107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kızlar bugün bende kabak detoksuna başlıyorum inşallah 3 gün yapabilirim bakalım nasıl olucak
Bugün tartı 76.6
73-74 e insem süper olucak aylardır 76 kilo dayım direnç kırılır büyük ihtimalle diye düşünüyorum gruptaki birçok kişide detoksa başlıyor bugün kimi kabak kimi patates kimi çorba detoksu bakalım nasıl olucak sonuçlar

26 ağsts pazartesi = 87.2
3 eylül pazartesi = 87

Eve gecince listemizi yaparim cnm
Sen detox yapiyordun -0.2 mi gitti

Ben de yrn meryeme dogum gunu yapicam. Aksamdan pastami yaparim. Dun seker hamurlu kurabiye yaptim tek tek posetledim bayatlamaz. Cocuklara verecegim supriz hediye cantalarini hazirladim. Su an baska ne yaparim bilmiyorum bi keskek yapacagim kesin onuda yarin sabah koyar pisiririm. Bana yasakli degil keskek erken piserse aksam yrmegi olarak ondan yerim. Yrn yine buyuk bir sinav beni bekliyor. Dun aksam kutabiye ve abur cuburlardan kazasiz yirttik sukur

Hadi bakalim sonucun ne olacak merakediyorum.

Detoks yaptım ama spor yapmadım suyu az içtim, birde dün yediğim peynir tuzluydu ,sonuç bu maalesef

Kızlar menümü vereyim
Sabah
2 yumurta ile maydanozlu omlet
5-6 zeytin
1 salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 şeftali, 1 erik, 1 avuç fıstık, duble Türk kahvesi
Öğlen
2 tane sotelenmiş kabak
Üstüne yoğurt ve dereotu
Akşam
Öğlen ile aynı
Hiç açlık hissetmedim yarın da devam 3 lt su içtim içmeye de devam bakalım sabah tartılcam

Slm kizlar

Aksam hazirlik yaptigim icin giremedim sonrada sizip kalmisim.

Aksam pasta ve cupcake yaptim. Kremalar cikolatalar meyveler havada ucustu birak tadina bakmayi parmagimi bile yalamadim valla

Dunku menumu verememistim onu yazayim.

09.30 filtre kahve
12.10 3 haslama yumurta ceviz kapya biber domates salatalik 9 zeytin beyaz peynir
18.45 firinda hamsi salata roka
21.00 sade soda

Bugun eminenin sinif kurasi cekilecek ilk defa okuluna gidicez heyecanliyiz

Canım kızının doğum günü kutlu olsun Allah sağlıkla güzel ömürler nasip etsin hepsine
Okul heyecanları bana şu an çok uzak görünüyor ama zaman geçiyor okul hayatında başarılar miniğe

Kızının doğum günü kutlu olsun canım, o kadar pastanın arasında olup yememiş olman çok güzel, bu zamana kadar yedik kendimize zarar verdik , okul heyecanında başladı hayırlı olsun

Menün çok güzel ve sağlıklı olmuş canım Afiyet olsun

4 eylül menü

8:30
1 su bardağı kefir, 2 taze incir, 1 k.k. beyaz peynir

13:00
3 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt

15:00
Yulaf lapası , 2 ceviz

20:30
1 tane kıymalı,bulgurlu biber dolması ,2 kaşık yoğurt

Gunaydin kizlar

Aksami cok sukur kazasiz atlattim. Keskek bana serbest oldugu icin 18.45te yedim. Misafirlerlede sadece cay ictim

Meryem kalabaligi yabancilamadi cok sukur dolasip durdu ortalarda kuzum.

Gece yatmadan foruma girdim ama sizip kalmisim yorgunluktan

Dunku menumude yazayim unutmadan

10.00 sade turk kahvesi
12.45 mantarli yumurta domates salatalik zeytin ceviz beyaz peynir
17.30 form cayi
18.45 keskek
21.00 cay

okula gittik geldik. okul yeni bitti sıralar daha gelmemiş inşallah yetişir pazartesiye. öğretmenimizle tanıştık. ilk defa erkek bir öğretmene denk geldik. iyi birine benziyor inşallah güzel bir süreç geçirirler. emine de sevdi öğretmenini. hadi bakalım hayırlısı

Kızının doğum günü kutlu olsun canım, o kadar pastanın arasında olup yememiş olman çok güzel, bu zamana kadar yedik kendimize zarar verdik , okul heyecanında başladı hayırlı olsun
teşekkür ederim kızlar.
eşyalar olmadığı için uyum eğitimi yapamadık. bakalım pazartesi nasıl yapıcaz. annem 3 çocukla oralarda duramaz. benim pazaresi mutlaka işe gitmem lazım. bakalım ayarlıcaz bir şekilde artık. belki ilk hafta eşyalar yetişmez eğitim olmaz (inşallah aslında bu durum işime gelir )

Iyi geceler kizlar

Yarin kizlarin odasini degistirmeye karar verdim bir buyuk odaya tasicam esyalarini epey bir isim var.

Bugunku menumu vereyim

11.00 sekersiz turk kahvesi
12.45 kirmizi ve yesil biberli omlet domates salatalik zeytin peynir
15.30 filtre kahve
18.00 keskek yogurt (bizimkiler yag aldiktan sonra kalanini kendime doktum ama baktim cok oldu sonra suzdum onu)
22.00 cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…