107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Sabah 07 :00 şekersiz kahve + çeyrek armut
07:30 1 haşlanmış yumurta, peynir ,limonlu sıcak su ,2 t.k. fıstık ezmesi
Ara
Yarım greyfurt
2 ceviz
Öğle
1 tabak kıymalı pırasa
2 kaşık yoğurt
2 tavuk köfte ( 60 gr)
1 litre su içtim devamı gelecek (suyun)

Bugün bizim buranın pazarı var kendime bol yeşillik aldım hatta maydanozları temizledim saplarını yeşil soğan,salça ve bulgurla yemek yaptım.Hep lezzetli şeyler yedim bugüne kadar mutsuz oldum sonucunda.şimdide iştahım iyice kapansın diye uğraşıyorum farklı yemekler deniyorum.Bu yemeği de yıllar önce bir kadın tarif etmişti bakalım nasıl olacak deneyelim

Hayırlı günler dün çok yoğun geçti yazamadım tüm sayfaları okudum herkes tam gaz devam ediyor maşallah
Bende sabah kalkınca limonlu suyumu içtim
Kahvaltıda bir kaşık ıspanak vardı iki yumurta ile onu yedim
Öğleden sonra 25 gr peynir 10 gr fıstık yedim
Akşama fırında levrek yapıcam

Maşallah canım menün çok güzel

Kızlar benık menüm
Sbh
Iki ceviz 1 portakal 1 elma 2 yumurta
Aksam
Mantar çorbası 1.5 porsiyon
Uc kasık Karnıbahar
2 kasık makarna
Bol su ,1 saat yürüyüş, mekik ,plank
Maşallah ne güzel spor yapmışsın,mekik beni zorluyor sadece yürüyüş ve leslie yapabiliyorum.

Bende zorluyor yapabıldıgım 3 hareket var onları yapıyorum ıki set halinde ..bazen sabah aksam yapıyorum..cunku sıkıntım gobek ve sımıtler
Derdimiz aynıymış canım benimde maalesef göbek sinir ediyor beni ben pko hastasıyım özellikle göbekte oluyor kilo. Ama mekik bayağı işe yarıyor.

Inşallah canim hepimizde aynı dert. Dolap kıyafet dolu ama giyecek hicbir şey bulamıyoruz
Sonuç ne oldu merak ettim. Tatsız tuzsuz bir şey yapınca da kimse yemiyor o da sınır bozucu. Ev halkını mutfaktan çıkaramıyorum öylesi zamanlarda hepsi yiyecek aramakla meşgul oluyor

Merhaba kızlar.
Bugün tartıda -1.300 u gördüm nasıl mutluydum tüm gün. O yüzden kendimi odullendirdim dermişim kaçamak yaptım dayanamadım 1 kase kısır yedim. Ama sporumu yaptım suyumu içtim. Bugün de böyle olsun napalim

Göbegım olmasa diyete ıhtıyacım yok..ama ne yazıkkı var herkes de gıtmez göbek diye moralimi bozuyorlar..
Hiç de öyle moralini bozma. Benim üçüncü çocuğum hepsinde 80-85 igördüm doğumdan sonrasinda biraz sıktım dişimi 58 leri gördüm. Ne gobek kaldi ne basen.Şimdi yine aynı uğraştayım. Eşim de aynı modumu düşürmek için uğraşır durur veremezsin artık diye. hazirana kadar süre verdim kendime 10 kilo vereceğim inşallah.

Sonuç sadece Ben yedim üzerine yoğurt koydum yenmeyecek gibi değildi idare eder.

Maşallah canım gidecek o kilolar başka yolu yok.Kısır benim diyet listemde var 2 dilim ekmek yerine 6 kaşık kısır yasak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…