- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.781
üyeler başlangıç 05.08.2019 12.07.2019 19.07.2019 26.07.2019 haftalık fark aylık fark Umutdeniz4 99.3 85,3 -0,1 Bulamiyorum 107 103.1 - @sdctnsn 84.0 bildirmedi @BitmeyenUmidim 83.9 76,8 -1,0 @tombuldut 77,0 bildirmedi
tebrik ederim kızlar sizi
listemiz baya azaldı 2 hafta üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanları listeden çıkardım.
@sdctnsn cnm umarım iyisindir genelde buraya yazardın inşallah bir sıkıntın yoktur
@tombuldut her zamanki gibi ertesi gün bildirim yapacak herhaldegerçi hafta içi paylaşımlarıda yok
Amin cnm insallahCanım beni çıkarman iyi olmuş. Artık kg vermem imkansız. Allah nasip ederse doğumdan bir süre sonra tekrar gelirim. İnşallah ben geri geldiğimde listedeki herkes incecik olsun :)
Fasulye en son 6 gr di bak 8 gr olmus.İyi Bayramlar Arkadaşlarım. Diyet son bulunca uzak kalmak durumda oldum. Hepinizi seviyorum gönlüm sizinle
İnsallah canim :) merak ediyorum ama gidemedik draFasulye en son 6 gr di bak 8 gr olmus.
Biz de çorba bile çıkmıyor. Çorba çıksa en azından çorba içtim hafif geçirdim diyebilirdim.Slm kizlar
Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok
Hayirli olsun cnm. Insallah en kisa zamanda hedefledigin kilona ulasirsin.Bu arada kendime yeni bir diyet sistemi belirledim. Karatay, dukan, İF karışımı ortaya karışık birşey yaptım. İki öğün besleniyorum. Karbonhidratı sınırladım, protein ağırlıklı besleniyorum. Öğün aralarımda kalorisiz sıvılar haricinde hiçbirşey tüketmiyorum. Ayrıca yamuna korse aldım. Onu kullanmaya başladım. Şimdilik tüm bunlar işe yarıyormuş gibi görünüyor. Bir günlük açıp kendimi motive etmeyi de düşünüyorum. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
Sag saglim donun insallah cnmİyi geceler herkese bayram tatili yaramadı bana diyet yapamadım ,pazartesi döneceğiz bakalım kaç kilo oldum
Sağol canım dönünce spor ve diyete devam edicem kaldığım yerden, ödem oluştu ellerim ve ayaklarım şişti uyuşukluk hissediyorum tatil hiç gelmedi banaHayirli olsun cnm. Insallah en kisa zamanda hedefledigin kilona ulasirsin.
Ben de bugun yarin adet olcam bitince oruclarima baslamayi dusunuyorum malum 3 cocuktan cok borcum var 1.sini bitirmeme 9 gun kalmisti
Sag saglim donun insallah cnm