107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Çok geçmiş olsun canım alerji yüzünden ödem olmuştur büyük ihtimal

İnşallah faydasını görürsün canım, bende araştırdım şu anda cesaretin yok belki kışın başlarım çünkü daha düzenli olurum, yazın olmuyor bir türlü.

teşekkür ederim cnm.
ileride Allah nasip derde görürsek bir zamanlar şöyle kiloluyduk böyle böyle yapmaya çalışıyorduk diye muhabbet ederiz
O günleride göreceğiz inşallah canım yeterki gayret edelim, çok zor bir süreç bu, özellikle psikolojik açıdan destek çok önemli ,burada olmak kararlı olmamı sağladı, yoksa devam edemiyorum yalnız kalınca.

Nasılsınız arkadaşlar kimsecikler yok galiba,ben bayram sonrası eski düzenime dönmeye çalışıyorum çok sağlıksız beslendim çünkü telâfi etmem şart oldu

Bugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
2 ceviz, 1 k.k. beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 2 sivribiber

14:30 Öğlen
6 kaşık bamya yemeği

16:30 Ara
6 tane badem , 1 çay bardağı süt

19:00 Akşam
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış et
2 litre su
3 saat ev işi

Slm kizlar

Isten gec ciktim bugun tam mesai yaptim. Yanimdaki arkadas rahatsizlanmis gelemedi yerimede birini ayarlayamadi bashemsire. Dedim bugunluk kalirim sikinti olmaz. Eve gelincede hazirlik yaptim. Aksam komsular toplandik oturduk cay ictik vedalastik. Anca geldim eve once size bakayim dedim.

Mesaji yazarken uyukluyorum hatalarim olduysa kusuruma bakmayin

Guzel menu cnm

Bak facedeki grubu dusunursen 30 agustosta baslayacak olan gruptan sonra tekrar yapmayacaklarmis en az 1 sene oyle aciklama yaptilar bu yuzden yapmayi dusunen tanidiklariniz varsa ertelemesin grup motivasyonu daha fazla oluyor dediler. Uygulama takvimini verdiler

Slm kızlar bende toparlamaya çalışsam da bitürlü olamıyorum regl de olucam yedikçe yiyesim geliyor bu arada 14. Gruba katıldım bakalım biyandan da oraya devam edicem

Hayiri olsun cnm yeni grubun

Çokta uzunmuş 1 sene , şu ara biraz zor benim için ,misafirim var düzenli olamam, nasipse sonraki gruba katılırım artık

Sagol cnm yrn son mesai pazartesi ayrilis yapcam insallah
Taşınıyormusunuz hemen Allah kolaylık versin taşınmak çok zor geliyor bana gerçi son taşındığımda Duru daha 5 aylık tı ve ben tek başıma neredeyse bütün evi kolilemiştim nakliyecilere iş kalmamıştı.
Allah yar ve yardımcın olsun. İşten arkadaşlarından ayrılmak da zor gelir şimdi HasibeG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…