107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar

Bugun ogle yemegi menusunu degistirmisler corba haric hic bir sey bana uygun degildi ve degistirildiginden haberim olmadigi icin (arayip soylemediler hasibe abla sana uygun mu diye ) hazirliksiz yakalandim ve mecbur yedim. Artik aksami hafif tutup bugunku sporu ihmal etmemem lazim

Canım beni çıkarman iyi olmuş. Artık kg vermem imkansız. Allah nasip ederse doğumdan bir süre sonra tekrar gelirim. İnşallah ben geri geldiğimde listedeki herkes incecik olsun :)

Canım beni çıkarman iyi olmuş. Artık kg vermem imkansız. Allah nasip ederse doğumdan bir süre sonra tekrar gelirim. İnşallah ben geri geldiğimde listedeki herkes incecik olsun :)
Amin cnm insallah
Dogumdan sonra bekliyorum yine

İyi günler herkese , bende memleketteyim ve fırsatım olmuyor çünkü kalabalığız ve işler bitmiyor

Slm kizlar
Dunku menumu vereyim

07.45 muz yulaf findik ve sutle smoothie yaptim. Esim ben seni gotureyim araba bana lazim diyince erken ciktik evden. Koyacak sise bulamadim makinenin basliginida bulamadim aceleyle saklama kabina doktum getirdim

10.00 midem cok bulandigi icin yedim

12.00 bunlarin yaninda bir de soslu makarna vardi onu almadim cok kotu bir menu oldu

16.00 sade nescafe

19.00 salata ve tavuk (emine telefonumda oyun oynadigi icin cekemedim resmini)

Slm kizlar
Dun giremedim
Oncelikle dunku menumu vereyim
07.30 zeytinli acma (esim uyuyakalmis arabayi o aldi seni birakirim dedi apar topar giyindim ciktik hazirlik yapamadim)
12.00 mercimek corba sebze turlusu coban salata bulgur pilavi
15.30 carsidan eve yarim saat tempolu yuruyus (hazir yurumusken yolu uzattim biraz)
16.30 sade nescafe
19.00 tarhana corba tane fasulye yogurt

cikmistim

Slm kizlar
Dun isten gelince evi toparla valiz hazirla derken duzceye geldik firsatim olmadi yazmaya.
Bugunde sabah beri temizlik yapiyorum. Bayramda cok kalabalik olur burasi bu yuzden giremeyebilirim.
Carsamba gecesi donucez nasipse o zaman gorusuruz.
Hepimizin bayrami mubarek olsun. Sevgiyle kalin

Slm kizlar

Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok

Bu arada kendime yeni bir diyet sistemi belirledim. Karatay, dukan, İF karışımı ortaya karışık birşey yaptım. İki öğün besleniyorum. Karbonhidratı sınırladım, protein ağırlıklı besleniyorum. Öğün aralarımda kalorisiz sıvılar haricinde hiçbirşey tüketmiyorum. Ayrıca yamuna korse aldım. Onu kullanmaya başladım. Şimdilik tüm bunlar işe yarıyormuş gibi görünüyor. Bir günlük açıp kendimi motive etmeyi de düşünüyorum. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

İyi geceler herkese bayram tatili yaramadı bana diyet yapamadım ,pazartesi döneceğiz bakalım kaç kilo oldum

Hayirli olsun cnm. Insallah en kisa zamanda hedefledigin kilona ulasirsin.
Ben de bugun yarin adet olcam bitince oruclarima baslamayi dusunuyorum malum 3 cocuktan cok borcum var 1.sini bitirmeme 9 gun kalmisti

İyi geceler herkese bayram tatili yaramadı bana diyet yapamadım ,pazartesi döneceğiz bakalım kaç kilo oldum
Sag saglim donun insallah cnm

Hayirli olsun cnm. Insallah en kisa zamanda hedefledigin kilona ulasirsin.
Ben de bugun yarin adet olcam bitince oruclarima baslamayi dusunuyorum malum 3 cocuktan cok borcum var 1.sini bitirmeme 9 gun kalmisti

Sag saglim donun insallah cnm
Sağol canım dönünce spor ve diyete devam edicem kaldığım yerden, ödem oluştu ellerim ve ayaklarım şişti uyuşukluk hissediyorum tatil hiç gelmedi bana

Slm kizlar
Bu aralar bir arastirma icerisindeyim
Facebookta yitik sifayi ucretsiz bulanlar diye bir grup var. Bir arkadasim bu sekilde cok guzel kilo verdi ve bazi saglik problemlerinden kurtuldu.
Adetim bitince (tabi once olmam lazim. Normalde yarin gunum) bu programa baslayabilirim bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…