- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.881
Bu menüyü kendin mi uyguluyorsun canım yoksa grubunda menü veriliyormuSlm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.20 kapya biber yesil biber kasar peyniri taze sogan maydanoz dereotu ve 3 yumurta ile omlet, 9 zeytin, domates, salatalik, 1 avuc ici cig badem(resimde yok)
15.00 sade filtre kahve
18.40 mercimek corbasi bulgurlu patlican(cok koymusum onume alinca fark ettim yarisini geri doktum tencereye) yogurt
22.00 cay
Eki Görüntüle 2303303 Eki Görüntüle 2303304
Aç kalmadım hiç ,spor yapamadım,sadece dün 35 dk yürüdüm ama işe yaradı mı bilmiyorum tartıda göreceğimmenün iyi hoş güzelde neler hissettin bunları yerken merak ettin. açlık durumun nasıl oldu ya da hiç zorlandın mı.
ben sanki yapamazdım diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyiz tabi
Bu menüyü kendin mi uyguluyorsun canım yoksa grubunda menü veriliyormu
Sonucunu merak ediyorum cnmDetoks 3. gün menü
09:00
Yarım muz,1 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 1 tatlı kaşığı kakao, 6 badem ile smoothie
12:30
4 kaşık lor peyniri
15:00
1 Çay bardağı leblebi, yeşil çay
18:30
1 dilim ekmek, 2 domates
1.5 litre su
35 dk tempolu yürüyüş
Akşama yoğurt ,semizotu, salatalık ve ceviz vardı,1 dilimde ekmek,ben domates,ekmek yedim
Çok az değilmi canım nasıl doydun bununla ben asla doymadım heralde fenalık gelirdiDetoks 3. gün menü
09:00
Yarım muz,1 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 1 tatlı kaşığı kakao, 6 badem ile smoothie
12:30
4 kaşık lor peyniri
15:00
1 Çay bardağı leblebi, yeşil çay
18:30
1 dilim ekmek, 2 domates
1.5 litre su
35 dk tempolu yürüyüş
Akşama yoğurt ,semizotu, salatalık ve ceviz vardı,1 dilimde ekmek,ben domates,ekmek yedim
İradene maşallah diyorum canımBugunku menumu vereyim
10.00 sade turk kahvesi
12.30 mantarli kasarli omlet, domates, salatalik, yarim kapya biber, ceviz,zeytin
15.00 sade filtre kahve
18.30 bulgurlu patlican yemegi salata yogurt
22.00 cay
Eki Görüntüle 2303527 Eki Görüntüle 2303528
Iyi gidiyor sivi kurallarina alistim gibi.
Aksam uzeri sag kasigim agrimaya basladi hala agriyor yrn gostericem dr a. Bi ultrason baktircam daha oncede bir kac kez olmustu boyle.
3 gundurde iyi sinavdan geciyorum. Ilk gun karsi komsum sicak sicak pişi verdi kizlara verdim yesin diye. Zeynep aldi agzima sokmaya calisiyor sen de ye diye. Yemicem annecim git kendin ye dedim biraz ugrasti benle.
Ikinci gun sigara boregi yaptim yemedim annemle simit tarifi gordum olsada yesek dedim laf gelisi annemde yoldan geldigi icin cantasinda varmis dayadi agzima. Dedim yok yemem.
Bugun kizlara meryeme dondurma yedirdim aksamda cayin yanina N**** (Siyahi) ve biskrem koydum yemedim.
Bence yediklerimiz kadar geri cevirdiklerimizi paylasmakta motivasyonumuzu arttirir.
Ben de tartıldım da yazmayı unuttum 76.6 bugün. Diğer gruba da yazınca hatlar karıştıİyi geceler herkese ben bugün tartılmayı unuttum maalesef
Bu Facebook ta grup gördüm demiştin onlarla mı başladın canım nasıl gidiyor 2 öğün beslenmekSlm kizlar
Bugunku menumu vereyim
09.00 cay (arkadaslar kahvalti yaparken ben cay ictim ama ac karnina bos bos cay icinde midem bulandi)
10.00 filtre kahve(nerde calisacagim belli olmadigi icin kahvemi evden yapip goturdum nescafenin termos bardagi vardi ama baya sogumustu sicak icemedim)
12.45 domates salatalik 9 zeytin 1 kapya biber ceviz 3 haslama yumurta (resim cekemedim vaktim dar diye hemen yedim)
15.00 cay
18.40 yogurt bulgur pilavi taze fasulye
Gecede turk kahvesi icerim
Eki Görüntüle 2303748
İyi geçti açlık hissetmedim ama spor yapamayınca ne kadar işe yaradı göreceğiz yarın tartılıp yazarımÇok az değilmi canım nasıl doydun bununla ben asla doymadım heralde fenalık gelirdi
İyi geceler herkese ben bugün tartılmayı unuttum maalesef
İradene maşallah diyorum canım
Ben de tartıldım da yazmayı unuttum 76.6 bugün. Diğer gruba da yazınca hatlar karıştı
Bu Facebook ta grup gördüm demiştin onlarla mı başladın canım nasıl gidiyor 2 öğün beslenmek