107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Uzun zamamdan sonra menu paylasayim
Kahvalti 10.00

Ara 13.00 sade nescafe

Ogle 14.30 fasulye kavurmasinin yanindaki yogurtlu kabak pek anlasilmiuor diye yazayim dedim corbada tarhana

Ara 18.00 aksam namazindan sonra eve donelim dedik ordaki isleri anca topladik yemegi gec yedik evde olsaydim bu saatte aksam yemegi yerdim ama bugunluk boyle oldu

Aksam 20.00

Ara 23.00 sade nescafe

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş

Sağol canım,oğlum sivilce tedavisi görüyor onu kontrole götürdüm.

Slm kizlar napiyirsunuz nasilsiniz gecmisi okuyamadim ins hepinizde iyisinizdir bu ara diyet yalan oldu ama hareketliyim kg 76,8 bir kilo gitmis ben abur cubur yemiyorum ama tam bir meyve aşığım bahcemizde busene olunca tamda sevdigim sey yemeden edemedim kayisi,visne, seftali, erik turleri vardi bahcemde
Geçen hafta 77,8
Bu hafta 76,8
Tokken cok fazla cikiyorum suyu cok iciyorum 78-79-79,8 cikiyom oyy bu rakamlari gormek istemim ins bogazimi tutarim

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş
Tesekkur ederim cnm

Bahce isleriniz bitti mi cnm ne alemdesiniz Allah kolaylik versin

Geçen pazartesi : 85.4
Bugün: 85.3
Artık ayda 1 kg veriyorum ama pes etmeyip vereceğim bu kiloları
Az olsun oz olsun bosver

Pek aktif olamayinca kizlarda gelmemeye basladi galiba olsun biz kaldigimiz yerden devam edelim bize katilan yeni arkadaslarimiz olur elbette

Bu arada ben bugun 103.1 ciktim
Masallahim var di mi 10 kilo almisim
Ama vericem tekrar

Bugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
Domates,biber karışık sote 5 zeytin ,1k.k. peynir, az yağda pişmiş yumurta

14:00 Ara
1 tane anjelik erik, şekersiz türk kahvesi

17:45 Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 2 kaşık taze fasulye kavurma,2 kaşık yoğurt, kıvırcık salatası

2.5 litre su
45 dk tempolu yürüyüş

Tabiki vereceksin emin ol, ben yıllarca neler denedim akupunktur, özel diyetisyen, hep yarıda bıraktım ve şunu öğrendim bu işin en önemli kısmı psikolojik destek, yaş gençken daha kolay kilo veriliyor , bence bu senin için büyük avantaj, benim yaptığım hatalar yıllarımı kilolu geçirip güzel giyinme hayalleri ile geçti maalesef, sağlık konusu zaten en büyük sıkıntı oluyor.
Hep birlikte başaracağız

inşallah hep birlikte başaracağız cnm

üyelerbaşlangıç05.08.201912.07.201919.07.201926.07.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 99.385,3-0,1
Bulamiyorum 107103.1-
S sdctnsn 84.0bildirmedi
BitmeyenUmidim 83.976,8-1,0
Tombuldut 77,0bildirmedi

tebrik ederim kızlar sizi
listemiz baya azaldı 2 hafta üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanları listeden çıkardım.
S sdctnsn cnm umarım iyisindir genelde buraya yazardın inşallah bir sıkıntın yoktur
Tombuldut her zamanki gibi ertesi gün bildirim yapacak herhalde gerçi hafta içi paylaşımlarıda yok

Dunku menumu veremedim aksam cok uykum vardi uyudum

08.30

12.00 pilav almadim

17.00 cocuklarla beraber yedik yarisindan biraz az yemisimdir

19.00 biber ve patlicani az yagda kavuruyor annem (ben yemege oturasiya cocuklar biraz kiriklamis masayi kusura bakmayin)

22.00 kiraz sapi cayi

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-05-22-45-46.png
    462,7 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2019-08-05-22-45-23.png
    615,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2019-08-05-22-45-09.png
    771,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2019-08-05-22-44-51.png
    795,4 KB · Görüntüleme: 21
Canım tatildeyim ya onun için tartılmadım yazdım sandım ama yazmamaşım heralde artık eve dönünce tekrar spor ve diyete başlarım burada olmuyor maalesef çikolatalar, tatlılar, dondurmalar inşallah çok kilo almadan dönerim

Tamam cnm yazdiysanda benim gozumden kacmis olabilir kusura bakma
Iyi tatiller ❤❤❤

Slm kizlar

Aksama utu yapmayi dusunuyorum yorgun olurda giremezsem diye simdiden menumu yazayim dedim

Sabah 7.30

Ogle 12.00 cok yorgundum yemekten sonra cay icesim vardi biraz ayaklarimi kivirip ama serviste isler cikti cayi 12.30da demlediler bende kan almaya gececektim (ayrilana kadar oradayim) yarim saatim kalmisti ondan sade nescafe ictim

Ara 17.00
Sade nescafe icerisine 1 tk hindistancevizi yagi attim (tadi guzeldi ama ilk bir kac yudumda dudaklarim yaglandi hep. Turk kahvesinde yag hissini almamistim)

18.00 leslie 30 dk

Aksam 19.30 resimde net belli olmuyor galiba kabak haslama biber kavurma(dunden kalan 3catal kadar vardi) yogurt salata

Ilerleyen saatlerde yesil cay / kiraz sapi cayi / kayisili form cayindan birini icerim

Su simdiden 2 lt oldu

Gunaydin kizlar
Aklima gelmisken yazayim. Haftaya bildirim gunu bayrama denk geldigi icin bildirim yapmayalim ama tartilabilen tartilsin. Bir sonraki hafta eger bayram haftasinda tartildiysaniz gecen hafta bu hafta diye bildirim yapalim. Bende 2 haftalik hazirlamis olurum.
Bayramda duzcede olacagim icin pc yanimda olmayacak liste yapmak zor olur benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…