-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.901
Günaydın canımGunaydin
26 ağsts pazartesi = 87.2
3 eylül pazartesi = 87
Kızlar bugün bende kabak detoksuna başlıyorum inşallah 3 gün yapabilirim bakalım nasıl olucak
Bugün tartı 76.6
73-74 e insem süper olucak aylardır 76 kilo dayım direnç kırılır büyük ihtimalle diye düşünüyorum gruptaki birçok kişide detoksa başlıyor bugün kimi kabak kimi patates kimi çorba detoksu bakalım nasıl olucak sonuçlar
Detoks yaptım ama spor yapmadım suyu az içtim, birde dün yediğim peynir tuzluydu ,sonuç bu maalesefEve gecince listemizi yaparim cnm
Sen detox yapiyordun -0.2 mi gitti
Ben de yrn meryeme dogum gunu yapicam. Aksamdan pastami yaparim. Dun seker hamurlu kurabiye yaptim tek tek posetledim bayatlamaz. Cocuklara verecegim supriz hediye cantalarini hazirladim. Su an baska ne yaparim bilmiyorum bi keskek yapacagim kesin onuda yarin sabah koyar pisiririm. Bana yasakli degil keskek erken piserse aksam yrmegi olarak ondan yerim. Yrn yine buyuk bir sinav beni bekliyor. Dun aksam kutabiye ve abur cuburlardan kazasiz yirttik sukur
Hadi bakalim sonucun ne olacak merakediyorum.
Insallah haftaya 86 hatta ucundan bile olsa 85i gorursunDetoks yaptım ama spor yapmadım suyu az içtim, birde dün yediğim peynir tuzluydu ,sonuç bu maalesef
İnşallah ,yaz boyunca bu kilolarda kaldım ve sıkıldım bu durumdanInsallah haftaya 86 hatta ucundan bile olsa 85i gorursun
Canım kızının doğum günü kutlu olsun Allah sağlıkla güzel ömürler nasip etsin hepsineSlm kizlar
Aksam hazirlik yaptigim icin giremedim sonrada sizip kalmisim.
Aksam pasta ve cupcake yaptim. Kremalar cikolatalar meyveler havada ucustu birak tadina bakmayi parmagimi bile yalamadim valla
Dunku menumu verememistim onu yazayim.
09.30 filtre kahve
12.10 3 haslama yumurta ceviz kapya biber domates salatalik 9 zeytin beyaz peynir
18.45 firinda hamsi salata roka
21.00 sade soda
Eki Görüntüle 2304194 Eki Görüntüle 2304195
Bugun eminenin sinif kurasi cekilecek ilk defa okuluna gidicez heyecanliyiz
Kızının doğum günü kutlu olsun canım, o kadar pastanın arasında olup yememiş olman çok güzel, bu zamana kadar yedik kendimize zarar verdik , okul heyecanında başladı hayırlı olsunSlm kizlar
Aksam hazirlik yaptigim icin giremedim sonrada sizip kalmisim.
Aksam pasta ve cupcake yaptim. Kremalar cikolatalar meyveler havada ucustu birak tadina bakmayi parmagimi bile yalamadim valla
Dunku menumu verememistim onu yazayim.
09.30 filtre kahve
12.10 3 haslama yumurta ceviz kapya biber domates salatalik 9 zeytin beyaz peynir
18.45 firinda hamsi salata roka
21.00 sade soda
Eki Görüntüle 2304194 Eki Görüntüle 2304195
Bugun eminenin sinif kurasi cekilecek ilk defa okuluna gidicez heyecanliyiz
Menün çok güzel ve sağlıklı olmuş canım Afiyet olsunKızlar menümü vereyim
Sabah
2 yumurta ile maydanozlu omlet
5-6 zeytin
1 salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 şeftali, 1 erik, 1 avuç fıstık, duble Türk kahvesi
Öğlen
2 tane sotelenmiş kabak
Üstüne yoğurt ve dereotu
Akşam
Öğlen ile aynı
Hiç açlık hissetmedim yarın da devam 3 lt su içtim içmeye de devam bakalım sabah tartılcam
Canım kızının doğum günü kutlu olsun Allah sağlıkla güzel ömürler nasip etsin hepsine
Okul heyecanları bana şu an çok uzak görünüyor ama zaman geçiyor okul hayatında başarılar miniğe
teşekkür ederim kızlar.Kızının doğum günü kutlu olsun canım, o kadar pastanın arasında olup yememiş olman çok güzel, bu zamana kadar yedik kendimize zarar verdik , okul heyecanında başladı hayırlı olsun
üyeler | başlangıç | 02.09.2019 | 09.09.2019 | 16.09.2019 | 23.09.2019 | 30.09.2019 | haftalık fark | aylık fark |
| 99.3 | 87 | -0.2 | |||||
| 107 | 103.2 | -1.8 | |||||
S sdctnsn | 84.0 | 76.6 | -0.9 |