107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kızlar kaç gündür yoktum İnternetim bitti annemlerde de internet yoktu
Daha az önce eve geldim şükür 1 aylık tatil bitti ama izmir yanıyor yine çok sıcak bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun

Slm kızlar kaç gündür yoktum İnternetim bitti annemlerde de internet yoktu
Daha az önce eve geldim şükür 1 aylık tatil bitti ama izmir yanıyor yine çok sıcak bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun
Sagol cnm seninde gecmis bayramin kutlu olsun. Iyi tatil yaptin :KK200:

Slm kizlar
Bu aralar bir arastirma icerisindeyim
Facebookta yitik sifayi ucretsiz bulanlar diye bir grup var. Bir arkadasim bu sekilde cok guzel kilo verdi ve bazi saglik problemlerinden kurtuldu.
Adetim bitince (tabi once olmam lazim. Normalde yarin gunum) bu programa baslayabilirim bilemiyorum...
Merak ettim bir araştırayım bende denerim belki,bugün regl başladı benimde 3 gün erken oldu bu ay

Iyi geceler kizlar

Sabah standart bir kahvalti yaptim 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir domates salatalik 2 zeytin
Ogle tarhana corbasi (ev toparliyordum sadece corba icip gecistirdim)
Aksam dokum tavada kofte yaptim yaninda salata ve ayran

Merak ettim bir araştırayım bende denerim belki,bugün regl başladı benimde 3 gün erken oldu bu ay
Yeni bir grup olusturacaklarmis kimler katilmak ister diye sordular insallah en kisa zamanda baslar da grupla hareket ederim. O zaman motivasyonda daha fazla oluyor :super:

Iyi geceler kizlar

Sabah standart bir kahvalti yaptim 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir domates salatalik 2 zeytin
Ogle tarhana corbasi (ev toparliyordum sadece corba icip gecistirdim)
Aksam dokum tavada kofte yaptim yaninda salata ve ayran

Yeni bir grup olusturacaklarmis kimler katilmak ister diye sordular insallah en kisa zamanda baslar da grupla hareket ederim. O zaman motivasyonda daha fazla oluyor :super:
Bende katılabilirim belki gruba bir araştırayım da bana uygunmu ( insülin direncinden dolayı)

Bende katılabilirim belki gruba bir araştırayım da bana uygunmu ( insülin direncinden dolayı)

Screenshot_2019-08-17-23-43-00.png

Bir arastir cnm ben aciklamalarindan tatmin oldum acikcasi aklimda cok fazla soru isareti kalmadi. Aidin salih'in kitabinida siparis ettim ama daha gelmedi.

Slm kızlar bugün tartıldım 78.0 kiloyum annemde tartıldığımda 76.0 kilo çıkmıştım yani annemin eski tartısı 2 kilo eksi gösteriyormuş en son bildirdiğim de 75 kiloyum sanırım demiştim tartıdan emin olmamıştım aslında o zaman 77.0ymişim 😂 😂 yani bir ayda hiç dikkat etmeyerek +1 kilo bana gelmiş ne diyelim onu da veririz inşallah şu an hiç o modda olamasam da kimse de kilo bildiriminde bulunmamış herkes vazgeçti sanırım. Bu aralar

Slm kızlar bugün tartıldım 78.0 kiloyum annemde tartıldığımda 76.0 kilo çıkmıştım yani annemin eski tartısı 2 kilo eksi gösteriyormuş en son bildirdiğim de 75 kiloyum sanırım demiştim tartıdan emin olmamıştım aslında o zaman 77.0ymişim 😂 😂 yani bir ayda hiç dikkat etmeyerek +1 kilo bana gelmiş ne diyelim onu da veririz inşallah şu an hiç o modda olamasam da kimse de kilo bildiriminde bulunmamış herkes vazgeçti sanırım. Bu aralar
Vereceğiz o artılarıda , ben bayramda 10 günden fazla memleketteydim dün gece geldik şükür, tartıldım ama ödem var, regl dönemindeyim, kiloda aldım büyük ihtimal.

İyi kilo vermişsin tbrk ederim. Cuma zayıflama yarışmasına katılsam mı acaba bende?
Disiplin işe yarıyor bende , ilk başlarken kurallar biraz gözümü korkutmuştu ama çok zevkli oluyor takımda olunca, destek çok oluyor ,yoksa bu kadar azimli olamazdım

Slm kizlar

Bugun o kadar yogundukki sirt agrisindan mahvoldum resmen. Kani aliyorum, ignenin ucunu degistirip yeni pamuk aliyorum hoopp o arada yeni hasta oturmus oluyor. Tupunu aliyorum ismini dogruluyorum kani alip tekrar igne ve pamuk yenilerken yeni hasta oturuyor. Kafami kaldirip hastalarin suratina bakacak vaktim bile olmadi.

Cikistada carsida dolastim biraz tayin icin rayic belgesi aldim zabita mudurlugunden. Marketlere ugradim. Bir daha carsiya cikamazsam diye esnaf arkadaslarla vedalastim helallestim. Kotu oldum ayy bi ara aglayasim geldi.

Gelelim kiloya
Cuma: 103.9
Bugun 105.1

Dun aksam fark ettim ayaklarimin ustu sismis hamilelik zamanim gibi. Dunde adet oldum. Birde cumadan beri kollarimda kirmizi halka seklinde lekeler cikiyor. Dermatolojiye gittim alerji dedi ilac verdi ama gecince icmedim. Sabah tekrar vardi kizarikliklar. Vucudum bir seye tepki veriyor ama neye tam olarak anlamis degilim. Ogleden sonra kizarikliklar sonuyor ama yinede bugun ilaci almaya baslicam.

Dun kahvaltida 2 dlm ekmek peynir domates salatalik 1 haslama yumurta. Kahvaltiyi gec yaptigim icin oglen kahve ve 4 ceviz yedim. Aksam sehriye corba bulgurlu kabak yogurt

Bugun kahvaltida yarim zeytinli acma(esim birakti erken cikmak zorunda kaldim kahvalti yapamadim) ogle mercimek corba kiymali patlican yemegi yogurt ara sade kahve aksam taze fasulye kavurmasi ve yogurt

Kendi tartinda duzenini oturtursun cnm

Memlekete giderken tartılmıştım 86 kiloydum
Bugün: 88.7

Grup kilo vermeyi birakti topluca kilo aliyoruz :KK70:
Ben 30 agustosta o grupla beraber seviyelere basliyorum. Sıkı bir disiplin lazim bana.

fantastikaaa fantastikaaa cnm sen bildirim yaptin mi yoksa mesajlari hizli okudugum icin benim mi gozumden kacti. Aaa sahi ama sen kedi gunlugunu acacaktin. Actin mi linkini atsana gelip bakalim arada 😉

X