- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.521
Evet cnm misafirlikte ozellikle yakinlarin olunca sıkıntılar yasanabiliryor malesefSade filtre kahve içemiyorum ne yazık ki biraz acı geliyor. Sütü de fincanın dibini kaplayacak şekilde koydum. 2 yemek kaşığı ya vardır ya yoktur . Sadece o acılığını alsın diye. Yıllardır hazır meyve suyu veya gazlı içecek içmiyorum. Dün akşamki sıkma meyve suyuydu ama annemin elinde 1 küçük portakal ve yarım greyfurt gördüm. Sanırım sadece onları kullandı. Her zaman tercihim meyveleri yemektir, suyunu içmeyi pek sevmem ama işte bazen bu şekilde davranmak durumunda kalıyorum.
kayınvalidem ve kayınpederim yemek yerken yemekle aşk yaşayan insanlar. ☺ Resmen kendilerinden geçiyorlar. Tok olmak yemek yememek için bir engel değil onlara göre. Doğal olarak da oldukça kilolular. Onlara gittiğimizde her şeyden ucundan alıp bırakıyorum, en azından kırmadan yapılan yemeklerin tadına bakmış oluyorum. Yemek konusu zor geçiyor benim için.
tebrik ederim cnm seni günü çok güzel tamamlamışsın18.01.2020 menüm,
12:30 1 dilim ekmek, peynir, 1 bardak süt
19:20 kuru fasülye, 1 kase yoğurt, 3 tane salatalık turşusu, 4 tane küçük taze hurma
Sonunda bugün 30 dk egzersiz, 30 dk plates olmak üzere spor programımı tamamlayabildim. 2 litre suyu da tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. ☺
3.1.20 | FARK | 10.1.20 | FARK | 17.1.20 | FARK | 24.1.20 | FARK | 31.1.20 | FARK | TOPLAM FARK | |
| 79.4 | +0.4 | 74.5 | -4.9 | 74.3 | -0.2 | |||||
| 61.2 | -1.8 | 60.9 | -0.3 | 60.4 | -0.5 |
telefonuna ya da flaşa yarım saatlik leslie indirip onu yapabilirsin ya da telefonlarda uygulamalar var 30 günlük spor uygulaması vs gibi şeyler onlada sana yapacağın hareketi gösterip süre veriyor o sürede onu yapıyorsun sonra diğer harekete geçiyorsun. hareket sayısına göre 20-30 dk arası değişiyor. annenin verinde yarım saatliğine kendine boş bir oda bulabilirsen orda yapabilirsinSormak istediğim ve fikrinize ihtiyaç duyduğum bir konu var. Bu haftayı hasta olarak geçirmemden dolayı egzersiz programım çok aksadı ama pazartesi günü yaklaşık 10 günlüğüne ailemin yanına gideceğim. Öğünler konusunda hiç endişeli değilim. Annem yemekleri yaparken çok dikkat eder, neredeyse hiç kızartma ve hamurişi yapmaz. Yıllardır yediklerine içtiklerine dikkat eder. Yemek konusu tamam ama zaten düzeni bozulmuş egzersiz programım bir 10 gün daha böyle devam edecek. Yürüyüş yapınca sanki yetersiz oluyormuş hissine kapılıyorum bir de. Bu konuda çözüm önerilerinize ihtiyacım var.
telefonuna ya da flaşa yarım saatlik leslie indirip onu yapabilirsin ya da telefonlarda uygulamalar var 30 günlük spor uygulaması vs gibi şeyler onlada sana yapacağın hareketi gösterip süre veriyor o sürede onu yapıyorsun sonra diğer harekete geçiyorsun. hareket sayısına göre 20-30 dk arası değişiyor. annenin verinde yarım saatliğine kendine boş bir oda bulabilirsen orda yapabilirsin
hareketlerin ezberindeyse en azından sabah akşam 15 dk ayırabilip yapabilirsen hiç yapamamaktan iyidirEllerinize sağlık tablo çok güzel olmuş. Bu şekilde takip etmesi daha kolay olacak. ☺ Ayrıca farkları yazmanız motivasyon açısından önemli bir nokta olmuş. Teşekkür ederim. :)
Mühim olan yarım saat bile olsa kendime zaman ayırabilmek ve uygun bir yer bulabilmek sanırım. :) Telefon uygulamalarını bir ara kullanmıştım, tekrar kullanabilirim bu süre zarfında. Şu ana kadar hep internet eşiliğinde yaptığım için egzersizi, hareketleri de ezberledim aslında. Tek gerekli olan uygun mekan ve zaman. ☺
19.01.2020 pazar menusu
11.00 resim hepsini yiyemedim birazi aksama kaldi. Mor lahana 1 avokado beyaz lahananin ic kismi havuc turp
16.00 kiraz sapi cayi
19.30 resim dunku yemegin aynisini yaptim bu sefer mantarda ekledim. Aslinda mantari firina atacaktim ama saat gec olmustu sebzeleri attim dudukluye 10 dk hasladim hemen yedim. Salata sabahtan kalma.
23.30 yesil cay
Eki Görüntüle 2578853 Eki Görüntüle 2578854
Tesekkur ederim cnmMenünüz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık afiyet olsun.
Guzel menu cnm afiyet olsun19.01.2020 menüsü,
13:30 2 tane taze hurma, 1 bardak su
17:30 dünden kalan yaklaşık 3 çorba kaşığı kadar kuru fasülye, et sote, 1 kase yoğurt, hemen hemen 1 dilim ekmek büyüklüğünde ev yufkası.
3 çay bardağı şekersiz çay içtim ama saatine bakmadım. Sadece akşam 11 den önce olduğunu biliyorum.
2 litre su içtim. Yarım saat yürüyüş yaptım.
20.01.2020 menüsü
12:00 1 dilim ekmek, tavada yumurta, biraz peynir ve şekersiz çay
Arada şekersiz türk kahvesi ve 1 çay bardağı 2si 1 arada kahve
18:30 cacık, mevsim salatası, 1 sıkım etsiz çiğköfte, 1 küçük dilim kıymalı pide
Yemekten sonra 5-6 bardak şekersiz çay
1,5 litre su içildi. Bugün spor yapamadım, yolculukla geçti günüm. Elimde 7 kg, sırtımda 3 kiloluk çanta ile bir sürü merdiven inip çıktım, biraz da yürüdüm. Bu spordan sayılır mı ?
Evet cnm biraz dengesiz olmus 1. Gun yine iyi de 2 gun fazla olmus biraz patatesler mantilar receller21.01.2020
12:00 1 tane çırpılmış yumurta, 1 tatlı kaşığı ev yapımı az şekerli çilek reçeli, peynir, avuç içi kadar bazlama, şekersiz çay
14:00 şekersiz türk kahvesi
16:30 bir küçük muzun yarısı
18:30 fırında kendi yağı ile kızartılmış köfte ve patatesten İzmir köfte, bol salata, 2 çorba kaşığı ev mantısı biraz yoğurt ile.
Yemekten sonra 5-6 bardak şekersiz çay
2 litre su tamamlandı. Spor malesef yok.
Kardeşimin öğrenci evini boşaltıyoruz, daha annemlerin evine gidemedim. Bu yüzden yemekler biraz dengesiz oldu dün ve bugün.