- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.081
Selam kızlar bayağıdır girmiyorum sayfanıza nasılsınız bakalım kilolar ne alemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım beni biliyorsun zaten sabitim ramazandan bu yana ihmal ettim sonuç yerinde saymakSelam kızlar bayağıdır girmiyorum sayfanıza nasılsınız bakalım kilolar ne alemde
Yaaaa üzülme zaman zaman oluyor bende verdiğim kilonun bi kısmını aldım mesela önemli olan devamlıııı bırakmamak,,, insanız sonuçta bizimde canımız çekiyor yani hiç yememek de olmazzzzzzSelam canım beni biliyorsun zaten sabitim ramazandan bu yana ihmal ettim sonuç yerinde saymak
Selam canım beni biliyorsun zaten sabitim ramazandan bu yana ihmal ettim sonuç yerinde saymak
Seninle aynıyım canım. Bende verdiğimin bir kısmını aldım. Okuduğum kadarıyla ramazandan sonra kimse bir düzen oturtamadı. Inş herkes tabi bende bir düzen oturturuzYaaaa üzülme zaman zaman oluyor bende verdiğim kilonun bi kısmını aldım mesela önemli olan devamlıııı bırakmamak,,, insanız sonuçta bizimde canımız çekiyor yani hiç yememek de olmazzzzzz
İnşallahhhhh canım buraya yazarsanız herkes birbirini. Motive ediyorSeninle aynıyım canım. Bende verdiğimin bir kısmını aldım. Okuduğum kadarıyla ramazandan sonra kimse bir düzen oturtamadı. Inş herkes tabi bende bir düzen oturturuz
Aksam cok az degilmi canim bir dilim ekmek yada meyve eklesen halsiz kalirsinhb canim tskler.
bugunku menum sabah 2 dilim tuzsuz ekmek 1 yumurta adacayi zeytin
ara 1 su bardagi kefir
oglen etsiz patlican tava yogurt
aksam iste olacagim icin 2 dilim peynir ve kahve
gun icinde yesil.cay
MasaAllah. Ameliyat olanlar yerine boyle ornekleri gostermek lazimKızlar teyzemin kızı 10 yaşından beri hep kiloluydu sürekli ABur cubur hamburger cola bu şekilde besleniyordu.,,, ve sonunda diyet yapmaya karar verdi sağlıklı beslenerek ve spor yaparak tammm 110 kilodan 60 kiloya düştü şuanda
Herkes başarabilir lütfen inanınnnnnnnn❤❤❤❤
Bizde başarırız inşallahKızlar teyzemin kızı 10 yaşından beri hep kiloluydu sürekli ABur cubur hamburger cola bu şekilde besleniyordu.,,, ve sonunda diyet yapmaya karar verdi sağlıklı beslenerek ve spor yaparak tammm 110 kilodan 60 kiloya düştü şuanda
Diyet listem var endokrin bölümünde verdiler insülin direnci , pcos problemi varda , ama ramazan bayramı ,kurban bayramı benim düzenimi bozdu toparlanmaya çalışıyorumCanım nasıl besleniyorsun diyetle birlikte kür, limonlu tarçınlı suyun çok faydasını gördüm ben. Akşam 6dan sonra da kesinlikle bir şey yememeye calısıyorum genelde yemiyorum. Motive edelim seni de basaralım hep birliktee
Aksam cok az degilmi canim bir dilim ekmek yada meyve eklesen halsiz kalirsin
Diyet listem var endokrin bölümünde verdiler insülin direnci , pcos problemi varda , ama ramazan bayramı ,kurban bayramı benim düzenimi bozdu toparlanmaya çalışıyorum
S.a. suyumu icmedwn tartilip yaziyim dedim. Malum pazartesi okul temizlik bide pazar var firsat olmayabilir.
Baslangic kilosu demissin Hasibecim ben dogumdan sonra 93 tum cok uzun sure oyle gezdim ama asil 87 de rejime basladim onu yazalim baslangic olarak
Gecen pazartesi 85.9
Bu hafta 84.7
Cok sukur benim icin cok iyi oldu demekki istiyince oluyomus diyorum darisi 83 u gormeye. Ayyy bide 7 leri gorsem
bende gecenn hafta 82.8
bugun 81.2
fark -1.6
ilk bildirimimi yapmis olaym
Günaydın kızlar tartıldım bugün 59.2 çıktım. Hasibecim baslangıc kilom 62.6ydı
87.4 sabit maalesef
Selam kızlar bayağıdır girmiyorum sayfanıza nasılsınız bakalım kilolar ne alemde
Kızlar teyzemin kızı 10 yaşından beri hep kiloluydu sürekli ABur cubur hamburger cola bu şekilde besleniyordu.,,, ve sonunda diyet yapmaya karar verdi sağlıklı beslenerek ve spor yaparak tammm 110 kilodan 60 kiloya düştü şuanda
Bugunku menumu yaziyim
Eki Görüntüle 2308338
Eki Görüntüle 2308341
Oglen etli nohut bir kase yogurt
Ara yok
Aksam iki tabak paca corbasi
Ara 5 tane murdum erigi
Bolsu hareket pazar isi
İyiyim canım yaa 2 gün dikkat ediyorsam 3. Gün yiyorum bir türlü düzen tutturamadımSlm kizlar dr gittim bugun antibiyotik verdi. Hala kendimi yorgun hissediyorum bas agrim var aksam dozuyla ilaca baslicam.
Aksam kizlar yatinca ilk is listeyi hazirlicam insallah.
Masallah cnm cok guzel. 7lere gayet yakinsin nedenn olmasin
Tebrik ederim cnm masallah
Tamam cnm 2.7 gitmis sendende guzel baslangic
Bozma moralini cnm elbet kirilacak direncin birazcik daha dikkat
Ooooooo kimler gelmis. Hosgeldin cnm ozlettin kendini. Ben verdigimi aldim simdi tekrar vermeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun
cok guzel. Allah'in izniyle bizlerde basaracagiz insallah
Guzel menu cnm afiyet olsun
Hepimiz oyleydik cnm. Bir yerde dur diyip tekrar baslamak gerekiyor yoksa ipin ucu kaciyor. Sekil a ben. 92den tekrar 105e ciktimİyiyim canım yaa 2 gün dikkat ediyorsam 3. Gün yiyorum bir türlü düzen tutturamadım
Yaaaa biraz fazla olmuş aslında sen çok güzel ilerliyordun neden bıraktın kiHepimiz oyleydik cnm. Bir yerde dur diyip tekrar baslamak gerekiyor yoksa ipin ucu kaciyor. Sekil a ben. 92den tekrar 105e ciktim
Cok gecmis olsun InsaAllah cabuk topar. Ben 70. 0 olmus 69 u gorucemmi derken iki sene kursa gittim duzen tamamen degisti ve hop 87 olmusum. Alip vermek hepimizde var canimSlm kizlar dr gittim bugun antibiyotik verdi. Hala kendimi yorgun hissediyorum bas agrim var aksam dozuyla ilaca baslicam.
Aksam kizlar yatinca ilk is listeyi hazirlicam insallah.
Masallah cnm cok guzel. 7lere gayet yakinsin nedenn olmasin
Tebrik ederim cnm masallah
Tamam cnm 2.7 gitmis sendende guzel baslangic
Bozma moralini cnm elbet kirilacak direncin birazcik daha dikkat
Ooooooo kimler gelmis. Hosgeldin cnm ozlettin kendini. Ben verdigimi aldim simdi tekrar vermeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun
cok guzel. Allah'in izniyle bizlerde basaracagiz insallah
Guzel menu cnm afiyet olsun