- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.921
Gunaydin
Dun menuye resim atmayi unutmusum
Dun menuye resim atmayi unutmusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım birlikte verebiliriz kiloları ,sende menülerini paylaş bizimle ,spor yapıyorsan onuda yaz motive ediyor burasıMerhaba kızlarr bende diyete başladım arkadaş arıyordumm sabah tartıldığımda 61.600 gr dım hedef 52 boyum 1.57
Maşallah canım iyi gidiyor diyetin bol bol eksiler görürsün inşallah, ilk öğretmen çocuklar için çok önemli inşallah hep iyi devam etsinGunaydin kizlar
Aksami cok sukur kazasiz atlattim. Keskek bana serbest oldugu icin 18.45te yedim. Misafirlerlede sadece cay ictim
Meryem kalabaligi yabancilamadi cok sukur dolasip durdu ortalarda kuzum.
Gece yatmadan foruma girdim ama sizip kalmisim yorgunluktan
Dunku menumude yazayim unutmadan
10.00 sade turk kahvesi
12.45 mantarli yumurta domates salatalik zeytin ceviz beyaz peynir
17.30 form cayi
18.45 keskek
21.00 cay
Eki Görüntüle 2304613 Eki Görüntüle 2304614
okula gittik geldik. okul yeni bitti sıralar daha gelmemiş inşallah yetişir pazartesiye. öğretmenimizle tanıştık. ilk defa erkek bir öğretmene denk geldik. iyi birine benziyor inşallah güzel bir süreç geçirirler. emine de sevdi öğretmenini. hadi bakalım hayırlısı
Merhaba kızlarr bende diyete başladım arkadaş arıyordumm sabah tartıldığımda 61.600 gr dım hedef 52 boyum 1.57
Maşallah canım iyi gidiyor diyetin bol bol eksiler görürsün inşallah, ilk öğretmen çocuklar için çok önemli inşallah hep iyi devam etsin
Tamam kuzum yarın sabah itibariyle baslıyorum :)Hoşgeldin canım birlikte verebiliriz kiloları ,sende menülerini paylaş bizimle ,spor yapıyorsan onuda yaz motive ediyor burası
Geçmiş olsun canım, bademcik iltihabı çokta zor olurGunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar insan çocuklar hastalanınca çaresiz hissediyor32-Gunaydin kizlarr
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Gunaydin kizlarr
[/QUO
Geçmiş olsun canım
Yediklerin çok az geldi bana birde kepekli bisküvi yerine yumurtalı bir kahvaltı yapsan daha tok tutar ve sağlıklı olurdu senin sankiKızlar bugün yediklerimi yazıyorum
Sabah maden suyu yoğurt limon karışımı
Ara öğün eti form kepekli bisküvi
Öğle ızgara tavuk, yeşil salata
Saat 6dan önce de bi tane yeşil elma yiyip kapanış yapıcam :) 2 lt su içtim yatmadan tekrar yoğurt maden suyu limon karısımını içerim bugünler bukadar..
Geçmiş olsun canım, bademcik iltihabı çokta zor olur
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar insan çocuklar hastalanınca çaresiz hissediyor32-
geçmiş olsun cnm
Kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
Saat 6dan önce de bi tane yeşil elma yiyip kapanış yapıcam :) 2 lt su içtim yatmadan tekrar yoğurt maden suyu limon karısımını içerim bugünler bukadar..
Afiyet olsun canımKızlar bugün yediklerimi yazıyorum
teşekkür ederim kızlar
sabah bir şey yememişsin cnm. öğlen öğünün güzel. akşam sadece elmayla durabilecek misin. bari elmanın yanında yoğurtta ye kan şekerini dengeler biraz daha tok tutar
Sağol kuzumAfiyet olsun canım