-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Oooo süpermiş canim. Benim zaten ekmekle hiç aram yok. Aylarca yemesem aklıma gelmez ama gel gör ki kısır deyince akan sular duruyor. Çok mutlu oldum ne yalan soyleyimMaşallah canım gidecek o kilolar başka yolu yok.Kısır benim diyet listemde var 2 dilim ekmek yerine 6 kaşık kısır yasak değil
Bence kotu bir kacamak olmamis. Okurken cikolata yedim dicen sandimMerhaba kızlar.
Bugün tartıda -1.300 u gördüm nasıl mutluydum tüm gün. O yüzden kendimi odullendirdim dermişim kaçamak yaptımdayanamadım 1 kase kısır yedim. Ama sporumu yaptım suyumu içtim. Bugün de böyle olsun napalim
Slm kizlar
Bugun cok yogundum gelemedim ama kacamak yapmadim. Hemen menu yazayim.
Sabah muzlu yulaf lapasi
Ogle 1 tabak haslama ( 1 baget biraz patates biraz havuc)
Ara sade nescafe
Aksam bezelye yemegi ve yogurt
03.03.2019 pazar kilom 97.2
Neredeyse 10 kg verdim. Yarin hastaneye gitcem bakalim arkadaslarim fark edeceklermi cok heyecanliyim. Yrn tepkilerini yazarim.
Bu arada kizlar pazartesi bildirim gunumuz olsun diye konusmustuk. Sizden ricam (isteyenler) sabah saglikli beslenmeye baslamadan onceki kilosunu, gecen haftaki kilosunu ve bu sabahki kilosunu yazarsa sevinirim. Hastane isimi bitirp eve gelince liste yaparim insallah.
Bence kotu bir kacamak olmamis. Okurken cikolata yedim dicen sandim
ben 40 yaşındayım 3 doğum yaptım ülseratif kolit hastasıyım zunca bir süre kortizon kullanınca kilo aldım ama verdim şu andada yavaş yavaş veriyorum artık çia kullanmıyorum zencefil zerdaçallı yoğurt yiyorum akşamları 76 5 dim sabah 72 çıktım diyette 3 haftaya girdim çok fazla elim ayağım titremiyor sabah 2 yumurta yedim ekmeksiz öğlen allah kerim ne çıkarsa yemekte 2 şer kaşık yicem aa bu arada bu cevabı doğru yeremi yazdım bilemedim daha yeni üyelerdenim yavaştan yavaştan öğreniccemEline saglik cnm afiyet olsun
Hosgeldin cnm.
Ben genel anlamda 3 ana 3 ara ogunle beslenmeye calisiyorum ama bazen 2 ana 2 ara olabiliyir ev ahalisinin durumuna gore. Bir de musayit oldukca oruc tutuyorum. Buyuk ihtimal haftaya niyetlenmeye baslarim.
Gecmis olsun hastanede yatmissin umarim ciddi bir durum olmamistir. Yasi kac cnm bir de biyun kac ogrenebilir miyim. Not aliyorum pazartesi gunleri liste yapmayi dusunuyoruz hafta degerlendirmesi icin.
Senin beslenme duzenin nasil biraz anlatir misin. Menu paylasalim ki birbirimizi uyaralim.
Masallah bugun cok hareketli gordum seni
Cnm kilo verme dineminde bence kasar kullanmamaya calis cunku cok yagli durduk yere fazla kalori alma. Koruma evresinde olculu olarak yersin. Bende firind kasar cok severim. Bazen mantarsiz yapardim. Hatta kendi yagi yetmiyormus gibi bir de tereyag koyardim. Firindan cikinca cizir cizir yemesi guzel olurdu. Sonra boyle 100 kilo olduk iste(bu nasil kilo alinir tarifiydi lutfen dikkate almayaniz )
Denemekte fayda var sonucta icerigi zararli seyler degil. Aksam ara ogun olarak tuketilebilir ama yatmadan 2 saat once olursa iyi olur.
iyi vermişsin şuraya bir maşallah yerleştirelimGünaydın kızlar Bugün tartı günüymüş
Diyete başladığım kilo 73.5
Geçen haftaki kilom 73
Bugünkü kilom 71.7
Canım çok güzel vermişin tebrik ederimGünaydın kızlar Bugün tartı günüymüş
Diyete başladığım kilo 73.5
Geçen haftaki kilom 73
Bugünkü kilom 71.7
Bende bakmak istedim ama moralim bozulmasın diye bakmadımayy kızlar şu kilo almak isteyenlerin sayfasına bi bakıym dedim moralim bozuldu hemmencecik çıktım ordan aman o ne öyle 41 42 kilolar bide yiyip yiyp kilo almayı bile beceremiyorlar ıııııyy hiç sevmedim hiiiç
Tuzlu birşeyler mi yedin ki canım ondan olabilir mi fazla sıkıntı etme senin kilon iyi stresten de ödem oluyor vücutta tecrübe ettim bende oldu da.Kızlar gecen hafta 67
Bu hafta 66
Hafta içi 65 500 felan olmustum ödem atamıyorum
Sen nasıl yapıyorsun ceviz suyunu benimde VC sorunum var çok sıkıntılıyım bu konudakızlar çok güzel gidiyosunuz maşallah. misafir okuyucuyum. bende geçen yıl 12 kilo verip 8 ini geri aldım. yavaş yavaş tekrar başladım ne yalan söyliyim zor geliyo herşey spor yapmak, son zamanlarda tatlıya aşırı düşkünlüğüm oldu o beni zorluyor.
sabahtan sıkı başlarsam günün gerisi de öyle güzel gidiyor. bu arada ceviz suyu bende çok işe yarıyor. hem açlık krizi gibi şeylerle karşılaşmıyorum hem de wc sorununa çok çok iyi geliyor. tavsiyemdir.
Canım yinede bir kilo eksi çok iyi bende kilo verme işini çok stres yapıyorum acaba ondanmı gitmiyor benimKızlar gecen hafta 67
Bu hafta 66
Hafta içi 65 500 felan olmustum ödem atamıyorum
Canım sende iyi gidiyorsun maşallah tebrik ediyorumSelâm arkadaşlar öncelikle kilo verenlere maşallah diyorum devamı da gelsin dileklerimle.Bu sabah tartıldım bende 98,2 kilo olmuşum geçen pazartesi 99,3 'ü kilom çok zor gidiyor bu kilolar.
Kilo alırken öyle hızlı alınıyor ki farkına varamıyoruz evde bol kıyafetlerde giyince hiç anlaşılmıyor.Ama kararlıyım bu kez hedefime ulaşıp geri de almayacağım herşey bizim elimizde arkadaşlar.
Çok teşekkür ederimCanım sende iyi gidiyorsun maşallah tebrik ediyorum