- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.021
Bazen fazla oluyor , sabahla öğlen ara öğünü yapmıyorum acıkmıyorum , bende tokluk hissetsem keşke insülin direnci var ondanmı oluyor bilmiyorum ilaçta kullanıyorum iştahta azalma olmadıYa peki nasıl uymuyorsunuz? Yani daha mı az daha mı fazla? Ben daha az yiyorum. Çünkü değişik bir tokluk hissediyorum.
Çok geçmiş olsun. İnusilin etkiler. Önemli olan dengelemek. İnşallah başarılı bir dıyet ile veririz şu kiloları.Bazen fazla oluyor , sabahla öğlen ara öğünü yapmıyorum acıkmıyorum , bende tokluk hissetsem keşke insülin direnci var ondanmı oluyor bilmiyorum ilaçta kullanıyorum iştahta azalma olmadı
Hoşgeldin canım çok iyi olur birlikte verelim kilolarıSelamun aleykum. Bende araniza katilabilirmiyim. Sıki kurallari olmayan ama motive olup biseyler paylasabilicegim bir yer ariyodum sizi buldum kalabalik degilse ve sizede uyarsa bende katilmak isterim
Kilolarımız hemen hemen aynı ,ben bayram öncesi 85 tim şimdi 86 / 87 arasında gidip geliyorum çünkü spor ve suyu ihmal ettimDiyetisyen listesindeki gibi saatle yemenin olumlu faydasi oldugunu gordum iki gundur oyle devam ediyorum. Arasira leslie yapiyorum onun harici yapabildigim bisey yok malum 3 cocukla ev isi hic bitmiyo
Evet canim yakiniz. Ben uzun zamandir 87 de geziyorum ama takildigim icin degil rejim yapip 85 kusure geliyorum sonra yiyip 87 oluyorum. Ama bu ay cok dikkat edicem diyetisyen kilo almissiniz diyince cok utandimKilolarımız hemen hemen aynı ,ben bayram öncesi 85 tim şimdi 86 / 87 arasında gidip geliyorum çünkü spor ve suyu ihmal ettim
Hosgeldin cnm.Selamun aleykum. Bende araniza katilabilirmiyim. Sıki kurallari olmayan ama motive olup biseyler paylasabilicegim bir yer ariyodum sizi buldum kalabalik degilse ve sizede uyarsa bende katilmak isterim
Ben bir ara 87 de takıldım sonra zar zor 84.6 ya indim kurban bayramından bu yanada düzenim bozuldu toparlanamıyorum, benim 2 oğlum var 44 yaşındayım ,insülin direnci ve pcos problemi varEvet canim yakiniz. Ben uzun zamandir 87 de geziyorum ama takildigim icin degil rejim yapip 85 kusure geliyorum sonra yiyip 87 oluyorum. Ama bu ay cok dikkat edicem diyetisyen kilo almissiniz diyince cok utandim. Sen kac yasindasin cocuk varmi canim
Allah sifa versin. Allah bagislasin kuzularini. Cok tanidik gelicek ama bu sefer kurtulucaz InsaAllah bu kilolardan. Ben kendimi hazirladim onceki dogumdan sonra 25 kilo vermistim tekrar vericem InsaAllahBen bir ara 87 de takıldım sonra zar zor 84.6 ya indim kurban bayramından bu yanada düzenim bozuldu toparlanamıyorum, benim 2 oğlum var 44 yaşındayım ,insülin direnci ve pcos problemi var
BekliyorumHosgeldin cnm.
Simdi okul toplantisina gidiyorum yolda bi okuyayim mesajlari dedim. Gelince detayli tanisiriz ☺
Bende 107 kiloyu görmüştüm ve hareketlerim çok kısıtlanmıştı , çok şükür 8 li rakamları gördüm , şimdi benimde ilk hedefim 79 ,sen kaç yaşındasın canım, yaşın genç olunca metabolizma hızlıdır iyi değerlendirmek gerekirAllah sifa versin. Allah bagislasin kuzularini. Cok tanidik gelicek ama bu sefer kurtulucaz InsaAllah bu kilolardan. Ben kendimi hazirladim onceki dogumdan sonra 25 kilo vermistim tekrar vericem InsaAllah
MasaAllah cok guzel kilo vermissin. Ben doguma gittigim sabah tam 100 dun. Allah bidaha gostermesinBende 107 kiloyu görmüştüm ve hareketlerim çok kısıtlanmıştı , çok şükür 8 li rakamları gördüm , şimdi benimde ilk hedefim 79 ,sen kaç yaşındasın canım, yaşın genç olunca metabolizma hızlıdır iyi değerlendirmek gerekir
Geldim geldimBekliyorum
İkili rakamları görmüşsün maşallah başaracağız mutlaka gidecek bu kilolarGeldim geldim
Bende 31 yasindayim 3 cocugum var 1-3-6 yaslarinda. Buyuk kiz 1. Sinifa basladi ama ilk gunden sonra gidemedi hastalandi. Hemsireyim bende ama 1 ay sonra ucretsiz izine ayrilcam ufaklik biraz daha buyusun o zaman baslicam insallah. 107den 92ye dustum ramazanla beraber almaya basladim ve tekrar 105 oldum. 104.6yla yeni bir programa basladim. Insallah emin adimlarla ilerliyorum. Bugun 99.0 ciktim.
Herkes kendine uygun bir program uyguluyor belli kurallarimiz yok. Sadece pazartesi gunu gidisatimizi gorebilmek icin kilo bildirimi yapip liste olusturuyoruz. Eger sende bize katilmak istersen pazartesi gunu baslangic kilonu ve o gunku kilonu yazarak listeye dahil olabilirsin
İhmâl etme canım kendine dikkat et, unutkanlık bendede oluyor B 12 düşüktü bir ara iğne vermişti doktor ,yine düştü galiba ,yakında kontrolüm var endokrindeMasaAllah cok guzel kilo vermissin. Ben doguma gittigim sabah tam 100 dun. Allah bidaha gostermesinyasim 37 ama kendimi 60 hissediyorum unutkanligimda cok ilerledi gecenlerde mr cektirdim. Sizinki yorgunluktan tatil vericem onuda siz yapamazsiniz dedi doktor. Haftaya kan testi yaptirmayi dusunuyorum gene d vitaminim dustu heralde. Neysem bunada Hamd olsun Allah beterinden korusun
Tamam canim burdayim InsaAllah. Yemekleri resim seklinde paylasmayi cok sevdim. Ben pazartesiden itibaren yapicam. Malum haftasonu herkes evde karisiklik var.Geldim geldim
Bende 31 yasindayim 3 cocugum var 1-3-6 yaslarinda. Buyuk kiz 1. Sinifa basladi ama ilk gunden sonra gidemedi hastalandi. Hemsireyim bende ama 1 ay sonra ucretsiz izine ayrilcam ufaklik biraz daha buyusun o zaman baslicam insallah. 107den 92ye dustum ramazanla beraber almaya basladim ve tekrar 105 oldum. 104.6yla yeni bir programa basladim. Insallah emin adimlarla ilerliyorum. Bugun 99.0 ciktim.
Herkes kendine uygun bir program uyguluyor belli kurallarimiz yok. Sadece pazartesi gunu gidisatimizi gorebilmek icin kilo bildirimi yapip liste olusturuyoruz. Eger sende bize katilmak istersen pazartesi gunu baslangic kilonu ve o gunku kilonu yazarak listeye dahil olabilirsin