- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Canım çok geçmiş olsun çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına veee 10 kilo maşallah, yaza fit bir şekilde giriyorsun inşaallah bütün kıyafetlerin bol gelir de kendine yeni ciciler alırsın
Oh oh oh ne güzel gıtsın gelmesin kılolar canım ...10 kılı dıle kolay b lli olmaz mı hele bir 10 kılı DHA gıtsın deyme keyfine
Kefiri de kendin yap canım dışarda satılanların probiyotik özelliği kaybolmuş oluyor katkı maddelerinden dolayı ben daha yeni başladım inşallah verebilirimöncelikle şunu söyleyeyim pcden çoklu alıntıda sıkıntı yok. telefondan çoklu alıntı yapınca alıntıları ekle butonu reklamın arkasında kalıyor. 1-2 alıntıda sıkıntı olmuyor ama ben genelde çoklu alıntı yaptığım için sıkıntı oluyor.
tebrik ederim cnm
eğer bizimle zayıflamak istiyorsan doğru yere yazdın cnm. burada menülerimizi, duygudurumlarımızı paylaşıyoruzki birbirimize destek olalım, hatalarımızı düzeltelim, başarılarımızla birbirimize destek olalım. menülerimizin dışında yaşadığımız duygusal savaşlarıda anlatalım ki hep beraber güçlenelim. mesela mevlüt pilavı geldiğinde yemedim ama ne sınavlar verdim elim kaç kere gitti geldi. hayır olmaz dedim kendime. gözlerim bile doldu ağlayacaktım nerdeyse. eşimle birkaç gün sonra konuştum bu konuyu dedim zorluklar yaşıyorum tabi mesela böyle böyle oldu ama sen beni anlayamazsın dedim (kendisi 183 cm 79 kg). bunu anlatırken acaba bunun için gerçekten ağlayacakmıydın diyip güler mi ya da saçmalama der mi diye düşünüyordum ki evet anlayamam ama saygı duyarım dedi. işte eşimin anlayamadığı bu konuları sizllerle rahatlıkla gülecekler mi acaba düşüncesine kapılmadan paylaşabiliyorum.
teşekkür ederim cnm. instagramda satılan formalar çok hoşuma gitmesine rağmen genelde dar kesim olduğu için sipariş edemiyorum. zayıflayınca bir kaç çeşit alıcam inşallah. şimdide var bordo, haki, mor ama çuval gibiler
hergün yoğurt (ev yapımı) tüketiyorum aslında ama bu ara hasta olduğum için yiyemedim. bugün kefirde aldım aktardan. sen kaç kilodan kaç kiloya düştün?
çık ordan çık çık çııııkkkkkk
bizim için sakıncalı sayfalara girmişsinsakın bir daha önünden geçme oranın
ayyy o da çok kötü. aynı anneden babadansın ama biriniz obez biriniz zayıfcem yılmaz anlatıyordu ya sebahat ve arifin ikinci oğlu ona biraz daha espiri yeteneği koyalım...
moral bozma cnm bak 1 paket margarin gitmiş bile
dönem dönem duraksamalar olabilir tabikide
onca çabana rağmen ya artı bildirim yapmış olsaydın bir de böyle düşün
tebrik ederim cnm
tebrik ederim cnm
boğazımın acısı geçti cnm çok şükür ama bugün sesim kısıldı sesimi tanıyamıyorum. öksürükte başladı. geniz akıntım oluyor ve boğazım karıncalanıyor o da öksürtüyor.
şunları yazarken kaç kere kalktim pc başından çocuklara bakmaya
aktardan aldım cnm kefir tanecikleri. çarşamba süt geliyor o gün mayalarım artık. eğer istersen burda bize de eşlik edebilirsin. bugün kilo bildirip liste yapıcaz. hatta şimdi yapıcam inşallahKefiri de kendin yap canım dışarda satılanların probiyotik özelliği kaybolmuş oluyor katkı maddelerinden dolayı ben daha yeni başladım inşallah verebilirim
Aynen canım yürü önlerinde salına salına hatta nasıl zayıfladın diyenlere de -halbuki o kadar yiyorum nasıl gitti bende anlamadım -dersinCanım kkendı motıvasyonumuz kendi ıcımızde ancak biz istersek basarırız ınan yan gözle bile bakmayıp elımın tersiyle ıttıgım okdar sey varki cunku ben nıyet ettim basaracagım.bana kılı veremssın o gobek gıtmez diyenler ın karşısında salına salına yuruyecegım..aaa ne yaptın sen dedıklerını duyacağım...ve bu mutluluga kendımi odaklı yorum..o yuzd n sevdıgım bırseyı yerken bıle ısthım kesılıuor...
Benim dusturum bir kasık da alsan aynı on kasıkda alsan aynı unutacaksın tatlarını....
Sağol canım hem diyetisyenle hem de grupla devam ediyorum kafa karışıklığı olmasın ama arada sizi ziyarete gelirim şu an emziriyorum grupla 3haftada 3200verdim ordan devam edeyimaktardan aldım cnm kefir tanecikleri. çarşamba süt geliyor o gün mayalarım artık. eğer istersen burda bize de eşlik edebilirsin. bugün kilo bildirip liste yapıcaz. hatta şimdi yapıcam inşallah
üyeler | başlangıç | 25.02.2019 | 04.03.2019 | 11.03.2019 | 18.03.2019 | 25.03.2019 | haftalık fark | aylık fark |
Y Yeni ben lazim | 67.0 | 66.0 | - 1.0 | |||||
N nmgy | 73.5 | 73 | 71.7 | -1.3 | ||||
M melikee77 | 76.5 | 72.0 | ? | |||||
| 99.3 | 98.2 | - 0.9 | |||||
| 107 | 99.4 | 97.4 | - 2.0 | ||||
| 99.7 | 99.4 | - 0.3 | |||||
Aynen canım yürü önlerinde salına salına hatta nasıl zayıfladın diyenlere de -halbuki o kadar yiyorum nasıl gitti bende anlamadım -dersin
Nasıl ama
Sağol canım hem diyetisyenle hem de grupla devam ediyorum kafa karışıklığı olmasın ama arada sizi ziyarete gelirim şu an emziriyorum grupla 3haftada 3200verdim ordan devam edeyim
Ellerine emeğine sağlık listemiz çok güzel olmuş önerdiğin sistem de iyi olur bana göre diğer arkadaşlar da kabul ederse.aklımda böyle bir sistem vardı kızlar nasıl sizce?
böyle bir sistemi oturtalım mı?
tabloda bilgisi eksik arkadaşlar iletirse haftaya eklerim.
Evet irade bu işte.Yiyecek değişimi yaparak yiyebilirsin yarın.Kızlar Komsum bir tabak zeytinyağlı dolma verdi ...içim gitti resmen ama yemedim saat cok gece olmustu..
Ama yarın bir tane atacağım agzıma..
Hayır yememelısın dedim kendime ..
Canım benim belli bir listem yok ..evde ogun ne yaptıysam yada yıyebılecegım ne varsa az öz yıyorım..caya seker atmıyorum tatlı cıkolata unlu borsey yemiyorum..bol su ıcıyorum ..protein almaya çalışıyorum ..birde makarna pilav bunları bor kasık tadımlık yiyorum..en dikkat ettıgım.aksm yemegınden sonra hiçbir şey yemiyorum...sbh saat 11 e kadar...Arkadaşlar bende birkaç gündür kalori hesabı yaparak yiyorum (herşeyden az miktarda) yasaklı gıdalar yok tabi.
Canım benim belli bir listem yok ..evde ogun ne yaptıysam yada yıyebılecegım ne varsa az öz yıyorım..caya seker atmıyorum tatlı cıkolata unlu borsey yemiyorum..bol su ıcıyorum ..protein almaya çalışıyorum ..birde makarna pilav bunları bor kasık tadımlık yiyorum..en dikkat ettıgım.aksm yemegınden sonra hiçbir şey yemiyorum...sbh saat 11 e kadar...Arkadaşlar bende birkaç gündür kalori hesabı yaparak yiyorum (herşeyden az miktarda) yasaklı gıdalar yok tabi.
Diyet listesi de senin beslenmene benzer şeyler zaten canım ,sende doğru besleniyorsun.Ben sağlık problemlerimden dolayı hastaneye gidince diyetisyene gönderiyorlar tek çarem kilo vermekmiş tabi bana yıllar sonra bir doktor söyledi bunu öncesinde çok uğraştım hastanelerde yeterli açıklama yapılmıyordu neyse çok uzattım kusura bakma. Şimdi burada sizlerle bilgilerimizi paylaşarak devam edelim.Canım benim belli bir listem yok ..evde ogun ne yaptıysam yada yıyebılecegım ne varsa az öz yıyorım..caya seker atmıyorum tatlı cıkolata unlu borsey yemiyorum..bol su ıcıyorum ..protein almaya çalışıyorum ..birde makarna pilav bunları bor kasık tadımlık yiyorum..en dikkat ettıgım.aksm yemegınden sonra hiçbir şey yemiyorum...sbh saat 11 e kadar...
Geçmiş olsun canımBu sabah bende boğaz yanması ve nezle ile uyandım kahvaltı canım istemedi.
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi yedim saat 10:30 gibiydi.
12 :30 da fırında kabak mücver 2 dilim 90 kalori, 3 kaşık yoğurt yedim.
2 litreye yakın su ve limonlu yeşil çay içtim.
Sporu da akşam iyi hissedersem yaparım.
Şimdilik bu kadar
Geçmiş olsun canim. Şükür bi şey çıkmamış. Kendim vermiş kadar sevindim canim devamını da görürüz inşallah.Slm kizlar
Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.
Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.
Beraber basardik bu isi. Hepinize tesekkur ederim. Daha nice 10 kilolar verelim insallah.
Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.
Haftaya zirveye mi oynasam ne
üyeler başlangıç 25.02.2019 04.03.2019 11.03.2019 18.03.2019 25.03.2019 haftalık fark aylık farkY Yeni ben lazim 67.0 66.0 - 1.0N nmgy 73.5 73 71.7 -1.3M melikee77 76.5 72.0 ?Umutdeniz4 99.3 98.2 - 0.9Bulamiyorum 107 99.4 97.4 - 2.0elifimm39 99.7 99.4 - 0.3
Tebrikler hasibehaftanın en çok kilo vereni =Bulamiyorum tebrikler
haftanın en az kilo vereni=elifimm39 (motivasyon kaybı yok)
haftanın kilo alanı = çok şükür yok
Bence de çok güzel olur. Tablo için ellerine emeğine sağlık canimaklımda böyle bir sistem vardı kızlar nasıl sizce?
böyle bir sistemi oturtalım mı?
tabloda bilgisi eksik arkadaşlar iletirse haftaya eklerim.