107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Merhaba bende gizli takipçiniz. Maşallah ne güzel verdiniz kiloları? Mezun olunca öncesi sonrası foto da koyarsanız oh ne güzel bir motivasyon olursunuz benimde yolum uzun. 10 kilo verdim. Şu an 82lerdeyim. 69 hedefim
Tesekkur ederim cnm.
Masallah sen de cok guzel vermissin. Sakin vaz gecme lutfen inan basariya ulastikca daha cok motive olacaksin ❤

Tesekkur ederim cnm.
Masallah sen de cok guzel vermissin. Sakin vaz gecme lutfen inan basariya ulastikca daha cok motive olacaksin ❤
Çok teşekkür ederim evet şimdiden aynadaki halimi beğeniyorum am yeterli değil. Yapabilirim sizin hedef 70 mi yoksa daha verecek misiniz.

Çok teşekkür ederim ☺ evet şimdiden aynadaki halimi beğeniyorum am yeterli değil. Yapabilirim sizin hedef 70 mi yoksa daha verecek misiniz.
Ben program bitesiye kadar dusebildigim kadar dusmeyi hedefliyorum cunku normal duzene gecince illaki 3-4kg alicam. Bu yuzden standart bir hedefim yok

Slm kizlar
Denetlemeciler gelip gittiler cok sukur bi daha gelezler insallah
Oturdum azicik dinleneyim dedim malum gece uzun sabaha kadar nobet var

Birkaç gündür siteye girip yazamadım.

27.01.2020
12:00 kıymalı yumurta, biraz peynir ve şekersiz çay
19:00 domates çorbası, taze fasülye yemeği, 1 çorba kaşığı pilav
20:00 çay bardağından biraz büyük bardakta boza, biraz kuruyemiş

2 litre su

28.01.2020

11:30 yarım dilim ekmek, 1 çay kaşığı ev yapımı çilek reçeli, peynir, haşlanmış yumurtanın çeyreği
17:00 1 tane muz
19:00 2 tane çibörek ( aile buluşmalarımızda ritüelimiz haline gelmiştir. :)) , ayran, acı sos

1,5 litre su. 15 dakika yürüyüş yapabildim.

29.01.2020

12:00 şekersiz çay ve biraz peynir yedim.
15:00 şekersiz türk kahvesi
18:30 tarhana çorbası, mantarlı tavuk sote, salata, 2 çorba kaşığı kereviz ve 1 çorba kaşığı biberli patlıcanlı bir karışım

30 dakikalık yürüyüş yaptım. Şu ana kadar 1,5 litre su içtim ama yatana kadar tamamlarım.

Menulerin guzel cnm afiyet olsun.
Ciborek kizartma oluyor yanilmiyorsam ama aile oturmasi oldugu icin tolore edilebilir bir kac gun dikkat ederek toparlarsin sen bu isi

Menulerin guzel cnm afiyet olsun.
Ciborek kizartma oluyor yanilmiyorsam ama aile oturmasi oldugu icin tolore edilebilir bir kac gun dikkat ederek toparlarsin sen bu isi

Evet malesef kızartma oluyor. Halam ben geldim diye yapınca hayır yemek istemiyorum diyemedim ki. Misafirlikte veya başka bir yerde diyeti devam ettirmek gerçekten zor oluyormuş. Evdeyken daha rahatmışım. Yemeği ben yapıyordum ( yağından, tuzundan, şekerinden,unundan hep kısarak yapıyorum), egzersizlerim düzenliydi. İnşallah dönünce kaldığım yerden devam edeceğim.

Takip ediyorum bekliyorum :) bende 1. Seviyenin 8. Günündeyim karaciğer temizliği sonrası nasıl olacak merakla bekliyorum.
Heyecanliyim bende insallah alnimin akiyla tamamlayabilirim karaciger temizligimi

Az once grupta okudum pazar gunu seviye 8 yapanlar serbest gun yapacaklarmis. Ben de haftaya seviye 8r gececegim icin 15 subatta serbest gun yapmayi dusunuyorum insallah

Çok iyi Canım tam güzel zamana denk geliyor ben bir süre programlarımı yemeksiz yapıyorum :) bu hafta kaç verdin merakla bekliyorum. Ve bilgin var mı mesela seviye 6 geldik daha kilo da vermek istiyoruz, tamam program aslında kilo verme programı değil ama bütün hastalıklarında başı dolayısıyla kilo da önemli, seviye 6 uzatabilir miyiz yani 3 günlük oruçları. Ben seviye geçtikçe detaylarını inceliyorum kafam karışmasın diye.

Ahmet bey telegramdaki konusmasinda soyle demisti
"Seviye 8 sonunda hala fazla kilosu olanlar (amac kilo verme degil ama fazla kiloda bir hastalik) 3 gunluk oruclara yani seviye 6ya devam etsin. Istediginiz kiloya saglikli kilonuza geldiginiz zaman seviye 9dan devam edin. Seviye 9u hayatiniza entegre ederseniz verdiginiz kilolari geri almazsiniz. Programi bitirdim nasil olsa diyip eski yeme aliskanliginiza batakliginiza donerseniz verdiginizden daha fazlasini geri alirsiniz."

Gunaydin kizlar

Cuma grubundaki bildirimimi burayada yazayim

Bugun evdeyim kizlarla yalnizim esim isten gelene kadar. Hemen bildirim yapayim yoksa benim kucuk cadi telefonu gordumu elinden dusurmez. Aglar durur telefon pesine.

Gecen hafta 71.1
Bugun 69.2
Fark -1.9

Kizlar bugun karaciger temizligi yapicam lutfen bana dua edin hayirlisiyla tamamlayayim insallah

Merhaba, bende sürekli motivasyon olması için insanlarla konuşmak ve iletişimde kalmak istiyorum.. :)

Süper canım çok teşekkürler bende öyle yapayım zaten seviye 9 ömür boyu devam etme düşüncesindeyim

Çok sevindim canım senİ merakla takip ediyordum bende yarın da bilgilendirme için bekliyor olacağım dualarım seninle Emin’im güzel geçecek

Merhaba, bende sürekli motivasyon olması için insanlarla konuşmak ve iletişimde kalmak istiyorum.. :)
hoşgeldin cnm.
tanıtır mısın kendini kaç yaşındasın kaç kilosun boy kaç daha önce diyet deneyimin oldu mu çoluk çocuk eş var mı vs vs
teşekkür ederim cnm 20 dk sonra yağ içme bölümüne başlıcam inşallah

Hayırlısı Canım aklımdasın güzel geçer inşallah heyecanla bilgilendirmeni bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…