107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Iyi geceler kizlar
Menumu verip yatmaya gidiyorum. Sabah erken kalkip hastaneye gidicez yine tahlil vermek icin.

10.0 sade turk kahvesi
12.40 resim
19.30 resim
23.00 filtre kahve

Ya peki nasıl uymuyorsunuz? Yani daha mı az daha mı fazla? Ben daha az yiyorum. Çünkü değişik bir tokluk hissediyorum.
Bazen fazla oluyor , sabahla öğlen ara öğünü yapmıyorum acıkmıyorum , bende tokluk hissetsem keşke insülin direnci var ondanmı oluyor bilmiyorum ilaçta kullanıyorum iştahta azalma olmadı

Bazen fazla oluyor , sabahla öğlen ara öğünü yapmıyorum acıkmıyorum , bende tokluk hissetsem keşke insülin direnci var ondanmı oluyor bilmiyorum ilaçta kullanıyorum iştahta azalma olmadı
Çok geçmiş olsun. İnusilin etkiler. Önemli olan dengelemek. İnşallah başarılı bir dıyet ile veririz şu kiloları.

Selamun aleykum. Bende araniza katilabilirmiyim. Sıki kurallari olmayan ama motive olup biseyler paylasabilicegim bir yer ariyodum sizi buldum kalabalik degilse ve sizede uyarsa bende katilmak isterim
Hoşgeldin canım çok iyi olur birlikte verelim kiloları

Hosbulduk canim sagol. Ben okullari bekliyodum duzene girmek icin cok sukur basladi ne yesek nereye gitsek derdi azaldi. Biraz kendimden bahsediyim. 37 yasinda 3 cocuk annesiyim. Buyuk 11 ortanca 8 kucuk 16 aylik. 3 ay once belediyenin ucretsiz diyetisyenine basladim.Aslinda amacim birinin beni tarticak olmasi fikrinin bana olumlu etki yapmasini ummak. Yoksa listeyi adim gibi biliyorum zaten gecen ay bayraminda etkisiyle kilo aldim. Onumzdeki ayun 3 unde kontrol var. Bu arada iki oglumla beraber gidiyoruz. Buyuk fazla kilolu digeri okadar degil ama kucuk daha fazla dikkat ediyo. Birinciye odul var onunda etkisi var tabi

Diyetisyen listesindeki gibi saatle yemenin olumlu faydasi oldugunu gordum iki gundur oyle devam ediyorum. Arasira leslie yapiyorum onun harici yapabildigim bisey yok malum 3 cocukla ev isi hic bitmiyo

Diyetisyen listesindeki gibi saatle yemenin olumlu faydasi oldugunu gordum iki gundur oyle devam ediyorum. Arasira leslie yapiyorum onun harici yapabildigim bisey yok malum 3 cocukla ev isi hic bitmiyo
Kilolarımız hemen hemen aynı ,ben bayram öncesi 85 tim şimdi 86 / 87 arasında gidip geliyorum çünkü spor ve suyu ihmal ettim

Kilolarımız hemen hemen aynı ,ben bayram öncesi 85 tim şimdi 86 / 87 arasında gidip geliyorum çünkü spor ve suyu ihmal ettim
Evet canim yakiniz. Ben uzun zamandir 87 de geziyorum ama takildigim icin degil rejim yapip 85 kusure geliyorum sonra yiyip 87 oluyorum. Ama bu ay cok dikkat edicem diyetisyen kilo almissiniz diyince cok utandim . Sen kac yasindasin cocuk varmi canim

Selamun aleykum. Bende araniza katilabilirmiyim. Sıki kurallari olmayan ama motive olup biseyler paylasabilicegim bir yer ariyodum sizi buldum kalabalik degilse ve sizede uyarsa bende katilmak isterim
Hosgeldin cnm.

Simdi okul toplantisina gidiyorum yolda bi okuyayim mesajlari dedim. Gelince detayli tanisiriz ☺

Ben bir ara 87 de takıldım sonra zar zor 84.6 ya indim kurban bayramından bu yanada düzenim bozuldu toparlanamıyorum, benim 2 oğlum var 44 yaşındayım ,insülin direnci ve pcos problemi var

Ben bir ara 87 de takıldım sonra zar zor 84.6 ya indim kurban bayramından bu yanada düzenim bozuldu toparlanamıyorum, benim 2 oğlum var 44 yaşındayım ,insülin direnci ve pcos problemi var
Allah sifa versin. Allah bagislasin kuzularini. Cok tanidik gelicek ama bu sefer kurtulucaz InsaAllah bu kilolardan. Ben kendimi hazirladim onceki dogumdan sonra 25 kilo vermistim tekrar vericem InsaAllah

Allah sifa versin. Allah bagislasin kuzularini. Cok tanidik gelicek ama bu sefer kurtulucaz InsaAllah bu kilolardan. Ben kendimi hazirladim onceki dogumdan sonra 25 kilo vermistim tekrar vericem InsaAllah
Bende 107 kiloyu görmüştüm ve hareketlerim çok kısıtlanmıştı , çok şükür 8 li rakamları gördüm , şimdi benimde ilk hedefim 79 ,sen kaç yaşındasın canım, yaşın genç olunca metabolizma hızlıdır iyi değerlendirmek gerekir

MasaAllah cok guzel kilo vermissin. Ben doguma gittigim sabah tam 100 dun. Allah bidaha gostermesin yasim 37 ama kendimi 60 hissediyorum unutkanligimda cok ilerledi gecenlerde mr cektirdim. Sizinki yorgunluktan tatil vericem onuda siz yapamazsiniz dedi doktor. Haftaya kan testi yaptirmayi dusunuyorum gene d vitaminim dustu heralde. Neysem bunada Hamd olsun Allah beterinden korusun

Geldim geldim

Bende 31 yasindayim 3 cocugum var 1-3-6 yaslarinda. Buyuk kiz 1. Sinifa basladi ama ilk gunden sonra gidemedi hastalandi. Hemsireyim bende ama 1 ay sonra ucretsiz izine ayrilcam ufaklik biraz daha buyusun o zaman baslicam insallah. 107den 92ye dustum ramazanla beraber almaya basladim ve tekrar 105 oldum. 104.6yla yeni bir programa basladim. Insallah emin adimlarla ilerliyorum. Bugun 99.0 ciktim.

Herkes kendine uygun bir program uyguluyor belli kurallarimiz yok. Sadece pazartesi gunu gidisatimizi gorebilmek icin kilo bildirimi yapip liste olusturuyoruz. Eger sende bize katilmak istersen pazartesi gunu baslangic kilonu ve o gunku kilonu yazarak listeye dahil olabilirsin

İkili rakamları görmüşsün maşallah başaracağız mutlaka gidecek bu kilolar

İhmâl etme canım kendine dikkat et, unutkanlık bendede oluyor B 12 düşüktü bir ara iğne vermişti doktor ,yine düştü galiba ,yakında kontrolüm var endokrinde

Tamam canim burdayim InsaAllah. Yemekleri resim seklinde paylasmayi cok sevdim. Ben pazartesiden itibaren yapicam. Malum haftasonu herkes evde karisiklik var.
Kizin icinde cok gecmis olsun Allah sifalar versin. Ucude ufakmis cocuklarin MasaAllah onceyi biraz okudumda herseye yetisiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…