107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Merhaba kızlarr bende diyete başladım arkadaş arıyordumm sabah tartıldığımda 61.600 gr dım hedef 52 boyum 1.57
Hoşgeldin canım birlikte verebiliriz kiloları ,sende menülerini paylaş bizimle ,spor yapıyorsan onuda yaz motive ediyor burası

Maşallah canım iyi gidiyor diyetin bol bol eksiler görürsün inşallah, ilk öğretmen çocuklar için çok önemli inşallah hep iyi devam etsin

Merhaba kızlarr bende diyete başladım arkadaş arıyordumm sabah tartıldığımda 61.600 gr dım hedef 52 boyum 1.57

Hos geldin cnm
Menu be spor bildirimiyle sen de motivasyonumuzu arttirabilirsin.
Pazartesi gunleri kilo bildirimi yapip liste yapiyoruz. Eger bizimle devam etmek istersen pazartesi gunu baslangic kilonu ve o gunku kilonu yazarsin eklerim senide

Maşallah canım iyi gidiyor diyetin bol bol eksiler görürsün inşallah, ilk öğretmen çocuklar için çok önemli inşallah hep iyi devam etsin

Tesekkur ederim cnm hepimiz eksi goruruz insallah. Amin cnm insallah iyi olur sinifi.

Bugunku menumu vereyim

10.00 sade turk kahvesi
12.40 kabakli ve kirmizi biberli yumurta domates salatalik zeytin peynir 4 ceviz
17.30 cay
19.00 taze fasulye dolma (bulgurlu) cacik ama yogurdu sulandirmadim.
23.30 filtre kahve

Gunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim.

Geçmiş olsun canım, bademcik iltihabı çokta zor olur

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar insan çocuklar hastalanınca çaresiz hissediyor32-

Kızlar bugün yediklerimi yazıyorum

Sabah maden suyu yoğurt limon karışımı
Ara öğün eti form kepekli bisküvi
Öğle ızgara tavuk, yeşil salata

Saat 6dan önce de bi tane yeşil elma yiyip kapanış yapıcam :) 2 lt su içtim yatmadan tekrar yoğurt maden suyu limon karısımını içerim bugünler bukadar..

Yediklerin çok az geldi bana birde kepekli bisküvi yerine yumurtalı bir kahvaltı yapsan daha tok tutar ve sağlıklı olurdu senin sanki

Geçmiş olsun canım, bademcik iltihabı çokta zor olur
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar insan çocuklar hastalanınca çaresiz hissediyor32-
geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim kızlar

sabah bir şey yememişsin cnm. öğlen öğünün güzel. akşam sadece elmayla durabilecek misin. bari elmanın yanında yoğurtta ye kan şekerini dengeler biraz daha tok tutar

Afiyet olsun canım

7 eylül menü
11:00
6 kaşık menemen, 2 k.k. beyaz peynir, 3 zeytin

14:00
3 kaşık menemen ( sabah fazla yapmışım)
3 ceviz , 1 dilim ekmek

18:00
4 kaşık kabak yemeği, 4 kaşık kıymalı makarna, 5 kaşık yoğurt

1 litre su
35 dk tempolu yürüyüş

Tavugu firina koydum saat 6da 7ye ceyrek kala piser yemek yeriz diyordum. Saat 6 bucuk oldu dedim az kaldi. Bi baktim firinin fisi takili degil daha kizarmaya baslamamis tavuklar beyaz duruyor. 8e ceyrek kala yiyebilsem bari. Cok gec kaldi bu aksam yemek

teşekkür ederim kızlar

sabah bir şey yememişsin cnm. öğlen öğünün güzel. akşam sadece elmayla durabilecek misin. bari elmanın yanında yoğurtta ye kan şekerini dengeler biraz daha tok tutar

Canım sürekli su içince iştahım kalmıyo pek. Sabah erken kalkıp işe gittiğim için kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün. Elmayla durabiliyorum 3 litre su içmiş olursam kalan zamanda tarçınlı ve limonlu su içiyorum akşamları. Baya alıştım aslında tarçın tatlı krizimi önlüyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…