- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.581
Simdi bitirdim cnm temizligi
Sarjim %1 kalmis
Biraz dinleneyim toparlaninca gelip anlatirim
Destegin icin tesekkur ederim ❤
Yatasiya kadar iyiydim cnm saat 5te bulantiyla uyandim wc ciktim sonra az daha uyumusum saat 7de pirinci hasladim 7.30da lavman yaptim. 11e kadar uzandim midem bulandi hep 12.20 gibi wcye ciktiktan sonra bulantim gecti cok sukur. Simdi halsizlik var biraz.Güzel geçmiş sanırım sevindim, bekliyor olacağım
Yatasiya kadar iyiydim cnm saat 5te bulantiyla uyandim wc ciktim sonra az daha uyumusum saat 7de pirinci hasladim 7.30da lavman yaptim. 11e kadar uzandim midem bulandi hep 12.20 gibi wcye ciktiktan sonra bulantim gecti cok sukur. Simdi halsizlik var biraz.
Insallah cnm ❤Evet ameliyat geçirmiş gibi oluyorsun yazılıyordu bol bol dinlen canım sorunsuz geçtiğine sevindim bende o seviyelere sorunsuz gelirim inşallah
Tesekkur ederim cnm.HasibeG öncelikle bir aşamayı daha atlatmış olduğunuz için tebrik ederim.
plasticwomen size de başarılar diliyorum.
Dün gece annemlerin evinden kendi evime döndüm. Yolculuğun sonlarına doğru hastalandım. Aşırı derecede halsizlik yaşıyorum.
Sanırım perşembe gününden beri liste paylaşamadım.
29.01.2020
12:00 şekersiz çay, her zaman yediğimden daha fazla peynir ve çeyrek simit
15:00 şekersiz türk kahvesi
18:30 tarhana çorbası, mantarlı tavuk sote, salata, 1 çorba kaşığı kereviz ve patlıcanlı biberli sos
1,5 litre su, yarım saat yürüyüş.
30.01.2020
12:00 bitki çayı
17:00 bir önceki günden kalan yemekleri yedim.
1,5 litre su ve 20 dakika yürüyüş yapabildim.
31.01.2020
Bugün tartılma günümdü. Annemlerin tartısında ibre 59 un üzerinde durdu.
11:30 1 dilim ev yapımı mantarlı pizza, 4-5 tane ceviz, zeytin,peynir
14:00 şekersiz kahve
18:00 şekersiz kahve
22:00 dönüş yolunda yemek yiyecek yer bulamadım. Eve gelince yiyebildim. 5 tane ızgara köfte.
01.02.2020
18:30 soya soslu tavuk sote, 1 kaşık makarna, turşu
20:00 bitki çayı ile birlikte biraz meyve.
Hastayken su içmek bile midemi bulandırıyor. Zar zor 1 litre içebildim. İlaç içip uyuyacağım şimdi.
Tesekkur ederimTebrikler. Maşallah. Ahmet apa yi bende takip ediyorum ama KT yapacak iradem yok
Tesekkur ederim
Seviyeler seni kt surecine hazirliyor aslinda. Zeytinyag fasli beni zorladi sadece o da icerken degilde sonrasinda. Surekli bulantim oldu ve agzima z.yag tadi geldi. Gerci bendeki z.yag kendi bahcemizin yagiydi biraz daha yogun ve kokuluydu belki ondan oyle olmustur
3 gunluk aclik sonrasi yaptigim icin fark yoktu. Cuma sabahi 69.2ydim gece z.yag vs ictim ya enerji verdi herhalde. Sabah lavmandan sonra c.tesi sabah yine 69.2ydim. Bu sabah 68.9 ciktimCanım bir şey soracağım seviyeler kısaltılabiliyor mu? Mesela 1. Seviyeyi kısaltmam mümkün mü? Bununla ilgili bir şey bulamadım. Telegram da indirdim dinliyorum çok güzel paylaşımlar henüz bitiremedim ama dinlemeye devam. Bir de kilona baktın mı çok fark oldu mu
3 gunluk aclik sonrasi yaptigim icin fark yoktu. Cuma sabahi 69.2ydim gece z.yag vs ictim ya enerji verdi herhalde. Sabah lavmandan sonra c.tesi sabah yine 69.2ydim. Bu sabah 68.9 ciktim
Seviyelerde kisaltma olabiliyor cnm ama ahmet bey kisinin problemine gire degisir kafamiza gore kisaltamayiz diyordu.
bendeCanım bir şey soracağım seviyeler kısaltılabiliyor mu? Mesela 1. Seviyeyi kısaltmam mümkün mü? Bununla ilgili bir şey bulamadım. Telegram da indirdim dinliyorum çok güzel paylaşımlar henüz bitiremedim ama dinlemeye devam. Bir de kilona baktın mı çok fark oldu mu
Ben 1.seviyeyi bitirip 2.seviyeden 10 gün tuttum ramazandan. Sonra bıraktım. Ahmet apa şu an yeni grubu başlatıp başlatmaya ağını açıklayacak. Onunla yapmak istiyorum cemaatin gücünden istifade edipTesekkur ederim
Seviyeler seni kt surecine hazirliyor aslinda. Zeytinyag fasli beni zorladi sadece o da icerken degilde sonrasinda. Surekli bulantim oldu ve agzima z.yag tadi geldi. Gerci bendeki z.yag kendi bahcemizin yagiydi biraz daha yogun ve kokuluydu belki ondan oyle olmustur
Mesajı yarım yazmışım. Ciddi bir hastalıkta durumunda kisaltiliyorBen çok değil de 10 gün kıslatmak istiyorum aslında ama olmayacaksa da devam edeceğim. Ama herhangi bir sorun da var dersen yok :) diğer seviyelere geçmek istiyorum zaten öncesi 1 aydır benzer şekilde besleniyordum ve 2 öğün besleniyordum aynı saatlerde.
Güzel Canım o halde çok kilo almazsın diğer seviyelerde. Sanırım sen 36 saatlik oruçlara dönüp biraz daha kilo vermeyi düşünmüyorsun.
Seviye 8i de bir bitireyim cnm ondan sonra kilo dirumuma bakarim. Sali gunu sporuma da baslicam insallah. 10 gun kisaltmak istiyorsan seviye 1 i 40 degil 30 gun yaparsin seviye 6 dada 1 hafta erken bitirirsin. Grubu takip et ama yeni grup baslayacak belki onlarla ilerlemek istersinBen çok değil de 10 gün kıslatmak istiyorum aslında ama olmayacaksa da devam edeceğim. Ama herhangi bir sorun da var dersen yok :) diğer seviyelere geçmek istiyorum zaten öncesi 1 aydır benzer şekilde besleniyordum ve 2 öğün besleniyordum aynı saatlerde.
Güzel Canım o halde çok kilo almazsın diğer seviyelerde. Sanırım sen 36 saatlik oruçlara dönüp biraz daha kilo vermeyi düşünmüyorsun.
Yeni grup baslayacaklar cnm grubu takipte kal. Topluca yapilinca daha kuvvetli oluyorBende çok inceledim onun için ben
bende
Ben 1.seviyeyi bitirip 2.seviyeden 10 gün tuttum ramazandan. Sonra bıraktım. Ahmet apa şu an yeni grubu başlatıp başlatmaya ağını açıklayacak. Onunla yapmak istiyorum cemaatin gücünden istifade edip
Seviye 8i de bir bitireyim cnm ondan sonra kilo dirumuma bakarim. Sali gunu sporuma da baslicam insallah. 10 gun kisaltmak istiyorsan seviye 1 i 40 degil 30 gun yaparsin seviye 6 dada 1 hafta erken bitirirsin. Grubu takip et ama yeni grup baslayacak belki onlarla ilerlemek istersin
Yeni grup baslayacaklar cnm grubu takipte kal. Topluca yapilinca daha kuvvetli oluyor
Ben de spora gidiordum ama seviye 6ya baslayinca ara verdim. 3 gun aclik 4. Gun hafif beslenme pazar gunu salon kapali geriye 2 gun kaliyor. Haftanin 4 gunu gitme hakkim vardi. Bu haklar gitmeyince yaniyordu. Bu yuzden kaydimi dondurdum simdi tekrar baslicam.Evet canım dinledim bugün Ahmet beyi telegramdan, biraz önden gideyim de 36 saatlik oruç seviyesine geleyim onları beklemeyi o zaman planlıyorum. Hem o zaman uzatmış olurum malum kilo da fazla hem grupla kt yapmış olurum.
Bende spor yapıyorum hem şimdi de sıkılaşırsın daha da güzel olur. Zaten seviye 9’da bile zayıflanır ödül günleri konmaz kilo bitince ödül günleri ile devam edilir diye düşünüyorum.
Ben de spora gidiordum ama seviye 6ya baslayinca ara verdim. 3 gun aclik 4. Gun hafif beslenme pazar gunu salon kapali geriye 2 gun kaliyor. Haftanin 4 gunu gitme hakkim vardi. Bu haklar gitmeyince yaniyordu. Bu yuzden kaydimi dondurdum simdi tekrar baslicam.
Ben de spora gidiordum ama seviye 6ya baslayinca ara verdim. 3 gun aclik 4. Gun hafif beslenme pazar gunu salon kapali geriye 2 gun kaliyor. Haftanin 4 gunu gitme hakkim vardi. Bu haklar gitmeyince yaniyordu. Bu yuzden kaydimi dondurdum simdi tekrar baslicam.