107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar
Bugun cok yogundum gelemedim ama kacamak yapmadim. Hemen menu yazayim.

Sabah muzlu yulaf lapasi
Ogle 1 tabak haslama ( 1 baget biraz patates biraz havuc)
Ara sade nescafe
Aksam bezelye yemegi ve yogurt

03.03.2019 pazar kilom 97.2

Neredeyse 10 kg verdim. Yarin hastaneye gitcem bakalim arkadaslarim fark edeceklermi cok heyecanliyim. Yrn tepkilerini yazarim.

Bu arada kizlar pazartesi bildirim gunumuz olsun diye konusmustuk. Sizden ricam (isteyenler) sabah saglikli beslenmeye baslamadan onceki kilosunu, gecen haftaki kilosunu ve bu sabahki kilosunu yazarsa sevinirim. Hastane isimi bitirp eve gelince liste yaparim insallah.

Bence kotu bir kacamak olmamis. Okurken cikolata yedim dicen sandim

tebrik ederim 10 kilo farkedilmeyecek bi kilo değil ben bile heyecan yaptım yaz mutlaka

ben 40 yaşındayım 3 doğum yaptım ülseratif kolit hastasıyım zunca bir süre kortizon kullanınca kilo aldım ama verdim şu andada yavaş yavaş veriyorum artık çia kullanmıyorum zencefil zerdaçallı yoğurt yiyorum akşamları 76 5 dim sabah 72 çıktım diyette 3 haftaya girdim çok fazla elim ayağım titremiyor sabah 2 yumurta yedim ekmeksiz öğlen allah kerim ne çıkarsa yemekte 2 şer kaşık yicem aa bu arada bu cevabı doğru yeremi yazdım bilemedim daha yeni üyelerdenim yavaştan yavaştan öğreniccem

Sevgili meslektaşım umarım amacına ulaşırsın ben de çocukluktan beri hep tombul olan biriyim .şu an bir diyet grubuna dahilim. Sana naçizane tavsiyem diyetini probiyotiklerle destekle süt yerine yoğurt veya kefir tüket ve her akşam yatmadan da yoğurt ye

ayy kızlar şu kilo almak isteyenlerin sayfasına bi bakıym dedim moralim bozuldu hemmencecik çıktım ordan aman o ne öyle 41 42 kilolar bide yiyip yiyp kilo almayı bile beceremiyorlar ıııııyy hiç sevmedim hiiiç

Günaydın kızlar Bugün tartı günüymüş
Diyete başladığım kilo 73.5
Geçen haftaki kilom 73
Bugünkü kilom 71.7
Canım çok güzel vermişin tebrik ederim
Bende bakmak istedim ama moralim bozulmasın diye bakmadım benim çevremde var öyle ilk başta ablam çok zayıftır

Benim kiloma gelince
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 99.4
-300 gr benim için az bir eksi
Önceden spor yapmadan takır takır giden kilolar gr gr gidiyor moralim bozuluyor

kızlar çok güzel gidiyosunuz maşallah. misafir okuyucuyum. bende geçen yıl 12 kilo verip 8 ini geri aldım. yavaş yavaş tekrar başladım ne yalan söyliyim zor geliyo herşey spor yapmak, son zamanlarda tatlıya aşırı düşkünlüğüm oldu o beni zorluyor.
sabahtan sıkı başlarsam günün gerisi de öyle güzel gidiyor. bu arada ceviz suyu bende çok işe yarıyor. hem açlık krizi gibi şeylerle karşılaşmıyorum hem de wc sorununa çok çok iyi geliyor. tavsiyemdir.

Selâm arkadaşlar öncelikle kilo verenlere maşallah diyorum devamı da gelsin dileklerimle.Bu sabah tartıldım bende 98,2 kilo olmuşum geçen pazartesi 99,3 'ü kilom çok zor gidiyor bu kilolar.
Kilo alırken öyle hızlı alınıyor ki farkına varamıyoruz evde bol kıyafetlerde giyince hiç anlaşılmıyor.Ama kararlıyım bu kez hedefime ulaşıp geri de almayacağım herşey bizim elimizde arkadaşlar.

Sen nasıl yapıyorsun ceviz suyunu benimde VC sorunum var çok sıkıntılıyım bu konuda

Canım sende iyi gidiyorsun maşallah tebrik ediyorum

İlkabahar geldi neredeyse ilk hedefim 8'li rakamları görmek.Mağazalarda kıyafet bakarken o deneme odalarından hayal kırıklığı ile çıkmak istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…