- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.741
Her düşüste tekrar kalkamk lazim.Yapacak baska bisey yok.
Sagolun kizlar moral verdiginiz icin.Ama çok şükür isteyince verebiliyoruz ya hiç kilo veremeseydik , yapabilirsin daha önce yaptın ,moralini bozma bayram sonrası sıkı bir başlangıç olacak inşallah
Hadi bakalım hep beraber gayret edelim canım, ben 2 aydır bayağı az verdim ,geçen ay 1.6 kg ,bu ay 1.2 kg verdim ama diyet yapmasam kilo almaya devam edecektim ,bu defa yarıda bırakmayacağım çok zor oluyor ve psikolojimde bozuluyor .Sagolun kizlar moral verdiginiz icin.
Bayramdan sonra baslarim diyordum ama pazartesi baslicam ertelemeyeyim dedim. Duzcedeyim cuma aksam geldik yarin aksam donucez insallah
Az olmasi hic olmamasindan iyidir cnm. Masallahin var seninde. Bir zamanlar ayni kilodaydik 96 larda. Bak sen 85 oldu ben kac oldum. Senin gibi azimle devam edebilseydim simdi bende o rakamlarda olabilirdimHadi bakalım hep beraber gayret edelim canım, ben 2 aydır bayağı az verdim ,geçen ay 1.6 kg ,bu ay 1.2 kg verdim ama diyet yapmasam kilo almaya devam edecektim ,bu defa yarıda bırakmayacağım çok zor oluyor ve psikolojimde bozuluyor .
Olacak inşallah canım ,yaşın daha genç ve daha kolay kilo vereceksin ben inanıyorum , sen başla yeterki çokta düzenli yapıyorsun diyeti ,güzel güzel yemek fotoğraflarını özledikAz olmasi hic olmamasindan iyidir cnm. Masallahin var seninde. Bir zamanlar ayni kilodaydik 96 larda. Bak sen 85 oldu ben kac oldum. Senin gibi azimle devam edebilseydim simdi bende o rakamlarda olabilirdim
Insallah cnmOlacak inşallah canım ,yaşın daha genç ve daha kolay kilo vereceksin ben inanıyorum , sen başla yeterki çokta düzenli yapıyorsun diyeti ,güzel güzel yemek fotoğraflarını özledik
İnşallah canım çok sevindim başlangıç yapacak olmanaInsallah cnm
31 agustosta 31 yasina gircem ilk hedefim yeni yasima iki haneli kilolarda girmek olacak
Bence hic bayram sonrasina atma.Bu daha dogru bi karar.Sagolun kizlar moral verdiginiz icin.
Bayramdan sonra baslarim diyordum ama pazartesi baslicam ertelemeyeyim dedim. Duzcedeyim cuma aksam geldik yarin aksam donucez insallah
Insallah cnm
31 agustosta 31 yasina gircem ilk hedefim yeni yasima iki haneli kilolarda girmek olacak
Hadi bakalım hep beraber gayret edelim canım, ben 2 aydır bayağı az verdim ,geçen ay 1.6 kg ,bu ay 1.2 kg verdim ama diyet yapmasam kilo almaya devam edecektim ,bu defa yarıda bırakmayacağım çok zor oluyor ve psikolojimde bozuluyor .
Teşekkür ederim canımMaşallah canım gayette iyi gidiyorsun nazar değmesin.
MasallahDiyetisyen ayça kaya bir televizyon programında anlatıyordu 3 gün önceydi sanırım bir danışanı sadece diyet ve sporla 1 yılda 90 kg vermiş ,bizde başaracağız
Tesekkur ederim cnmRabbim hayırlı yaşlar nasip etsin canım.
Bazen olmuyor ben kendimden şüpheleniyorum iradesini diye.
Bazende gayet iyi gidiyor.
Senin tabaklarinin hayranıyım canım bayrama 1 hafta var...
Hoşgeldin canım inşallah birlikte hedeflerimize ulaşırız, çok iyi kilo vermişsin maşallah, menülerini yazabilirsen birbirimize fikir verebiliriz.Kızlar ben de aranızda katılmak istiyorum. 7 ayli bebeğim var bu süre zarfında 100 kilodan 76 kg ya düştüm ama 2 aydır hiçbir şekilde kilo kaybı yasayamiyorum. Umarım burada hep beraber kurtuluruz fazlaliklardan :)
Hosgeldin cnmKızlar ben de aranızda katılmak istiyorum. 7 ayli bebeğim var bu süre zarfında 100 kilodan 76 kg ya düştüm ama 2 aydır hiçbir şekilde kilo kaybı yasayamiyorum. Umarım burada hep beraber kurtuluruz fazlaliklardan :)
Hoşgeldin canım istersen bizimle devam edebilirsinMerhaba kizlar kolay gelsin.
Bende şekeri ve unu bıraktım 20 gün oldu. Sadece bikac kilo verdim. Yeni bir yöntem ve arkadaş arıyorum.
Merhaba kizlar kolay gelsin.
Bende şekeri ve unu bıraktım 20 gün oldu. Sadece bikac kilo verdim. Yeni bir yöntem ve arkadaş arıyorum.
Guzel menu cnmCuma günü menüm
09:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 ince dilim çavdar ekmeği, salatalık, 7 zeytin, 1 k.k. peynir
13:15 Ara( hastanedeydim yine)
kepekli grissini
17:00 Akşam
2 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt ,domates
( Bugün diyet listemi aynen uyguladım böyle devam edeyim bakalım inşallah faydası olur )
40 dk tempolu yürüyüş
2 litre su
Bugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin , 1 su bardağı kefir
14:00 Öğlen
2 kaşık haşlanmış nohut, kıvırcık salatası, 3 kaşık yoğurt
16:00 Ara
1 tane anjelik erik , 1 su bardağı kefir
18:00 Akşam
1 haşlanmış süt mısır, 1 su bardağı ayran, 2 ceviz
2.5 litre su