107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Her düşüste tekrar kalkamk lazim.Yapacak baska bisey yok.
Ama çok şükür isteyince verebiliyoruz ya hiç kilo veremeseydik , yapabilirsin daha önce yaptın ,moralini bozma bayram sonrası sıkı bir başlangıç olacak inşallah
Sagolun kizlar moral verdiginiz icin.
Bayramdan sonra baslarim diyordum ama pazartesi baslicam ertelemeyeyim dedim. Duzcedeyim cuma aksam geldik yarin aksam donucez insallah

Sagolun kizlar moral verdiginiz icin.
Bayramdan sonra baslarim diyordum ama pazartesi baslicam ertelemeyeyim dedim. Duzcedeyim cuma aksam geldik yarin aksam donucez insallah
Hadi bakalım hep beraber gayret edelim canım, ben 2 aydır bayağı az verdim ,geçen ay 1.6 kg ,bu ay 1.2 kg verdim ama diyet yapmasam kilo almaya devam edecektim ,bu defa yarıda bırakmayacağım çok zor oluyor ve psikolojimde bozuluyor .

Az olmasi hic olmamasindan iyidir cnm. Masallahin var seninde. Bir zamanlar ayni kilodaydik 96 larda. Bak sen 85 oldu ben kac oldum. Senin gibi azimle devam edebilseydim simdi bende o rakamlarda olabilirdim

Az olmasi hic olmamasindan iyidir cnm. Masallahin var seninde. Bir zamanlar ayni kilodaydik 96 larda. Bak sen 85 oldu ben kac oldum. Senin gibi azimle devam edebilseydim simdi bende o rakamlarda olabilirdim
Olacak inşallah canım ,yaşın daha genç ve daha kolay kilo vereceksin ben inanıyorum , sen başla yeterki çokta düzenli yapıyorsun diyeti ,güzel güzel yemek fotoğraflarını özledik

Olacak inşallah canım ,yaşın daha genç ve daha kolay kilo vereceksin ben inanıyorum , sen başla yeterki çokta düzenli yapıyorsun diyeti ,güzel güzel yemek fotoğraflarını özledik
Insallah cnm
31 agustosta 31 yasina gircem ilk hedefim yeni yasima iki haneli kilolarda girmek olacak

Diyetisyen ayça kaya bir televizyon programında anlatıyordu 3 gün önceydi sanırım bir danışanı sadece diyet ve sporla 1 yılda 90 kg vermiş ,bizde başaracağız

Hoşgeldin canım inşallah birlikte hedeflerimize ulaşırız, çok iyi kilo vermişsin maşallah, menülerini yazabilirsen birbirimize fikir verebiliriz.

Hosgeldin cnm
Masallah cok guzel vermissin kilolarini darisi basimiza insallah boyun yasin kac ilk cocugun mu Allah bagislasin
Menulerini paylasirsan birbirimize destek oluruz motive oluruz birbirimizden

Cuma günü menüm
09:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 ince dilim çavdar ekmeği, salatalık, 7 zeytin, 1 k.k. peynir

13:15 Ara( hastanedeydim yine)
kepekli grissini

17:00 Akşam
2 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt ,domates
( Bugün diyet listemi aynen uyguladım böyle devam edeyim bakalım inşallah faydası olur )
40 dk tempolu yürüyüş
2 litre su

Bugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin , 1 su bardağı kefir

14:00 Öğlen
2 kaşık haşlanmış nohut, kıvırcık salatası, 3 kaşık yoğurt

16:00 Ara
1 tane anjelik erik , 1 su bardağı kefir

18:00 Akşam
1 haşlanmış süt mısır, 1 su bardağı ayran, 2 ceviz

2.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
45 dk tempolu yürüyüş

Merhaba kizlar kolay gelsin.
Bende şekeri ve unu bıraktım 20 gün oldu. Sadece bikac kilo verdim. Yeni bir yöntem ve arkadaş arıyorum.

Hosgeldin cnm
Kendini tanitirmisin biraz yasin boyun kilon nedir en cok kac kilo gordun tartida daha once kilo verme deneyimin oldu mu vs vs

Burda herkes kendine uygun bir beslenme sekli yapiyor belli bir listemiz yok. Diyetisyene gidende var kendine gore yapanda var. Menulerimizi paylasip birbirimize destek olmaya calisoyoruz

Guzel menu cnm
Cuma gunu ogleni grissiniyle gecistirmissin iyi dayanabildin eve gelince yemege saldirmadin
Hastanede ne isin vardi kontrol amaclimi yoksa rahatsiz misin gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…