-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.801
Sagol cnm seninde gecmis bayramin kutlu olsun. Iyi tatil yaptinSlm kızlar kaç gündür yoktum İnternetim bitti annemlerde de internet yoktu
Daha az önce eve geldim şükür 1 aylık tatil bitti ama izmir yanıyor yine çok sıcak bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun
Merak ettim bir araştırayım bende denerim belki,bugün regl başladı benimde 3 gün erken oldu bu aySlm kizlar
Bu aralar bir arastirma icerisindeyim
Facebookta yitik sifayi ucretsiz bulanlar diye bir grup var. Bir arkadasim bu sekilde cok guzel kilo verdi ve bazi saglik problemlerinden kurtuldu.
Adetim bitince (tabi once olmam lazim. Normalde yarin gunum) bu programa baslayabilirim bilemiyorum...
Yeni bir grup olusturacaklarmis kimler katilmak ister diye sordular insallah en kisa zamanda baslar da grupla hareket ederim. O zaman motivasyonda daha fazla oluyorMerak ettim bir araştırayım bende denerim belki,bugün regl başladı benimde 3 gün erken oldu bu ay
Bende katılabilirim belki gruba bir araştırayım da bana uygunmu ( insülin direncinden dolayı)Iyi geceler kizlar
Sabah standart bir kahvalti yaptim 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir domates salatalik 2 zeytin
Ogle tarhana corbasi (ev toparliyordum sadece corba icip gecistirdim)
Aksam dokum tavada kofte yaptim yaninda salata ve ayran
Yeni bir grup olusturacaklarmis kimler katilmak ister diye sordular insallah en kisa zamanda baslar da grupla hareket ederim. O zaman motivasyonda daha fazla oluyor
Bende katılabilirim belki gruba bir araştırayım da bana uygunmu ( insülin direncinden dolayı)
Hayirli yolculuklar cnmBende evime dönüyorum bugün yoldayız
Teşekkür ederim canımHayirli yolculuklar cnm
Vereceğiz o artılarıda , ben bayramda 10 günden fazla memleketteydim dün gece geldik şükür, tartıldım ama ödem var, regl dönemindeyim, kiloda aldım büyük ihtimal.Slm kızlar bugün tartıldım 78.0 kiloyum annemde tartıldığımda 76.0 kilo çıkmıştım yani annemin eski tartısı 2 kilo eksi gösteriyormuş en son bildirdiğim de 75 kiloyum sanırım demiştim tartıdan emin olmamıştım aslında o zaman 77.0ymişimyani bir ayda hiç dikkat etmeyerek +1 kilo bana gelmiş ne diyelim onu da veririz inşallah şu an hiç o modda olamasam da kimse de kilo bildiriminde bulunmamış herkes vazgeçti sanırım. Bu aralar
98 den 86 ya ne kdr sürede düşmüştün cnm?Memlekete giderken tartılmıştım 86 kiloydum
Bugün: 88.7
5 ayda düştüm ama son 1 ayda duraklama olmuştu98 den 86 ya ne kdr sürede düşmüştün cnm?
101.6 ile mart ayında başladım diyete , 98 kg ilede cuma zayıflama yarışmasına başladım.5 ayda düştüm ama son 1 ayda duraklama olmuştu
İyi kilo vermişsin tbrk ederim. Cuma zayıflama yarışmasına katılsam mı acaba bende?101.6 ile mart ayında başladım diyete , 98 kg ilede cuma zayıflama yarışmasına başladım.
Disiplin işe yarıyor bende , ilk başlarken kurallar biraz gözümü korkutmuştu ama çok zevkli oluyor takımda olunca, destek çok oluyor ,yoksa bu kadar azimli olamazdımİyi kilo vermişsin tbrk ederim. Cuma zayıflama yarışmasına katılsam mı acaba bende?
Kendi tartinda duzenini oturtursun cnmSlm kızlar bugün tartıldım 78.0 kiloyum annemde tartıldığımda 76.0 kilo çıkmıştım yani annemin eski tartısı 2 kilo eksi gösteriyormuş en son bildirdiğim de 75 kiloyum sanırım demiştim tartıdan emin olmamıştım aslında o zaman 77.0ymişimyani bir ayda hiç dikkat etmeyerek +1 kilo bana gelmiş ne diyelim onu da veririz inşallah şu an hiç o modda olamasam da kimse de kilo bildiriminde bulunmamış herkes vazgeçti sanırım. Bu aralar
Memlekete giderken tartılmıştım 86 kiloydum
Bugün: 88.7