107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına veee 10 kilo maşallah, yaza fit bir şekilde giriyorsun inşaallah bütün kıyafetlerin bol gelir de kendine yeni ciciler alırsın
Oh oh oh ne güzel gıtsın gelmesin kılolar canım ...10 kılı dıle kolay b lli olmaz mı hele bir 10 kılı DHA gıtsın deyme keyfine

teşekkür ederim kızlar
birlikte başarıcaz inşallah yaza hep beraber efil efil elbiselerle gircez

ben gideyim sofra kurayım çocuklar acıktı. artık listayi yemekten sonra yaparım.
diğer yazdığım topiclerede bakamadım daha. tabiki önceliğim kendi topiğim

Kefiri de kendin yap canım dışarda satılanların probiyotik özelliği kaybolmuş oluyor katkı maddelerinden dolayı ben daha yeni başladım inşallah verebilirim

Kefiri de kendin yap canım dışarda satılanların probiyotik özelliği kaybolmuş oluyor katkı maddelerinden dolayı ben daha yeni başladım inşallah verebilirim
aktardan aldım cnm kefir tanecikleri. çarşamba süt geliyor o gün mayalarım artık. eğer istersen burda bize de eşlik edebilirsin. bugün kilo bildirip liste yapıcaz. hatta şimdi yapıcam inşallah

Aynen canım yürü önlerinde salına salına hatta nasıl zayıfladın diyenlere de -halbuki o kadar yiyorum nasıl gitti bende anlamadım -dersin
Nasıl ama

aktardan aldım cnm kefir tanecikleri. çarşamba süt geliyor o gün mayalarım artık. eğer istersen burda bize de eşlik edebilirsin. bugün kilo bildirip liste yapıcaz. hatta şimdi yapıcam inşallah
Sağol canım hem diyetisyenle hem de grupla devam ediyorum kafa karışıklığı olmasın ama arada sizi ziyarete gelirim şu an emziriyorum grupla 3haftada 3200verdim ordan devam edeyim

sonrasında en fazla kilo veren neden fazla kilo verebildiğini az veren neden az verdiğini ve alan neden aldığını açıklasın ki tartışabilelim (eğer tartışmaya açık bir konu varsa). bu hafta için örnek vereyim

Bulamiyorum bu hafta çok kilo verdim çünkü hasta oldum ve bir şey yiyemedim. özellikle yaptığım bir şey yoktu.

elifimm39 bu hafta az kilo verdim çünkü bu hafta vücudumun direnç gösterdiğini düşünüyorum kaçamağım olmadı. (ya da kaçamağım oldu, adet oldum, yolculuktan döndüm vs vs vs)

............... bu hafta kilo aldım çünkü spor yapmadım, yediklerime dikkat etmedim, dün adet oldum, hasta oldum, ilaç aldım vs vs vs

Son düzenleme:
aklımda böyle bir sistem vardı kızlar nasıl sizce?
böyle bir sistemi oturtalım mı?
tabloda bilgisi eksik arkadaşlar iletirse haftaya eklerim.

Aynen canım yürü önlerinde salına salına hatta nasıl zayıfladın diyenlere de -halbuki o kadar yiyorum nasıl gitti bende anlamadım -dersin
Nasıl ama

wuuhuuuuu havaya gel

Bulamiyorum canım bravo sana inşallah daha çokkkk 10 kilo verirsin

amin cnm beraber inşallah

Sağol canım hem diyetisyenle hem de grupla devam ediyorum kafa karışıklığı olmasın ama arada sizi ziyarete gelirim şu an emziriyorum grupla 3haftada 3200verdim ordan devam edeyim

tmm cnm arada uğrarsan memnun olurum

Ellerine emeğine sağlık listemiz çok güzel olmuş önerdiğin sistem de iyi olur bana göre diğer arkadaşlar da kabul ederse.

Kızlar Komsum bir tabak zeytinyağlı dolma verdi ...içim gitti resmen ama yemedim saat cok gece olmustu..
Ama yarın bir tane atacağım agzıma..
Hayır yememelısın dedim kendime ..
Evet irade bu işte.Yiyecek değişimi yaparak yiyebilirsin yarın.

Arkadaşlar bende birkaç gündür kalori hesabı yaparak yiyorum (herşeyden az miktarda) yasaklı gıdalar yok tabi.
Canım benim belli bir listem yok ..evde ogun ne yaptıysam yada yıyebılecegım ne varsa az öz yıyorım..caya seker atmıyorum tatlı cıkolata unlu borsey yemiyorum..bol su ıcıyorum ..protein almaya çalışıyorum ..birde makarna pilav bunları bor kasık tadımlık yiyorum..en dikkat ettıgım.aksm yemegınden sonra hiçbir şey yemiyorum...sbh saat 11 e kadar...

Arkadaşlar bende birkaç gündür kalori hesabı yaparak yiyorum (herşeyden az miktarda) yasaklı gıdalar yok tabi.
Canım benim belli bir listem yok ..evde ogun ne yaptıysam yada yıyebılecegım ne varsa az öz yıyorım..caya seker atmıyorum tatlı cıkolata unlu borsey yemiyorum..bol su ıcıyorum ..protein almaya çalışıyorum ..birde makarna pilav bunları bor kasık tadımlık yiyorum..en dikkat ettıgım.aksm yemegınden sonra hiçbir şey yemiyorum...sbh saat 11 e kadar...

Diyet listesi de senin beslenmene benzer şeyler zaten canım ,sende doğru besleniyorsun.Ben sağlık problemlerimden dolayı hastaneye gidince diyetisyene gönderiyorlar tek çarem kilo vermekmiş tabi bana yıllar sonra bir doktor söyledi bunu öncesinde çok uğraştım hastanelerde yeterli açıklama yapılmıyordu neyse çok uzattım kusura bakma. Şimdi burada sizlerle bilgilerimizi paylaşarak devam edelim.

Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim. Şükür bi şey çıkmamış. Kendim vermiş kadar sevindim canim devamını da görürüz inşallah.
Haftaya zirveye mi oynasam ne

haftanın en çok kilo vereni = Bulamiyorum tebrikler

haftanın en az kilo vereni= elifimm39 (motivasyon kaybı yok)

haftanın kilo alanı = çok şükür yok
Tebrikler hasibe
Bence de çok güzel olur. Tablo için ellerine emeğine sağlık canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…