öncelikle şunu söyleyeyim pcden çoklu alıntıda sıkıntı yok. telefondan çoklu alıntı yapınca alıntıları ekle butonu reklamın arkasında kalıyor. 1-2 alıntıda sıkıntı olmuyor ama ben genelde çoklu alıntı yaptığım için sıkıntı oluyor.
tebrik ederim cnm
eğer bizimle zayıflamak istiyorsan doğru yere yazdın cnm. burada menülerimizi, duygudurumlarımızı paylaşıyoruzki birbirimize destek olalım, hatalarımızı düzeltelim, başarılarımızla birbirimize destek olalım. menülerimizin dışında yaşadığımız duygusal savaşlarıda anlatalım ki hep beraber güçlenelim. mesela mevlüt pilavı geldiğinde yemedim ama ne sınavlar verdim elim kaç kere gitti geldi. hayır olmaz dedim kendime. gözlerim bile doldu ağlayacaktım nerdeyse. eşimle birkaç gün sonra konuştum bu konuyu dedim zorluklar yaşıyorum tabi mesela böyle böyle oldu ama sen beni anlayamazsın dedim (kendisi 183 cm 79 kg). bunu anlatırken acaba bunun için gerçekten ağlayacakmıydın diyip güler mi ya da saçmalama der mi diye düşünüyordum ki evet anlayamam ama saygı duyarım dedi. işte eşimin anlayamadığı bu konuları sizllerle rahatlıkla gülecekler mi acaba düşüncesine kapılmadan paylaşabiliyorum.
teşekkür ederim cnm. instagramda satılan formalar çok hoşuma gitmesine rağmen genelde dar kesim olduğu için sipariş edemiyorum. zayıflayınca bir kaç çeşit alıcam inşallah. şimdide var bordo, haki, mor ama çuval gibiler
hergün yoğurt (ev yapımı) tüketiyorum aslında ama bu ara hasta olduğum için yiyemedim. bugün kefirde aldım aktardan. sen kaç kilodan kaç kiloya düştün?
çık ordan çık çık çııııkkkkkk
bizim için sakıncalı sayfalara girmişsin
sakın bir daha önünden geçme oranın
ayyy o da çok kötü. aynı anneden babadansın ama biriniz obez biriniz zayıf
cem yılmaz anlatıyordu ya sebahat ve arifin ikinci oğlu ona biraz daha espiri yeteneği koyalım...
moral bozma cnm bak 1 paket margarin gitmiş bile
dönem dönem duraksamalar olabilir tabikide
onca çabana rağmen ya artı bildirim yapmış olsaydın bir de böyle düşün
tebrik ederim cnm
tebrik ederim cnm
boğazımın acısı geçti cnm çok şükür ama bugün sesim kısıldı sesimi tanıyamıyorum. öksürükte başladı. geniz akıntım oluyor ve boğazım karıncalanıyor o da öksürtüyor.
şunları yazarken kaç kere kalktim pc başından çocuklara bakmaya