107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Menumu vereyim
10.00 turk kahvesi
12.30 kapya biber yesil biber 2 yk lor maydanoz dereotu ve 3 yumjrtayla omlet, domates salatalik 7 zeytin
17.30 kiraz sapi cayi
18.30 mercimek corbasi firin tavuk salata yogurt bulgur pilavi
Simdi cay demlicem biraz annemle cay iceriz.
Yatmadan oncede 30 dk leslie yapicam insallah

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.20 kapya biber yesil biber kasar peyniri taze sogan maydanoz dereotu ve 3 yumurta ile omlet, 9 zeytin, domates, salatalik, 1 avuc ici cig badem(resimde yok)
15.00 sade filtre kahve
18.40 mercimek corbasi bulgurlu patlican(cok koymusum onume alinca fark ettim yarisini geri doktum tencereye) yogurt
22.00 cay

Bu menüyü kendin mi uyguluyorsun canım yoksa grubunda menü veriliyormu

menün iyi hoş güzelde neler hissettin bunları yerken merak ettin. açlık durumun nasıl oldu ya da hiç zorlandın mı.
ben sanki yapamazdım diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyiz tabi
Aç kalmadım hiç ,spor yapamadım,sadece dün 35 dk yürüdüm ama işe yaradı mı bilmiyorum tartıda göreceğim

Detoks 3. gün menü
09:00
Yarım muz,1 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 1 tatlı kaşığı kakao, 6 badem ile smoothie

12:30
4 kaşık lor peyniri

15:00
1 Çay bardağı leblebi, yeşil çay

18:30
1 dilim ekmek, 2 domates

1.5 litre su
35 dk tempolu yürüyüş

Akşama yoğurt ,semizotu, salatalık ve ceviz vardı,1 dilimde ekmek,ben domates,ekmek yedim

Bu menüyü kendin mi uyguluyorsun canım yoksa grubunda menü veriliyormu

Yasakli ve serbest olan yiyecekler var cnm menunu kendin ayarliyorsun. Birde menu saatleri var uyulmasi gereken.

Sonucunu merak ediyorum cnm

Bugunku menumu vereyim

10.00 sade turk kahvesi
12.30 mantarli kasarli omlet, domates, salatalik, yarim kapya biber, ceviz,zeytin
15.00 sade filtre kahve
18.30 bulgurlu patlican yemegi salata yogurt
22.00 cay

Iyi gidiyor sivi kurallarina alistim gibi.

Aksam uzeri sag kasigim agrimaya basladi hala agriyor yrn gostericem dr a. Bi ultrason baktircam daha oncede bir kac kez olmustu boyle.

3 gundurde iyi sinavdan geciyorum. Ilk gun karsi komsum sicak sicak pişi verdi kizlara verdim yesin diye. Zeynep aldi agzima sokmaya calisiyor sen de ye diye. Yemicem annecim git kendin ye dedim biraz ugrasti benle.
Ikinci gun sigara boregi yaptim yemedim annemle simit tarifi gordum olsada yesek dedim laf gelisi annemde yoldan geldigi icin cantasinda varmis dayadi agzima. Dedim yok yemem.
Bugun kizlara meryeme dondurma yedirdim aksamda cayin yanina N**** (Siyahi) ve biskrem koydum yemedim.
Bence yediklerimiz kadar geri cevirdiklerimizi paylasmakta motivasyonumuzu arttirir.

Slm kizlar
Bugunku menumu vereyim
09.00 cay (arkadaslar kahvalti yaparken ben cay ictim ama ac karnina bos bos cay icinde midem bulandi)
10.00 filtre kahve(nerde calisacagim belli olmadigi icin kahvemi evden yapip goturdum nescafenin termos bardagi vardi ama baya sogumustu sicak icemedim)
12.45 domates salatalik 9 zeytin 1 kapya biber ceviz 3 haslama yumurta (resim cekemedim vaktim dar diye hemen yedim)
15.00 cay
18.40 yogurt bulgur pilavi taze fasulye
Gecede turk kahvesi icerim

Çok az değilmi canım nasıl doydun bununla ben asla doymadım heralde fenalık gelirdi

İradene maşallah diyorum canım

Bu Facebook ta grup gördüm demiştin onlarla mı başladın canım nasıl gidiyor 2 öğün beslenmek

08:30 Kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir, 3 ceviz,1 su bardağı kefir

13:00
2 taze incir , 1 çay bardağı kefir

15:30
2 köfte,salata , 2 dilim ekmek
1 litre su
Spor yapamadım 2 saat ev işi
19:30
4 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt

İyi geceler herkese ben bugün tartılmayı unuttum maalesef

Sabah tartilirsin ☺

İradene maşallah diyorum canım

Sagol cnm basladik bir yola Allah utandirmasin

Ben de tartıldım da yazmayı unuttum 76.6 bugün. Diğer gruba da yazınca hatlar karıştı

Aksam eve gidince listeyi yaparim cnm Umutdeniz4 de yazsin zaten 3 kisiyiz

Bu Facebook ta grup gördüm demiştin onlarla mı başladın canım nasıl gidiyor 2 öğün beslenmek

Evet ona basladim iyi gidiyor 2 ogune cabuk adapte oldum ama sivi alim kurallari bjraz zorladi beni ilk basta onada alistim sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…