daha 9. Seviyeye geçmeyip en verimli olan seviye yapıp ideal kilona inip sonra 9. Yapsan olur mu? Senin hedef kilon kaç
Sizin çok fazla kilo alacağınızı sanmıyorum, çünkü uzun süredir ideal kilonuza ulaşmak için büyük bir sabır ve özveri ile pes etmeden çalışıyorsunuz. Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi artık bir yaşam tarzı olarak hayatınıza uygulayacağınızı düşünüyorum. ☺İnşallah ben de emin adımlarla bu yolda ilerleyip, bundan sonraki yaşam tarzımı düzenleyebilirim.
İki gündür menümü yazamadım, buraya ekleyeyim.
25.01.2020
12:00 yarım dilim ekmek, peynir, 1 tatlı kaşığı ev yapımı domates sosu, zeytin, şekersiz çay
15:00 şekersiz türk kahvesi
19:00 kalan karnabahar mantısı, et sote, tarhana çorbası
26.01.2020
12:00 biraz kıymalı yumurta, peynir, şekersiz çay
14:30 şekersiz türk kahvesi
19:00 kereviz yemeği, yazın salatalık kabuklarını anneannem kurutmuş, saklamış az yağda kavurmasını yapmış (ilk defa gördüm ve yedim. Yemeğin adı ne bilmiyorum. Nasıl açıklayacağımı bilemedim), ayran
23:00 şekersiz türk kahvesi
İki günde de 2 litre su içildi. Sanırım eve dönene kadar egzersiz yapamayacağım burada.