107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar
Aksam meryem uyumadi hemen onu sallarken sizi okuyordum ben de uyumus kalmisim sonra :KK48:

Selam kızlar bugün ki menüm
Kahvaltı: 1 kupa yeşil çay, çok az süzme peynir, 5 tane zeytin
Ara: Türk kahvesi,Su
Öğle: Mercimek çorbası, misket köfte, salata, çok az bezelye
Ara: Türk kahvesi su
Akşam: Yeşilçay, formbisküvi, çiğ kuruyemiş (çiğ badem, çiğ kabak, çiğ kaju, çiğ fındık vs.)

Bundan sonra daha bir şey yemem. Tarçınlı limonlu suyumu içeceğim. Belki yeşilçay..6dan sonra bir şey yememeye alıştım çooookk şükürr öptüm hepinizii :KK200:

Guzel cnm afiyet olsun

Herkese selamlar. Bugun biraz kacirdim ama aksam ogunum guzel oldu InsaAllah o toparlar. Bide hergun tartilmamaya karar verdim. + 200 gr. Moralimi fena bozdu. Cunku gercekten az yiyip dikkat ettim. Bundan sonra cuma ve pazartesi tartilicam. Tabii dayanabilirsem.
Bugun menu yok ne yedim bende bilmiyorum. Ortanca hastaydi ufakta uykudan kalkti hafif atesli ve gece gunduz duzgun uyumuyo mizmiz yarin doktora goturucem. O uyuyuncada yemek temizlik isini hallettim. Ayaktan biseyler yedim :uykucu:

Gecmis olsun cnm

Günaydın kızlar
Anbuyanbu Anbuyanbu canım geçmiş olsun
Bulamiyorum Bulamiyorum tatlım sen zamanında xls kullanmışsın sanıırım bi faydasını gördünmü onun
Mucizevi bir sey degil cnm bir kac kilo verdim ama normal diyetimdede veriyordum zaten hatta daha guzel besinler tuketerek. Bir daha kullanmam acikcasi. Ama tabi herkeste ayni etki gostermeyebilir.

Bu arada ben dun menu bildiremeden uyudum kaldim
09.10 sade filtre kahve
12.20 resim
14.30 sade cay
19.30 resim
IMG-20190918-WA0056.jpg 20190918_120903.jpg

Mucizevi bir sey degil cnm bir kac kilo verdim ama normal diyetimdede veriyordum zaten hatta daha guzel besinler tuketerek. Bir daha kullanmam acikcasi. Ama tabi herkeste ayni etki gostermeyebilir.

Ya bende akşamları sadece 1 elma yiyorum biliyosunuz. Onun yerine nasıl olur diye düşündüm akşam yemeği olarak kalorisi çok düşüktü çünkü ne dersiniz

Bu arada ben dun menu bildiremeden uyudum kaldim
09.10 sade filtre kahve
12.20 resim
14.30 sade cay
19.30 resim
Eki Görüntüle 2309120 Eki Görüntüle 2309121

Afiyet olsun bu arada fındıklarında gözüm kaldı :))

Herkese selamlar. Bugun tahmin ertigim gibi olmadi. Cok sukur.
Sabah kahvaltiyi yetistirince donunce ara ogun olarak sutlu nescafe bir avuc findik
Oglen bir kase yesil mercimek yemegi bir kase yulaf kepekli keten tohumlu yogurt
Ara 5 murdum erigi
Aksam bir kase tarhana kofte canaginda ispanak(iki buyuk porsiyon heralde 4 kofte eder) bir kase yogurt
Ara turk kahvesi InsaAllah boyle olur ve biter.
Bugun tartilmadim yarini bekliyorum. Dun gece hastalandim + cikarsam ona baglarim artik :KK47:

Sabah kahvaltiyi yetistirince donunce ara ogun olarak sutlu nescafe bir avuc findik
Oglen bir kase yesil mercimek yemegi bir kase yulaf kepekli keten tohumlu yogurt
Ara 5 murdum erigi
Aksam bir kase tarhana kofte canaginda ispanak(iki buyuk porsiyon heralde 4 kofte eder) bir kase yogurt
Bugun tartilmadim yarini bekliyorum. Dun gece hastalandim + cikarsam ona baglarim artik :KK47:

Afiyet olsun canım güzel menüler

Benim bugünkü menülerim
Sabah: Yeşil çay, form bisküvi
Ara: Türk kahvesi, su
Öğle: Şehriye çorbası, mantarlı tavuk, az köfte, salata
Ara: Türk kahvesi yeşil çay, su
Akşam: Çiğ kuru yemiş ve kuru meyve, form bisküvi

Şu ana kadar 2 lt su içtim. Akşam eve gidince daha bir şey yemem acıkırsam belki elma. Tarçınlı limonlu su içerim.

Slm kizlar
Uyuklayarakta olsa okudum mesajlarinizi 😂
Bugunku menumu vereyim. Resim cekemedim bugun
9.00 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 zeytin findik
15.00 sade cay
20.00 tavuk taze fasulye yogurt
22.00 sade cay

Ya bende akşamları sadece 1 elma yiyorum biliyosunuz. Onun yerine nasıl olur diye düşündüm akşam yemeği olarak kalorisi çok düşüktü çünkü ne dersiniz

Afiyet olsun bu arada fındıklarında gözüm kaldı :))
Sagol cnm
Cig sebzelerden salata yapip yanindada yogurtla yiyebilirsin. Karnin tika basa doyar ama az kalori almis olursun. Yogurtlu semizotu yiyebilirsin. Yulaf lapasi yapabilirsin. K-flakes tarzi bir seyler yiyebilirin. Wasanin uzerine fistik ezmesi ya da beyaz penir surebilirsin. Smoothie yapabilirsin...
Aklima bunlar geldi

Ara 5 murdum erigi
Afiyet olsun canım güzel menüler

Benim bugünkü menülerim
Sabah: Yeşil çay, form bisküvi
Ara: Türk kahvesi, su
Öğle: Şehriye çorbası, mantarlı tavuk, az köfte, salata
Ara: Türk kahvesi yeşil çay, su
Akşam: Çiğ kuru yemiş ve kuru meyve, form bisküvi

Şu ana kadar 2 lt su içtim. Akşam eve gidince daha bir şey yemem acıkırsam belki elma. Tarçınlı limonlu su içerim.
Ne guzel menuler kizlar afiyet olsun

Herkese selamlarrr.
Rejim yapip nasil kilo aliyorum bilmiyorum ama bu sabah 85.5 ciktim. Heralde ben 85 den kurtulamiycam :eek:
Ama bir ilki yasayip israrla devam ediyorum. Listeme domates suyu ve tarcinli kahve eklemeye karar verdim. Acaba gecenlerde bana hamilemisiniz diyen kadinin bir erkisi oldumu:KK70:
Sizdende motivasyon bekliyorum

Herkese selamlarrr.
Rejim yapip nasil kilo aliyorum bilmiyorum ama bu sabah 85.5 ciktim. Heralde ben 85 den kurtulamiycam :eek:
Ama bir ilki yasayip israrla devam ediyorum. Listeme domates suyu ve tarcinli kahve eklemeye karar verdim. Acaba gecenlerde bana hamilemisiniz diyen kadinin bir erkisi oldumu:KK70:
Sizdende motivasyon bekliyorum
Canım sabah kalkar kalkmaz yarım limon sıkılmış su içiyorum, günde 2 litre normal su içiyorum. Sonrasında akşamları 1 ltre tarçınlı limonlu su içiyorum. 6dan sonra hiç bişey yemiyorum. Yeşil çay tüketiyorum. Karbonhidrat tüketmiyorum. Şeker tüketmiyorum. Masabası calıstıgım ve spor yapmadıgım halde 3 haftada 4 kg verdim. Belki denemek istersin..

Bildirimimi yapayim. Egitimdeyim bugun cok giremiyorum.
Gecen hafta 99.2
Bu hafta 98.0
Fark -1.2

Afiyet olsun canım bişey sorucam tavuğu nasıl pişirin acaba çok güzel pişmiş görünüyor tarif verirmisin
Butun tavuk hasladim. Sonra parcalayip firin tepsisine koydum biraz haslama suyu gezdirdim tepsiye yapismasin diye. Firinda kizarttim biraz o kadar. Ekstra hic bir sey yok 😊

Canım sabah kalkar kalkmaz yarım limon sıkılmış su içiyorum, günde 2 litre normal su içiyorum. Sonrasında akşamları 1 ltre tarçınlı limonlu su içiyorum. 6dan sonra hiç bişey yemiyorum. Yeşil çay tüketiyorum. Karbonhidrat tüketmiyorum. Şeker tüketmiyorum. Masabası calıstıgım ve spor yapmadıgım halde 3 haftada 4 kg verdim. Belki denemek istersin..
Sagol canim. Denemek isterim tabii cok iyi oldu yazdigin ama ben yesil cay icemiyorum emzirdigim icin bide 6 benim icin cok erken oluyo benim yatisim gec oldugundan basimda agri ve sinir bozuklugu oluyo. Buyuk oglum anne ergen gibi oldun herseye kiziyosun diyo :KK70:
. Suyla sıkintintim yok 2lt. Den az icmiyorum. Bakalim bu hafta nasil olucak :KK19:

X