107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

iyi vermişsin şuraya bir maşallah yerleştirelim
Teşekkür ederim canım
Benim de öyle bi arkadaşım vardı her öğün bir ekmek yerdi ve çok zayıftı ben ise hep dikkat etmek zorunda kalırdım sinir olurdum
iyi vermişsin şuraya bir maşallah yerleştirelim
Benim kiloma gelince
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 99.4
-300 gr benim için az bir eksi
Önceden spor yapmadan takır takır giden kilolar gr gr gidiyor moralim bozuluyor
Bazen o tartı takılıyor haftalarca canim ama yılmak yok işte o dönem kırılma noktası oluyor
Çok güzel canim tebrikler
İlkabahar geldi neredeyse ilk hedefim 8'li rakamları görmek.Mağazalarda kıyafet bakarken o deneme odalarından hayal kırıklığı ile çıkmak istemiyorum artık.
Bende takıntı var zayıflamayınca yeni kıyafet almıyorum kendime zayıflayama kadar hangisi oluyorsa onunla idare ediyorum eski kıyafetlerime ne zaman girdim o zaman kendimi ödüllendirmek için yeni kıyafetler alıyorum motive de oluyor insan öyle olunca :)

Sen nasıl yapıyorsun ceviz suyunu benimde VC sorunum var çok sıkıntılıyım bu konuda
2 cevizi akşamdan suya koyuyorum. bi su bardağına falan. ben her seferinde taze kırıyorum dış kabuğunu atıyorum çöpe ama içini ve iç kısmındaki o ince kabuk varya onu da suya koyuyorum sabah uyanır uyanmaz onu içiyorum. içtiğim günler inanılmaz rahat geçiyor hem tok da tutuyor gün boyu araştır bence sen de faydasını görürsün inşallah. bu arada cevizleri de kahvaltıda ya da ara öğünde kahvenin yanında yiyorum.

Teşekkürler canım ben bunu duymuştum evde kabuklu yok ama yarın alırım inşallah

Arkadaşlar ben 15 gün (if) beslenme 16/8 şeklinde uyguladım kan şekerimi dengeledi acıkma hissi olmadı ama hiç kilo veremedim galiba yanlış uyguladım 4_5 gündür 3 ana ,2 ara öğün diyetime başladım.2 yıl önce endokrin bölümünün verdiği listeyi uyguluyorum kontrole gitmem gerekiyor aslında ama gidince aylarca tahliller falan çıkamıyorum hastanelerden çünkü yıllardır gittim hep aynı bıkkınlık geldi pko +prolaktin hormonu yüksek işte böyle .zaten onlarda sadece kilo vereceksin diyorlar .Biraz ara verdim bende hastane işlerine. Şimdi kilo vermeye odaklandım.

HasibeG sen ne yaptın canım yazarsın akşama merak ettim,boğazın nasıl oldu.
Hastane sonuçların inşallah iyiçıkar.

Canım ben ne zaman yapsam yoğurt kürü bende çok işe yarıyor ayrıca yoğurdu ben 8 gibi yiyorum üzerine yarım litre su içiyorum inşallah sende etkisini görürsün
canım yoğurt kürünü ayrıntılı yazabilir misin? müsaitsen tabi... bende başlamak istiyorum ama doğrusu nasıldır bilmiyorum çok farklı şekillerde yapılmış

Bu sabah bende boğaz yanması ve nezle ile uyandım kahvaltı canım istemedi.
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi yedim saat 10:30 gibiydi.

12 :30 da fırında kabak mücver 2 dilim 90 kalori, 3 kaşık yoğurt yedim.

2 litreye yakın su ve limonlu yeşil çay içtim.

Sporu da akşam iyi hissedersem yaparım.
Şimdilik bu kadar

Gecmıs olsun canım hastaysan bosver yapma..hiçbirsey sglıgından daha önemli degıl..iyileşin ce devam edersin spora...afıyet olsun şifa olsun..

Slm kizlar

Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.

Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.

Beraber basardik bu isi. Hepinize tesekkur ederim. Daha nice 10 kilolar verelim insallah.

Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.

Coklu alinti yapmiyorum yine sinir oldum tek tek her zaman hatirlayamayiz ki cnm. Bir de pcden deneyeyim alintilari. Olmazsa yine tek tek yazcaz mecbur.

telefondan yaptığım alıntılar pc de görünmüyor hahahaha sil baştan bir de burdan alayım bakalım alıntılarımı

bu arada 04.03.2019 pazartesi kilom: 97.4

+200 gramı geceki uykusuzluğuma veriyorum

başlangıç kilom 107
geçen pazartesi 99.4
bugün 97.4
fark -2

şu alıntı işini halledince tabloyuda yapıcam inşallah arkadaşlar

canım yoğurt kürünü ayrıntılı yazabilir misin? müsaitsen tabi... bende başlamak istiyorum ama doğrusu nasıldır bilmiyorum çok farklı şekillerde yapılmış
Canım ben akşam saat 8 gibi
3 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
Karıştırıp yiyorum üzerine yarım litre su içiyorum

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına veee 10 kilo maşallah, yaza fit bir şekilde giriyorsun inşaallah bütün kıyafetlerin bol gelir de kendine yeni ciciler alırsın

Oh oh oh ne güzel gıtsın gelmesin kılolar canım ...10 kılı dıle kolay b lli olmaz mı hele bir 10 kılı DHA gıtsın deyme keyfine

Haydi kızlar motivasyon bol burada devam
Canım kkendı motıvasyonumuz kendi ıcımızde ancak biz istersek basarırız ınan yan gözle bile bakmayıp elımın tersiyle ıttıgım okdar sey varki cunku ben nıyet ettim basaracagım.bana kılı veremssın o gobek gıtmez diyenler ın karşısında salına salına yuruyecegım..aaa ne yaptın sen dedıklerını duyacağım...ve bu mutluluga kendımi odaklı yorum..o yuzd n sevdıgım bırseyı yerken bıle ısthım kesılıuor...
Benim dusturum bir kasık da alsan aynı on kasıkda alsan aynı unutacaksın tatlarını....

İnşallah canım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşursun hayallerine

öncelikle şunu söyleyeyim pcden çoklu alıntıda sıkıntı yok. telefondan çoklu alıntı yapınca alıntıları ekle butonu reklamın arkasında kalıyor. 1-2 alıntıda sıkıntı olmuyor ama ben genelde çoklu alıntı yaptığım için sıkıntı oluyor.

Günaydın kızlar Bugün tartı günüymüş
Diyete başladığım kilo 73.5
Geçen haftaki kilom 73
Bugünkü kilom 71.7

tebrik ederim cnm

eğer bizimle zayıflamak istiyorsan doğru yere yazdın cnm. burada menülerimizi, duygudurumlarımızı paylaşıyoruzki birbirimize destek olalım, hatalarımızı düzeltelim, başarılarımızla birbirimize destek olalım. menülerimizin dışında yaşadığımız duygusal savaşlarıda anlatalım ki hep beraber güçlenelim. mesela mevlüt pilavı geldiğinde yemedim ama ne sınavlar verdim elim kaç kere gitti geldi. hayır olmaz dedim kendime. gözlerim bile doldu ağlayacaktım nerdeyse. eşimle birkaç gün sonra konuştum bu konuyu dedim zorluklar yaşıyorum tabi mesela böyle böyle oldu ama sen beni anlayamazsın dedim (kendisi 183 cm 79 kg). bunu anlatırken acaba bunun için gerçekten ağlayacakmıydın diyip güler mi ya da saçmalama der mi diye düşünüyordum ki evet anlayamam ama saygı duyarım dedi. işte eşimin anlayamadığı bu konuları sizllerle rahatlıkla gülecekler mi acaba düşüncesine kapılmadan paylaşabiliyorum.

teşekkür ederim cnm. instagramda satılan formalar çok hoşuma gitmesine rağmen genelde dar kesim olduğu için sipariş edemiyorum. zayıflayınca bir kaç çeşit alıcam inşallah. şimdide var bordo, haki, mor ama çuval gibiler
hergün yoğurt (ev yapımı) tüketiyorum aslında ama bu ara hasta olduğum için yiyemedim. bugün kefirde aldım aktardan. sen kaç kilodan kaç kiloya düştün?

çık ordan çık çık çııııkkkkkk
bizim için sakıncalı sayfalara girmişsin sakın bir daha önünden geçme oranın

Canım çok güzel vermişin tebrik ederim
Bende bakmak istedim ama moralim bozulmasın diye bakmadım benim çevremde var öyle ilk başta ablam çok zayıftır

ayyy o da çok kötü. aynı anneden babadansın ama biriniz obez biriniz zayıf cem yılmaz anlatıyordu ya sebahat ve arifin ikinci oğlu ona biraz daha espiri yeteneği koyalım...

Benim kiloma gelince
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 99.4
-300 gr benim için az bir eksi
Önceden spor yapmadan takır takır giden kilolar gr gr gidiyor moralim bozuluyor

moral bozma cnm bak 1 paket margarin gitmiş bile
dönem dönem duraksamalar olabilir tabikide
onca çabana rağmen ya artı bildirim yapmış olsaydın bir de böyle düşün

Kızlar gecen hafta 67
Bu hafta 66
Hafta içi 65 500 felan olmustum ödem atamıyorum

tebrik ederim cnm

tebrik ederim cnm

HasibeG sen ne yaptın canım yazarsın akşama merak ettim,boğazın nasıl oldu.
Hastane sonuçların inşallah iyiçıkar.

boğazımın acısı geçti cnm çok şükür ama bugün sesim kısıldı sesimi tanıyamıyorum. öksürükte başladı. geniz akıntım oluyor ve boğazım karıncalanıyor o da öksürtüyor.

şunları yazarken kaç kere kalktim pc başından çocuklara bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…