107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Benim menüm
Sabah
1 bardak ballı limonlu ılık su
1 fincan nescafe
Kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 3 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, biraz ahududu ile smoothie
Öğlen
1 tabak etli nohut yemeği
3 tane kornişon turşu
Ara
1 kase kakaolu puding yemesem iyiydi ama eşim yapmış evde olunca dayanamadım
Akşam 5 kaşık nohut yemeği
Yemekten sonra 1 saat yürüyüş

Çok iyi gidiyorsun canım maşallah inşallah biz de sana yetişicez hasibe ile
İyi gitmek için çabalıyorum canım ramazan bayramından bu yana kilo veremedim , bir ara duraklama oldu sonra benim motivasyonum azaldı, şimdi tekrar düzenli olmaya çalışıyorum, hep birlikte başaralım aynı dertten muzdaribiz

Masum bir kaçamak olmuş ama yürüyüş yapmışsın erimiştir

Aynen canım hepimiz ramazandan buyana toparlanamadık bitürlü inşallah bende sıkı bir biçimde devam etmek niyetindeyim hep aynı rakamdan sıkıldım bugün 76.3 düm artık 75leri görmek istiyorum cidden inşallah pztsi görücem

Benim bu hafta yaptığım kabak detoksu da yalan oldu gruptaki kızlar 1.5-2.0 kilo arası verdiler ben tırt 2 gün yapabildim 2. Gün de acıktığım için biraz yedim faydasını göremedim onun için normal diyete devam

Artık toparlanma zamanı , önümüzdeki yaza kadar hedeflerimize ulaşıp korumaya geçeriz ve burada oluruz yine ,koruma için tabiki

Herkesin metabolizması farklı ondandır canım , bir ara beşi bir arada çay vardı bazı arkadaşlarda çok güzel etkisi oldu bende tam tersi şişkinlik yapmıştı

Slm kizlar
Sahura kalktim bugun ve yarin oruc tutucam nasipse
Gece menu paylasmayi unutmusum
10.00 sade turk kahvesi
12.30 sade yumurta domates salatalik peynir zeytin yarim kapya biber ceviz
16.30 filtre kahve
20.00 firinda tavuk butu ve yogurtlu semiz otu salatasi

Kızlar bu sabah ki kahvaltım. Normal günlerde işten dolayı kahvaltı yapamadıgım için pazar kahvaltısı benim için çok özel :))
Domates, zeytin, peynir, hindi salam, kaşar, 1 tane haslanmıs yumurta, ızgara sucuk

Eklentiler

• 78BD2639-8EC0-4B61-BCE7-0886C8AA26AA.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 19
Afiyet olsun canım

Bende ip atlamak istiyorum ciddi anlamda kilo verdiriyoo ama daha nasip olmadı :)
Benim dizlerim ,belim sıkıntılı o yüzden leslie veya yürüyüş yapabiliyorum, ip atlamak hem bol kalori harcatıyor hemde sıkılaştırıyor diye biliyorum

Benim dizlerim ,belim sıkıntılı o yüzden leslie veya yürüyüş yapabiliyorum, ip atlamak hem bol kalori harcatıyor hemde sıkılaştırıyor diye biliyorum
Aynen öyle canım bi arkadaşım vardı zayıfladı ideal kilosuna ulaştı diyet ve ip atlayarak. Sonra ip atlamaya devam etti ama deli gibi yrmek abur cubur yiyordu. Yine de zayıflamaya devam etti çok zayıflayınca ipi bıraktı şimdi normal kilosunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…